- 23 Ekim 2012
- 334
- 261
- 303
Insallah ama olmazsa da cok uzulup sikinti etme.O öyle bir zaman ki bir yerden sonra evet kesip alsinlar diyorsun ,razi oluyorsunYaa allah ım inşallah darısı basımabanada normal dogum nasip eder inş
Insallah canim korkma sakin olYaa allah ım inşallah darısı basımabanada normal dogum nasip eder inş
Ben çok yanlış anlamışım
buyuk kizimdan kurtarabilirsem emzik vermek istiyorum amaemzik veriyomusun cnm benimki de doydugu halde çoğu zaman aranıp ağlıyor bende emzik veriyorum çoğu zmn kurtarıci çünki başka sıkıntısı yoksa gaz bez gibi
Canımcım o kilo olayı bende 38. Haftadan itibaren durdu. Sende hala devam mı ediyor. Bana en son 3700 dedi ama 3500 doğdu.Insallah ama olmazsa da cok uzulup sikinti etme.O öyle bir zaman ki bir yerden sonra evet kesip alsinlar diyorsun ,razi oluyorsunBenim hala gelen giden yok.ilk gebeligimden daha uzun surdu ve hala dogum yapacak hissi yok.Bebek kilo almaya devam ediyor ve boyle devam ederse bana da sezaryen diyecek galiba
Bende o bıcak altına yatma korkusu var o yüzden sancıyı sonuna kadar cekerimde o dikiş nakıs meselesi içimi ürpertiyor panik atagım orda tutuyor işte yarın olsada görsek ne yasıcazInsallah ama olmazsa da cok uzulup sikinti etme.O öyle bir zaman ki bir yerden sonra evet kesip alsinlar diyorsun ,razi oluyorsunBenim hala gelen giden yok.ilk gebeligimden daha uzun surdu ve hala dogum yapacak hissi yok.Bebek kilo almaya devam ediyor ve boyle devam ederse bana da sezaryen diyecek galiba
İnşş valla kalp krizi tutuyo sanki bayılcak hissiyle geziyorum evde suanInsallah canim korkma sakin ol
Canım emziğe nasıl alıştırdın ya. Ben büyük oğluma da alıştıramamıştım bir türlü. Şimdi de ısrarla veriyorum yok istemiyor miniş oğlum. Alacak bebek hemen alıyor mu mesela.arada olur cnm tabiki ben kızımda sarılıktan hastanede yatarken hüngür hüngür ağlamıştım n'olacak böyle diye,amin cnm
emzik veriyomusun cnm benimki de doydugu halde çoğu zaman aranıp ağlıyor bende emzik veriyorum çoğu zmn kurtarıci çünki başka sıkıntısı yoksa gaz bez gibi
Bizde 14 günlüğüz vala ben dk tutmuyorum açıkçası emziriirken kendi bırakana kadar emziriyorum aralıkları da genelde 2 saat falan oluyor herhlde her arandığında emziriyorum doyuyor büyük ihtimal cunki MaşAllah bezini dolduruyor çişiyle
O kadar kilolu kilolu diye strese soktular benim dr son gun bile 3 kilo 200 gram dedi ama fazlada cikabilir dedi ve dogdugunda 3 kilo 450 gram dogdu.Canımcım o kilo olayı bende 38. Haftadan itibaren durdu. Sende hala devam mı ediyor. Bana en son 3700 dedi ama 3500 doğdu.
Aman hiç sorma. Kiminin fazls çıkıyor kiminin eksik. Çok kolay doğdu oysa, boşuna korkmuşum. Öyle böyle doğdular şükür. Ben defteri kapattım Allahın izniyleO kadar kilolu kilolu diye strese soktular benim dr son gun bile 3 kilo 200 gram dedi ama fazlada cikabilir dedi ve dogdugunda 3 kilo 450 gram dogdu.
Benimde 38+3 te gittim 3500 dü.Yarin kontrole gidecegim bakalim kac oldu merak ediyorum.Ben daha 10 kilo almadimCanımcım o kilo olayı bende 38. Haftadan itibaren durdu. Sende hala devam mı ediyor. Bana en son 3700 dedi ama 3500 doğdu.
Aynen aynen bende ondan cok korkuyorum.Ya anesteziye girmezsem falan diye.Igrenc bir his.Ilk dogumda yirtilmam oldu 16 dikisim var ama bunlarin 4-5 tanesi dis dikisti .Lokal anestezi hissetmedim ama o iceride ki dikis cok kotuydu.Uyusturulmasi mumkun degil.Popo havada titrey titreye dikis atildim.Buda iceride durdukca cok daha kilo alacak ve gene cok yirtilma olacak diye ödüm kopuyor ama gene bicak altina yatmaktan iyidir diyorum .Hayirlsii ,insallah istedigin gibi bir dogum olurBende o bıcak altına yatma korkusu var o yüzden sancıyı sonuna kadar cekerimde o dikiş nakıs meselesi içimi ürpertiyor panik atagım orda tutuyor işte yarın olsada görsek ne yasıcaz
Allah yardımcımız olsunAynen aynen bende ondan cok korkuyorum.Ya anesteziye girmezsem falan diye.Igrenc bir his.Ilk dogumda yirtilmam oldu 16 dikisim var ama bunlarin 4-5 tanesi dis dikisti .Lokal anestezi hissetmedim ama o iceride ki dikis cok kotuydu.Uyusturulmasi mumkun degil.Popo havada titrey titreye dikis atildim.Buda iceride durdukca cok daha kilo alacak ve gene cok yirtilma olacak diye ödüm kopuyor ama gene bicak altina yatmaktan iyidir diyorum .Hayirlsii ,insallah istedigin gibi bir dogum olurdikissiz kesisiz
Hayır o zaman olmamıştı ertesi hafta kontrole gittikten sonra ağrı olmaya başladı. Bazen çok yürüyünce falan kesi yeri sürtünmekten galiba acımaya başlıyo. Benim dediğim ağrı bu klitoris varya onun etrafı gibiBenim de ilk bikaç gün totom ağrımıştı otururken kalkarken:) Sonra o geçti dikiş taraflarımda batma gibi bişeyler olmaya başladı. 6.gün kendi dr uma gitmiştim dikişleri kontrol edecekti. Alttan baktı güzel dedi. Dedim ama batma olmaya başladı enfeksiyon falan mı acaba. İyileşmeye başladı ondan dedi geriliyo. Sen gittin mi dr a o zaman var mıydı öyle bi şikayetin?
Sana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibiAllah yardımcımız olsun
Ben de mi yapsam öyle. Benim hiç boşalmıyodur3 saatte bir sağıyorum mecbur çünkü akmaya başlıyor yada ağrı yapıyor mecbur canım. Çünkü tam emmediği için boşaltamıyor
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Bazılarının su gelmesinden sonra başlıyomuş sancıları falanSana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibi
Geçici bişeydir belki vücut alışmaya çalışıyodurHayır o zaman olmamıştı ertesi hafta kontrole gittikten sonra ağrı olmaya başladı. Bazen çok yürüyünce falan kesi yeri sürtünmekten galiba acımaya başlıyo. Benim dediğim ağrı bu klitoris varya onun etrafı gibi
Kan alındı ,yatıs yapıldı.Bekleyecegiz sancilariHayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Bazılarının su gelmesinden sonra başlıyomuş sancıları falan
Amin canim cumlemizinkini insçok geçmiş olsun canım.çok şükür ki ikinizde iyisiniz.Rabbim başka zorluk göstermesin İnşallah.sarılığınıda tez zamnda atlatrsınz.
Bebişin hayırlı olsun Rabbim saglıklı uzun ömür versin hayırlı evlat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?