Bende öyle bir sıkıntı olmadı cnm çok şükür ama bnce doktoruna bir şekilde ulaş sorIyi bayramlar. Sezeryan olanlara bir sorum olacak. Ben 2 hafta oldu sezeryan olalı dünden beri kesi yerinin sol tarafında ağrım geçmiyor. Ağrı yoktu bu şekilde dün akşamüstü başladı ve hala devam ediyor. Dr a da yazmak istemedim bayram sabahı minoset falan hiç azaltmadı. Sizde durum nasıl?
Yaşadığım yerde bebek sağlıklı olduğu sürece sezeryana almıyorlar.size yazdığım gece sancım başladı 5 dk da bire indi hastaneye gittim.coranadan yatış vermediler ağrım arttıkça eve gittim gittim geldim.rahim ağzı 3 günde 3 cm açıldı ne yaptıysam olmadı.en son dayanamadığımı görünce yatış yaptılar.sıcak duş yürüyüş merdiven herşeyi denedim açılmadı sancılar 2 dk ya indi hala açılmadı.hala ısrar ettiler normal doğuma olur korkma dediler.suyumu patlattılar akşam 10 gibi bebek 8 cm de kaldı.3 gündür sancı çekiyorum ıkın dediler ıkındım ama yapamadım çok yoruldum.bebek gelmedi artık sezeryan istedim bebek kanalda yapamayız mecbur normal doğacak dediler.eşim artık ortalığı ayağa kaldırdı yapamıyor bişeyler yapın diye vakumla çektiler .7 saat 8 santim açıklıkla ıkındırdılar.çok zordu.Yaaa tuh canım noldu ki sağlıkla büyütün insAllah
Canim cok gecmis olsun ne kadar zorlamislar oyleYaşadığım yerde bebek sağlıklı olduğu sürece sezeryana almıyorlar.size yazdığım gece sancım başladı 5 dk da bire indi hastaneye gittim.coranadan yatış vermediler ağrım arttıkça eve gittim gittim geldim.rahim ağzı 3 günde 3 cm açıldı ne yaptıysam olmadı.en son dayanamadığımı görünce yatış yaptılar.sıcak duş yürüyüş merdiven herşeyi denedim açılmadı sancılar 2 dk ya indi hala açılmadı.hala ısrar ettiler normal doğuma olur korkma dediler.suyumu patlattılar akşam 10 gibi bebek 8 cm de kaldı.3 gündür sancı çekiyorum ıkın dediler ıkındım ama yapamadım çok yoruldum.bebek gelmedi artık sezeryan istedim bebek kanalda yapamayız mecbur normal doğacak dediler.eşim artık ortalığı ayağa kaldırdı yapamıyor bişeyler yapın diye vakumla çektiler .7 saat 8 santim açıklıkla ıkındırdılar.çok zordu.
4-5 günden önce veremeyiz dediler kan kültürü sonucunu bekliyorlar ona göre karar verecekler oda 4-5 güne anca çukar dediler. Süt kesilmesin diye ağlamamaya çalışıyorum ama bazen kriz geliyor. Az önce yaşadım bi kriz gidip geliyor sağlıcakla bi gelseydi evine
Ağlayabilirsin, o duyguyu boşaltmak en doğal hakkın, kendini bunun için sakın kötü hissetme. Bana ağlama diyenlere diyordum;bana ağlama demeyin çünkü oğlumu orda bıraktım ve ben şu an sadece ağlayarak rahatlıyorum. Buna engel olup duygumu bastırmak istemiyorum. Ama bir yandan artacağına çok inanarak 2 saatte bir sağmaya devam et. Peki bol su içiyor musun? Benim 1 litrelik şişem var, bittikçe dolduruyorum, hep gözümün önünde, 3 lt içiyorum. O da etkili olur büyük ihtimal. Ve bol bol yat dinlen benden söylemesi. Kızın sapasağlam eve gelip ayrı geçirdiğiniz gunlerin gecelerin acısını çıkartacak yakında inşallah ❤
Çok şükür evdeyiz, iyiyiz, alerjik olduğu için aldığım nefes bile gaz yapıyor beyefendiyeçok şükür bugünümüze ❤ Darısı papatya_2014 ' ün başına
Ben de içiyorum günde en az 3 fincan. Teki 35 kalori diye hatırlıyorum. Etiketine bir daha bakarım yanlışsa düzeltirim. Boşver sütü getirsin de, kilo verilir diyorum
Kızlar bu sabah 5 de doğum yaptım.doğum hikayem çok üçler acısı size haber verdiğimden beri sancı çektirdiler.çok zordu ama bebeğim çok şükür yanımda.
İlk doğumum canım.cok sukur yanimda iyiyizde buna seviniyoruz.Canim cok gecmis olsun ne kadar zorlamislar oyleilk dogumun muydu? Acilman neden bu kadar uzun surdu acaba sancilarin sıklıgı acilmayi saglamak icin degil mi anlamadim ama senin adina cok uzuldum. İyi seylere odaklan coo sukur bebegin saglikli ve yaninda
Canım zaten bi bakıyorum kriz gelmiş ağlamaya başlıyorum elimde değil. Bende biliyorum canı sağ iyileşinceye gelecek ama olmuyor işte . Bugğn 9. Gün ve işk defa kucağıma aldım emzirmeyi denedim. Ağlamaktan nefes alamadım. Günlerdir kafamı kuveze sokucam nerdeyse kokusunu alayım diye. Bunları burda çok söylemek istemiyorum ama allah kimseye yaşatmasın çok zor. Kimseyi evladı ile sınamasın. Pazartesiye umutluyum iniallah evine gelir herşey herkes hazır bekliyoruzAğlayabilirsin, o duyguyu boşaltmak en doğal hakkın, kendini bunun için sakın kötü hissetme. Bana ağlama diyenlere diyordum;bana ağlama demeyin çünkü oğlumu orda bıraktım ve ben şu an sadece ağlayarak rahatlıyorum. Buna engel olup duygumu bastırmak istemiyorum. Ama bir yandan artacağına çok inanarak 2 saatte bir sağmaya devam et. Peki bol su içiyor musun? Benim 1 litrelik şişem var, bittikçe dolduruyorum, hep gözümün önünde, 3 lt içiyorum. O da etkili olur büyük ihtimal. Ve bol bol yat dinlen benden söylemesi. Kızın sapasağlam eve gelip ayrı geçirdiğiniz gunlerin gecelerin acısını çıkartacak yakında inşallah ❤
Çok şükür evdeyiz, iyiyiz, alerjik olduğu için aldığım nefes bile gaz yapıyor beyefendiyeçok şükür bugünümüze ❤ Darısı papatya_2014 ' ün başına
Ben de içiyorum günde en az 3 fincan. Teki 35 kalori diye hatırlıyorum. Etiketine bir daha bakarım yanlışsa düzeltirim. Boşver sütü getirsin de, kilo verilir diyorum
Benim de yanma ve Ağrı var bide üstüne kabardıIyi bayramlar. Sezeryan olanlara bir sorum olacak. Ben 2 hafta oldu sezeryan olalı dünden beri kesi yerinin sol tarafında ağrım geçmiyor. Ağrı yoktu bu şekilde dün akşamüstü başladı ve hala devam ediyor. Dr a da yazmak istemedim bayram sabahı minoset falan hiç azaltmadı. Sizde durum nasıl?
Amin vanım inşallah bugün ilk defa kucağıma aldım o bile yetti banaÇarçabuk geçecek zaman farklı şeylere odaklanmaya çalış, Hamileyken açtığın müzikleri dinleyerek süt sağ , ağlamak istiyorsan da ağla canım Allah'a şukur toparlayacak en azından 4-5 gün çabuk geçer Ya sabır ya selamet .. az daha dayan
Amin darisipapatya_2014 başına benim kizda çok kızarıyor Doktor bı damla verdi Damla daha ağzına damlattigim an mideye inmeden gaz çıkarmaya basliyor çok şükür biraz rahatladı Neyseki .. doktor bana özellikle süt ürünlerini azaltmami söyledi sanırım bizim diyete başlamamız gerekecek..
Amin canım tüm bekleyenlere inşallahÇarçabuk geçecek zaman farklı şeylere odaklanmaya çalış, Hamileyken açtığın müzikleri dinleyerek süt sağ , ağlamak istiyorsan da ağla canım Allah'a şukur toparlayacak en azından 4-5 gün çabuk geçer Ya sabır ya selamet .. az daha dayan
Amin darisipapatya_2014 başına benim kizda çok kızarıyor Doktor bı damla verdi Damla daha ağzına damlattigim an mideye inmeden gaz çıkarmaya basliyor çok şükür biraz rahatladı Neyseki .. doktor bana özellikle süt ürünlerini azaltmami söyledi sanırım bizim diyete başlamamız gerekecek..
Canım hiç üzülme bugün 600 gram doğan bir bebeğin kuvözde kalarak 3 kgya yaklaştığını öğrendim çok da sağlıklıymış maşallah inşallah senin yavrun da çıkar. Kendini hiç üzme canımCanım zaten bi bakıyorum kriz gelmiş ağlamaya başlıyorum elimde değil. Bende biliyorum canı sağ iyileşinceye gelecek ama olmuyor işte . Bugğn 9. Gün ve işk defa kucağıma aldım emzirmeyi denedim. Ağlamaktan nefes alamadım. Günlerdir kafamı kuveze sokucam nerdeyse kokusunu alayım diye. Bunları burda çok söylemek istemiyorum ama allah kimseye yaşatmasın çok zor. Kimseyi evladı ile sınamasın. Pazartesiye umutluyum iniallah evine gelir herşey herkes hazır bekliyoruz
Yaaa çok zor olmuş cnm suni neden vermediler cnm ona da mı karşılar ıkınma hissi gelmediği sürece ne kadar ikinsanda olmaz ki oluyor muydu o his ben ıkınma geldiği anda tutamadm meselaYaşadığım yerde bebek sağlıklı olduğu sürece sezeryana almıyorlar.size yazdığım gece sancım başladı 5 dk da bire indi hastaneye gittim.coranadan yatış vermediler ağrım arttıkça eve gittim gittim geldim.rahim ağzı 3 günde 3 cm açıldı ne yaptıysam olmadı.en son dayanamadığımı görünce yatış yaptılar.sıcak duş yürüyüş merdiven herşeyi denedim açılmadı sancılar 2 dk ya indi hala açılmadı.hala ısrar ettiler normal doğuma olur korkma dediler.suyumu patlattılar akşam 10 gibi bebek 8 cm de kaldı.3 gündür sancı çekiyorum ıkın dediler ıkındım ama yapamadım çok yoruldum.bebek gelmedi artık sezeryan istedim bebek kanalda yapamayız mecbur normal doğacak dediler.eşim artık ortalığı ayağa kaldırdı yapamıyor bişeyler yapın diye vakumla çektiler .7 saat 8 santim açıklıkla ıkındırdılar.çok zordu.
Amin canım inşallah tüm anneler bebeklerine kavuşsun inşallahCanım hiç üzülme bugün 600 gram doğan bir bebeğin kuvözde kalarak 3 kgya yaklaştığını öğrendim çok da sağlıklıymış maşallah inşallah senin yavrun da çıkar. Kendini hiç üzme canım
ikindim ama gelmedi cunku tum enerjimiuc gun cektirdim sancida bitirmistim.bilmiyorum ama cok sukur bebegim yanimda diye kendimi avutuyorum.Yaaa çok zor olmuş cnm suni neden vermediler cnm ona da mı karşılar ıkınma hissi gelmediği sürece ne kadar ikinsanda olmaz ki oluyor muydu o his ben ıkınma geldiği anda tutamadm mesela
çok şükür canımikindim ama gelmedi cunku tum enerjimiuc gun cektirdim sancida bitirmistim.bilmiyorum ama cok sukur bebegim yanimda diye kendimi avutuyorum.
Niye kiBiz yine 3'lere kadar uyumuyoz
Canim ilk baslarda normal ama sen yinede cocuk doktoruna sor belki reflu falan vardir15 günlük cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?