2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tek bakılan down sendromu değil. Trizomi ve edwars sendromlarına da bakılıyor. Benim riskli olan edward ı. Burada detay anlatmam doğru değil ben dahil böyle şeyleri okuyunca çok etkileniyorum yaşım o zaman 28 di. Ailede hiç genetik rahatsızlık yoktu. Öyle dendikten sonra mecbur kalıp yaptırdım nifty testi. Çok şükür şimdi evin altını üstüne getiren bir kızım var Tercih meselesi tabiki yaptırıp yaptırmamak tamamen annenin tercihine kalmış. Her görüşe saygı duyarım ama ben başıma geldiği için hassasım ve bu süreci yeniden yaşamadan başından testi yaptırıp rahat etme niyetindeyim. Gelen herşey Allah tan tabiki ama bilim in sunduğu bu imkandan faydalanmak niyetindeyim. Ama bir tavsiye ikili testte ölçüm yaptırın en azından ölçümler iyiyse kan tahlili yaptırmayabilirsiniz

Her zaman tutmasa da bence çoğunda tutuyor bunu daha öncede duymuştum.benim sağdan döllenme oldu ve doktor kemik yapısından erkek gibi dedi tabi bunu 10.haftada dedi değişebilir tabiki ama sanki doğru gibi.Bu arada ben kız hissediyorum o başka

Erkekse cuma netleşir senin. Erkekler şaşmıyor. Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun inşallah

İnşallah öğrenirsin ozaman canım
Benımkıde gectı ama gün içinde oluo yıne ayakta durmaya falan pek gelmio sanırım
Ozaman korkulacak bise yok canim ya normaldir bu sancilar
Bugun asiri sekilde basim agridi paracetamol aldim am banamisiin demedi
Isdenn geldim namaz kilarken bebisim kimildadi yine
Sonra direk yattim
Nasil bi bas agrisi yaa

Cahilliğimi mazur görün imza olayı ne nerden yapılır yada bakiliyor
Canım yorumunun altında çıkıyor hamilelik imzan.Gebeliğinle ilgili bilgi veriyor sana.profilindeki hesap detaylarına girip tahmini doğum yapacağın tarihi yazıyorsun.

Ozaman korkulacak bise yok canim ya normaldir bu sancilar
Bugun asiri sekilde basim agridi paracetamol aldim am banamisiin demedi
Isdenn geldim namaz kilarken bebisim kimildadi yine
Sonra direk yattim
Nasil bi bas agrisi yaa
Büyk ihtimalle normaldir.geçmiş olsun.aynen ya baş ağrısı çok kötü oluo .maşşallah bebişine ben bu aralar pek hissedemıorum ama belki pozisyonuyla falan alakalıdır.Ayy bu sabah bi ara yuz üstü yatmışım ruyama girdi ta rüyamda dıolarkı kalk o şekilde yatma bianda bı uyandımki her yerım uyuşmuş sanki üstümde biri daha yatmış gbi çok değişikti

Canim o psikolojik olabilir
Bu haftalarda henuz bebek icin bi tehlike olmaz yuz ustu yatmayla
Taki Sen kendini rahatsiz hisedene kadar
Ben artik yuz ustu yatinca rahatsiz oluyorum sag veya sol tarafa yatiyorum mecbur

Benim sağdan yumurtladığımda döllenme olmuştu ama cinsiyet büyük ihtimalle kız dedi doktorum:)

geç gördüm canım kusura bakma geçmiştir inşallah kanaman ne durumdasın?

Soldan olmustu yumurtam tek yumurtaydı zaten büyüğen hayırlısı olsun 2 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi doktorum 2 hafta dişimizi sıkıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…