hurafe murafe ben inanıyorum valla bende de eşimde de iz mevcut her şey bilimsel olmak zorunda değil
Üzülme canim bisicik olmaz, artik bebisler sıkı tutundu Allahin izniyle, degil servisten yataktan asagi düssen bisey olmazgülmeyin bakin bu olayi yasayanlar olcak kalkamayip yataktan yuvarlanmak diye bisey var 8. Aydan sonra
Folik asiti bana sabah kahvalti da al demisti ben oyuzden Sabahlari aliyorumbendede var yeni başladı.portakal ekşi şeyler yememeye çalışıyorum.doktorun verdiği folikasiti gece yatmadan içiyorum yemek yerken su içmiyorum yemeği yer yemez hemen uzanmıyorum şimdilik bunları buldum kendımce
Bende rizedeyimİstanbul canim
Biraz dinlen kendine sevdigin birseyler yap ye ic felan hemen iyi gelir. Belki kaslarin biraz kasilmistir ondandir agriİnşallah ya kasıklarım karnım ağrıyınca korktum
Üzülme canim bisicik olmaz, artik bebisler sıkı tutundu Allahin izniyle, degil servisten yataktan asagi düssen bisey olmazgülmeyin bakin bu olayi yasayanlar olcak kalkamayip yataktan yuvarlanmak diye bisey var 8. Aydan sonra
Kizlar cok asiri sekilde reflu Var bende
Ne onerirsiniz
Hamileleri işten çıkartan işverene kamunun bir yaptırımı olmaması ne kadar kötü bir durumhahah maşallah şans olmuş işte, biz patladık bide beni işten çıkarttılar hamileyim diye ssk da yok eşimden kullanıyoruminşallah doğuma kadar götürebileceğiz yoksa araba gitti
Hamileyken işten çıkartmaya hakları yok yasal değil dava açın kazanırsınız SGK ya bildirin bu durumu
inş öyledir.bende kendi kendime hani çok kusanlar oluyo onlarda da karın baya kasılıyo bişey olsa onlara olurdu deyip moral buluyorumÖksürüğü bilmiyorum ama bende de sürekli hapşurma var zararı olmaz herhalde doğal birşey sonuçta
ALLAHA emanet artıkben 2 hafta önce bronsit oldum. söküldü resmen ciğerlerimgeçmiş olsun. bana ne olur ne olmaz diye progestan verdi doktor.
olamaz öyle bişey ya.bende ilk gün ciğeri aşerdim ve 4 defa yedim şimdiye kadar.bizararının olacağına inanmıyorum.iz olayı filan hep tesadüfYa kizlar dün eşime ciğer yapmiştim ben yemedim zaten hamilelikte zararlı diye.Bugün annem de ellemeseydin bi yerini iz kalir derler dedi.İçime kurt düştü hayır bi yerimi elledim mi de bilmiyorum.Napcaz:)
çok geçmiş olsun ve umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasibin olurCanım selâm ben bugün oldum kürtajı hiç korktuğum gibi gelişmedi çok şükür şuan da iyim Allah başka acı yaşatmasın diyorum. Umarım sen de aynı şeyleri yaşamasın bu konuda sağlıcakla kalın
Hamileleri işten çıkartan işverene kamunun bir yaptırımı olmaması ne kadar kötü bir durum
Yasa var ise gönderebilir misin canım. Ben biraz araştırdığımda öyle bir zorunlukukları yok. Çıkartanada bir yaptırımları yok siye anladım. Yani hamilelik engel değil işten çıkartılmaya. 31. Haftaya kadar çıkartırsa doğum parasını alamıyoruz sgk dan
Aynen öyle canım sonucta doğal tepkiler öksürük falan birşey olmazinş öyledir.bende kendi kendime hani çok kusanlar oluyo onlarda da karın baya kasılıyo bişey olsa onlara olurdu deyip moral buluyorum
ALLAHA emanet artık
olamaz öyle bişey ya.bende ilk gün ciğeri aşerdim ve 4 defa yedim şimdiye kadar.bizararının olacağına inanmıyorum.iz olayı filan hep tesadüf
çok geçmiş olsun ve umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasibin olur
Ayy takvimlerde bebişler iyiden iyiye belli olmaya başlamışİnşallah ya kasıklarım karnım ağrıyınca korktum
Hadi bakalım bekliyoruz meraklaCanım inşallah randevum 10:45
Hosgeldin aramızaben de 12 haftalığım ankaradayım
Burda detaylı açıklamalar var canım Hamilelikte işten çıkarmada izlenebilecek 2 yol varYasa var ise gönderebilir misin canım. Ben biraz araştırdığımda öyle bir zorunlukukları yok. Çıkartanada bir yaptırımları yok siye anladım. Yani hamilelik engel değil işten çıkartılmaya. 31. Haftaya kadar çıkartırsa doğum parasını alamıyoruz sgk dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?