2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canim o psikolojik olabilir
Bu haftalarda henuz bebek icin bi tehlike olmaz yuz ustu yatmayla
Taki Sen kendini rahatsiz hisedene kadar
Ben artik yuz ustu yatinca rahatsiz oluyorum sag veya sol tarafa yatiyorum mecbur
Bılmıorum canım ama kanepede yattım yatkda serttıya sankı dırek tost gbı oldum.karnım rahatsz oldu.yumusak olsa bıraz çöker ezilme olmazda

Arkadaşın imzasında yazıodu erkekse sag gögüs sert kızsa sol göğüs.bebek yukardaysa erkek aşşadaysa kız falan
Benim o zaman erkek
Orayı biliyorum ama dün kapalıydı.dışarıdan baktım genelde kumaş tarzı vardı ben kot aradım yine bakacam oraya da
Ben ilk gebeligimden hem mavi hem siyah kotumu defactodan almistim cokta memnun kalmistim, yine onlari giyerim karnim buyuyunce lcw den de evde giymelik taytlar ve esofmanlar almistim. Hm nin de guzel hamile kiyafetleri var tavsiye ederim
2. sezeryanını olacak olan var mı aslında temmuz başı ama haziran bebekleri olabilir bir kısmı
Ben ama erken sezeryan istemiyorum 39lari beklerim sanirim kizim 39+1 de suyunu patlatip gelmeye karar vermisti 18 saat bekleyip doguramayinca sezeryan olmustum bunda nasip bakalim ama kendi sinyal versin istiyorum
Benim ilk canım ama temmuzun ilk haftası doğum görünüyor bence haziran sonu olacak gibi:)
İlk dogumlar gec bile olabiliyor yani kendini sartlama haziran temmuz farketmez saglikla gelsinlerde

Öyle mi ben çok kalsın istemiyorum ya o sıcaklarıda çat diye doğsun sağlıkla diye dua ediyorum sanırım sezeryan olunca erken alıyolar normal doğumda uzamalar olabiliyor

Benimde ilk gebeliğim doktor ya 2 temmuzdan iki hafta önce ya da bir hafta sonra olur dedi su an bebek bir hafta ilerde o degistiriyo mu tarihi bilmiyorum

geç gördüm canım kusura bakma geçmiştir inşallah kanaman ne durumdasın?
Bulunduğum ilçede devlette gitmek istesem iki ay sonrasına veriyor randevuyu özelde desen iki tane var ikisininde doktoru izinde ben iyiyim de bebeğimi çok merak ediyorum. Umarım iyidir kanamam durdu şükür ama ilaçlara devam ediyorum. Sen nasılsın canım

iyiyim bende çok şükür kanama durduysa sıkıntı yapma iyidir Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…