2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende öyle bir sıkıntı olmadı cnm çok şükür ama bnce doktoruna bir şekilde ulaş sor

Yaaa tuh canım noldu ki sağlıkla büyütün insAllah
Yaşadığım yerde bebek sağlıklı olduğu sürece sezeryana almıyorlar.size yazdığım gece sancım başladı 5 dk da bire indi hastaneye gittim.coranadan yatış vermediler ağrım arttıkça eve gittim gittim geldim.rahim ağzı 3 günde 3 cm açıldı ne yaptıysam olmadı.en son dayanamadığımı görünce yatış yaptılar.sıcak duş yürüyüş merdiven herşeyi denedim açılmadı sancılar 2 dk ya indi hala açılmadı.hala ısrar ettiler normal doğuma olur korkma dediler.suyumu patlattılar akşam 10 gibi bebek 8 cm de kaldı.3 gündür sancı çekiyorum ıkın dediler ıkındım ama yapamadım çok yoruldum.bebek gelmedi artık sezeryan istedim bebek kanalda yapamayız mecbur normal doğacak dediler.eşim artık ortalığı ayağa kaldırdı yapamıyor bişeyler yapın diye vakumla çektiler .7 saat 8 santim açıklıkla ıkındırdılar.çok zordu.

[/QUOTE]
Soyle yapabilirsin ya ben ilk kizimda yapardim gunduz her emmeden sonra kalan sutleri sagip biriktirirdim aksama bayagi sut oluyordu topladiklarim. Emzirmeden sonra benmari usulu isitip verebilirsin. 1 ay boyle idare ettim sonra ek gida zamani gelmisti rahatladim. Bu kizimda biberon tutmuyor. Dun dayanamayip mamada yaptim icmedi. Biberon tutsa doymuyor diye biseyler yaparim ki benimki doymamak degil bence emme gudusunu yenemiyor. Cunku en ufak harekette bile kusuveriyor. M Mobilperi

Canim cok gecmis olsun ne kadar zorlamislar oyle ilk dogumun muydu? Acilman neden bu kadar uzun surdu acaba sancilarin sıklıgı acilmayi saglamak icin degil mi anlamadim ama senin adina cok uzuldum. İyi seylere odaklan coo sukur bebegin saglikli ve yaninda

Çarçabuk geçecek zaman farklı şeylere odaklanmaya çalış, Hamileyken açtığın müzikleri dinleyerek süt sağ , ağlamak istiyorsan da ağla canım Allah'a şukur toparlayacak en azından 4-5 gün çabuk geçer Ya sabır ya selamet .. az daha dayan

Amin darisi papatya_2014 başına benim kizda çok kızarıyor Doktor bı damla verdi Damla daha ağzına damlattigim an mideye inmeden gaz çıkarmaya basliyor çok şükür biraz rahatladı Neyseki .. doktor bana özellikle süt ürünlerini azaltmami söyledi sanırım bizim diyete başlamamız gerekecek..

İlk doğumum canım.cok sukur yanimda iyiyizde buna seviniyoruz.

Canım zaten bi bakıyorum kriz gelmiş ağlamaya başlıyorum elimde değil. Bende biliyorum canı sağ iyileşinceye gelecek ama olmuyor işte . Bugğn 9. Gün ve işk defa kucağıma aldım emzirmeyi denedim. Ağlamaktan nefes alamadım. Günlerdir kafamı kuveze sokucam nerdeyse kokusunu alayım diye. Bunları burda çok söylemek istemiyorum ama allah kimseye yaşatmasın çok zor. Kimseyi evladı ile sınamasın. Pazartesiye umutluyum iniallah evine gelir herşey herkes hazır bekliyoruz

Benim de yanma ve Ağrı var bide üstüne kabardı

Amin vanım inşallah bugün ilk defa kucağıma aldım o bile yetti bana

Amin canım tüm bekleyenlere inşallah

Canım hiç üzülme bugün 600 gram doğan bir bebeğin kuvözde kalarak 3 kgya yaklaştığını öğrendim çok da sağlıklıymış maşallah inşallah senin yavrun da çıkar. Kendini hiç üzme canım

Yaaa çok zor olmuş cnm suni neden vermediler cnm ona da mı karşılar ıkınma hissi gelmediği sürece ne kadar ikinsanda olmaz ki oluyor muydu o his ben ıkınma geldiği anda tutamadm mesela

Kızlar bebeğimin dilinin ustu cok az beyazlamaya başlamis gibi pamukcuk baslayacak olabilir ne yapmaliyim karbonat mi? Bilgisi olan var mi?

Yaaa çok zor olmuş cnm suni neden vermediler cnm ona da mı karşılar ıkınma hissi gelmediği sürece ne kadar ikinsanda olmaz ki oluyor muydu o his ben ıkınma geldiği anda tutamadm mesela
ikindim ama gelmedi cunku tum enerjimiuc gun cektirdim sancida bitirmistim.bilmiyorum ama cok sukur bebegim yanimda diye kendimi avutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…