Ben ikili testte dahil hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten zor bir hamilelik geçiriyorum birde yaş riski çıkacak ve tüm hamileliğim boyunca üzüntü ..ben Allahtan gelen herşeye razıyım zaten 3 aylık olmuş bu testler sadece down sendromunu tespit içinse eğer öyle bile olsa çocuğumu aldıracak değilim..Gözümün önünde o kadar çok yaşanmış örneği varki riskli denilen çocukların hepsi sapasağlam doğdu..Hiçbir risk yok denilip down sendromlu doğan çocuk bile duydum mevlam neylerse güzel eyler.
Her zaman tutmasa da bence çoğunda tutuyor bunu daha öncede duymuştum.benim sağdan döllenme oldu ve doktor kemik yapısından erkek gibi dedi tabi bunu 10.haftada dedi değişebilir tabiki ama sanki doğru gibi.Bu arada ben kız hissediyorum o başkaDoğru bir teorimidir bilmiyorum ama teoriye göre sol yumurtalıktaki yumurtadan bebiş döllendiyse kız deniliyor. Özellikle sordum doktorum Bir tarafıyla gülüp yok öyle birşey desede ben soldan yumurtlamışım. Ve bebek cinsiyeti tahmini kız gibi dedi ama henüz net değil tabi. 1 2 haftaya netleşir dedi. Kız ise eğer ozamanda teori tutuyor sanki. Bilemedim yani.
Erkekse cuma netleşir senin. Erkekler şaşmıyor. Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun inşallahHer zaman tutmasa da bence çoğunda tutuyor bunu daha öncede duymuştum.benim sağdan döllenme oldu ve doktor kemik yapısından erkek gibi dedi tabi bunu 10.haftada dedi değişebilir tabiki ama sanki doğru gibi.Bu arada ben kız hissediyorum o başka
Amin canım hepimizinki inşallah.Erkekse cuma netleşir senin. Erkekler şaşmıyor. Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun inşallah
Hadi bakalımCanim geri gidemedim yer yoktu doktor araya alirim dedi geri gidemedik ,yarin kesin gidicem randevum 9.10 da yazicam mutlaka
Ozaman korkulacak bise yok canim ya normaldir bu sancilarİnşallah öğrenirsin ozaman canım
Benımkıde gectı ama gün içinde oluo yıne ayakta durmaya falan pek gelmio sanırım
Cahilliğimi mazur görün imza olayı neArkadaşın imzasında yazıodu erkekse sag gögüs sert kızsa sol göğüs.bebek yukardaysa erkek aşşadaysa kız falan
Canım yorumunun altında çıkıyor hamilelik imzan.Gebeliğinle ilgili bilgi veriyor sana.profilindeki hesap detaylarına girip tahmini doğum yapacağın tarihi yazıyorsun.Cahilliğimi mazur görün imza olayı nenerden yapılır yada bakiliyor
Büyk ihtimalle normaldir.geçmiş olsun.aynen ya baş ağrısı çok kötü oluo .maşşallah bebişine ben bu aralar pek hissedemıorum ama belki pozisyonuyla falan alakalıdır.Ayy bu sabah bi ara yuz üstü yatmışım ruyama girdi ta rüyamda dıolarkı kalk o şekilde yatma bianda bı uyandımki her yerım uyuşmuş sanki üstümde biri daha yatmış gbi çok değişiktiOzaman korkulacak bise yok canim ya normaldir bu sancilar
Bugun asiri sekilde basim agridi paracetamol aldim am banamisiin demedi
Isdenn geldim namaz kilarken bebisim kimildadi yine
Sonra direk yattim
Nasil bi bas agrisi yaa
Alyalıya cevap vermiş canımCahilliğimi mazur görün imza olayı nenerden yapılır yada bakiliyor
Canim o psikolojik olabilirBüyk ihtimalle normaldir.geçmiş olsun.aynen ya baş ağrısı çok kötü oluo .maşşallah bebişine ben bu aralar pek hissedemıorum ama belki pozisyonuyla falan alakalıdır.Ayy bu sabah bi ara yuz üstü yatmışım ruyama girdi ta rüyamda dıolarkı kalk o şekilde yatma bianda bı uyandımki her yerım uyuşmuş sanki üstümde biri daha yatmış gbi çok değişikti
Hadi hayırlısı inşallah bişey kalmamış zaman geçiyo gerçektenbende kısmetse haftaya çarşamba gidicem canım 2 li testimde yapılcak malum kısmetse bakalım
Hissetmeye çalışıyorum hiç tık yok ya 12+5 im 50 kiloyum bide ultrasonda çok hareketli ama ben hiç bişey hissedemiyorum:)Ben de ara ara hissediyorum kelebeklenmedeğişik bir his
Benim sağdan yumurtladığımda döllenme olmuştu ama cinsiyet büyük ihtimalle kız dedi doktorum:)Doğru bir teorimidir bilmiyorum ama teoriye göre sol yumurtalıktaki yumurtadan bebiş döllendiyse kız deniliyor. Özellikle sordum doktorum Bir tarafıyla gülüp yok öyle birşey desede ben soldan yumurtlamışım. Ve bebek cinsiyeti tahmini kız gibi dedi ama henüz net değil tabi. 1 2 haftaya netleşir dedi. Kız ise eğer ozamanda teori tutuyor sanki. Bilemedim yani.
geç gördüm canım kusura bakma geçmiştir inşallah kanaman ne durumdasın?İyi günler hanımlar benim bulantım yok denecek kadar azdı şu son on beş gündür çok kötüyüm migrenimin tetiklemesiyle de su bile içemiyorum acile gidiyorum sürekli Cuma günü dersteyken ani bir ıslaklık hissettim parlak kırmızı kanamam vardı çok korktum hemen eşimi aradım hastaneye koştuk tahlil falan yapıldı bebeğim sağlıklıydı ama kanama bölgesi oluşmuş rahimde 2 2.5cmlik bir bölge de yerimden kalkmaya korkuyorum şükür lekelenmem kahverengiye döndü on gün raporluyum sadece uzanıyorum moralim bozuk. Tabiin sınamasın evladımla beni. Siz de durumlar nasıl @busra1tanKarusel kucukbikadin umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir. Karusel okul ve hamileliği ben yürütemedim ev temizliği de eklenince sağlığımdan oldum sen nasılsın canım
merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız :) sat 20 ekim
Soldan olmustu yumurtam tek yumurtaydı zatenDoğru bir teorimidir bilmiyorum ama teoriye göre sol yumurtalıktaki yumurtadan bebiş döllendiyse kız deniliyor. Özellikle sordum doktorum Bir tarafıyla gülüp yok öyle birşey desede ben soldan yumurtlamışım. Ve bebek cinsiyeti tahmini kız gibi dedi ama henüz net değil tabi. 1 2 haftaya netleşir dedi. Kız ise eğer ozamanda teori tutuyor sanki. Bilemedim yani.
Ben de dün bir kere hissettim ama hafta sonu devamlı olmuştu.Hissetmeye çalışıyorum hiç tık yok ya 12+5 im 50 kiloyum bide ultrasonda çok hareketli ama ben hiç bişey hissedemiyorum:)
İnşallah cuma bende öğrenirim hayırlı olsunCanım %90 kızım olacagini öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?