2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Üzülme canim bisicik olmaz, artik bebisler sıkı tutundu Allahin izniyle, degil servisten yataktan asagi düssen bisey olmaz gülmeyin bakin bu olayi yasayanlar olcak kalkamayip yataktan yuvarlanmak diye bisey var 8. Aydan sonra
[/QUOTE]
İnşallah ya kasıklarım karnım ağrıyınca korktum

Üzülme canim bisicik olmaz, artik bebisler sıkı tutundu Allahin izniyle, degil servisten yataktan asagi düssen bisey olmaz gülmeyin bakin bu olayi yasayanlar olcak kalkamayip yataktan yuvarlanmak diye bisey var 8. Aydan sonra
[/QUOTE]
Biraz dinlen kendine sevdigin birseyler yap ye ic felan hemen iyi gelir. Belki kaslarin biraz kasilmistir ondandir agri azicik uzat ayaciklarini

Folik asiti bana sabah kahvalti da al demisti ben oyuzden Sabahlari aliyorum
Yemegi yiyin ce hemen uzaniyorum cunku yemek yerken bile yoruluyorum yani aksam yemeginde oluyo bu.

Biraz dinlen kendine sevdigin birseyler yap ye ic felan hemen iyi gelir. Belki kaslarin biraz kasilmistir ondandir agri azicik uzat ayaciklarini
[/QUOTE]
Tamam eve gidince yapacağım

[/QUOTE]
Ayy takvimlerde bebişler iyiden iyiye belli olmaya başlamış

Kizlar cok asiri sekilde reflu Var bende
Ne onerirsiniz

Bende de oluyor, yemekten sonra maden suyu içiyorum kötü olursam, yemekten sonra hemen uzanmıyorum ve sakız çiğnemek çok iyi geliyor tükürük salgısını artırarak midedeki asidi dengelemeye yarıyormuş, bende işe yarıyor, ćenem de yorulmasa daha iyi olacak ama olsun

hahah maşallah şans olmuş işte, biz patladık bide beni işten çıkarttılar hamileyim diye ssk da yok eşimden kullanıyorum inşallah doğuma kadar götürebileceğiz yoksa araba gitti
Hamileleri işten çıkartan işverene kamunun bir yaptırımı olmaması ne kadar kötü bir durum

Hamileyken işten çıkartmaya hakları yok yasal değil dava açın kazanırsınız SGK ya bildirin bu durumu

Yasa var ise gönderebilir misin canım. Ben biraz araştırdığımda öyle bir zorunlukukları yok. Çıkartanada bir yaptırımları yok siye anladım. Yani hamilelik engel değil işten çıkartılmaya. 31. Haftaya kadar çıkartırsa doğum parasını alamıyoruz sgk dan

Öksürüğü bilmiyorum ama bende de sürekli hapşurma var zararı olmaz herhalde doğal birşey sonuçta
inş öyledir.bende kendi kendime hani çok kusanlar oluyo onlarda da karın baya kasılıyo bişey olsa onlara olurdu deyip moral buluyorum
ben 2 hafta önce bronsit oldum. söküldü resmen ciğerlerim geçmiş olsun. bana ne olur ne olmaz diye progestan verdi doktor.
ALLAHA emanet artık
Ya kizlar dün eşime ciğer yapmiştim ben yemedim zaten hamilelikte zararlı diye.Bugün annem de ellemeseydin bi yerini iz kalir derler dedi.İçime kurt düştü hayır bi yerimi elledim mi de bilmiyorum.Napcaz:)
olamaz öyle bişey ya.bende ilk gün ciğeri aşerdim ve 4 defa yedim şimdiye kadar.bizararının olacağına inanmıyorum.iz olayı filan hep tesadüf
çok geçmiş olsun ve umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasibin olur

Hamileleri işten çıkartan işverene kamunun bir yaptırımı olmaması ne kadar kötü bir durum

ya normalde hamileyken çıkarttıklarında yıl dolmamış olsa bile o yıl ile birlikte tazminat alıyormuş hamile fakat bu insanlar benim sigortamı da yapmamışlar. Ben ilk girdiğim aylarda baktım yatıyordu sonradan azaltıp, gün gelince de hiç yatırmamışlar. Benim de doktorumda sgk falan geçmediğinden farketmemişim bile

Aynen öyle canım sonucta doğal tepkiler öksürük falan birşey olmaz

Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…