kız bebekler özellikle erken gelir zamanında doğan bebkleer çok nadirdir :)Benim ilk canım ama temmuzun ilk haftası doğum görünüyor bence haziran sonu olacak gibi:)
Benim o zaman erkek
Ben ilk gebeligimden hem mavi hem siyah kotumu defactodan almistim cokta memnun kalmistim, yine onlari giyerim karnim buyuyuncelcw den de evde giymelik taytlar ve esofmanlar almistim. Hm nin de guzel hamile kiyafetleri var tavsiye ederim
Benama erken sezeryan istemiyorum 39lari beklerim sanirim kizim 39+1 de suyunu patlatip gelmeye karar vermisti 18 saat bekleyip doguramayinca sezeryan olmustum bunda nasip bakalim ama kendi sinyal versin istiyorum
İlk dogumlar gec bile olabiliyor yani kendini sartlamahaziran temmuz farketmez saglikla gelsinlerde
ayyy normal doğum güzel bir duygu olsa gerek ben kızımı 38+5 te herşey normal giderken suyumda gelmişken normal doğuramadım ama mühm olan sağlıklı olmalarıCnm benim ilk normal ama idrar torbası ameliyatından sonra dr sezeryan yapıcaksın demişti 5 yıl gecti eyer öyle olursa haziran sonu inşallah
2. sezeryanını olacak olan var mı aslında temmuz başı ama haziran bebekleri olabilir bir kısmı
gönlünce olsun canımmm inşaALLAH. ben kiloluyum o yüzden korkuyorum ssvd istemiyorum. doğumda dikişlerimi zor attığını söylemişti doktorCanım benim ilki sezeryan ama bunu nasip olursa normal istiyorum eğer bir aksilik olmazsa. benimde temmuz sonu gibi görünüyor doğum.
Sen neredeydin ya burdan da kötüymüş orasıBulunduğum ilçede devlette gitmek istesem iki ay sonrasına veriyor randevuyu özelde desen iki tane var ikisininde doktoru izinde ben iyiyim de bebeğimi çok merak ediyorum. Umarım iyidir kanamam durdu şükür ama ilaçlara devam ediyorum. Sen nasılsın canım
Yaa inşallah sağlıkla olsundakız bebekler özellikle erken gelir zamanında doğan bebkleer çok nadirdir :)
gönlünce olsun canımmm inşaALLAH. ben kiloluyum o yüzden korkuyorum ssvd istemiyorum. doğumda dikişlerimi zor attığını söylemişti doktorya dikişler zorlarsam diye düşünmüyorum
ben adanadayım canım bende duydun aynı yerden kesildiğini ama hiçç sormadım doktora önceki dikişlerde sorun yok ilk doktorumda devam ediyorumAmin canım bebek ve anne sağlığı için hangisi iyi ise o olsun diyelim... inşallah sezeryan operasyonunuz ıyı gecer. daha önceki doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı. ikinci sezeryanda da aynı kesı yerınden kesılebılıyormuş ben bunu bılmıyordum doktorumuz söyledi benim görümcem 3 sezeryan oldu üçüde ayrı yerlerden dı. aklınızda olsun. iz yeri kabarma varsa oda sezeryan esnasında temızlenebılıyormuş...
peki kızınızın nifty sonuçları nasıldı ? 2 li testte nasıl bir sorun çıktı. aslında %100 kesin sonuç vermiyor 2li testler ama içimiz rahatlayacak belki diye yaptırıyoruz.Selamlar
Şimdiki doğum tercihinizle 30 lu haftalardaki ruh haliniz aynı olmayacağı için doğum şeklinizle ilgili bilinçaltınıza msj göndermeyin derim. Hatta bu dönemde yapılacak en güzel şeyi yapmaya başlamışsınız bile cinsiyet tahmini ilk kıyafetler testler falan filan
Benim ikili test sonucum çıktı ancak doktor yılbaşı tatilinde olduğu için konuşamadım. Kızımın test sonuçlarıyla karşılastırdım(kızımda sonuçlar riskli bölgelerde çıktığı için nifty yaptırmıştık. Niyetimiz bunda da nifty yaptırmaktı) kıyaslama yapınca 2 numaranın sonuçları hep güvenli bölgede çıkmış. Sadece yaş riskli çıkmış
peki kızınızın nifty sonuçları nasıldı ? 2 li testte nasıl bir sorun çıktı. aslında %100 kesin sonuç vermiyor 2li testler ama içimiz rahatlayacak belki diye yaptırıyoruz.
Yok canim, benim geç döllenme 11 gün geriden geliyorum sat a gore ..bugün 11+4Aa evet gördüm sen sanırım haziran annesi olursun.bizden öndesin
Ay hadi İnşallahKıyamam ya göstermeyince kız olur derler
Nifty testinde cinsiyet kesinlikle çıkıyomus diyorlar doğru muİkili test ultrason sonuçları temizdi ancak risk ağılıkları 200 lü değerlerin altındaydı. Riski bölgelerdeydi yani. Nift yaptırdık kesin sonuç için onda daTemiz çıktı sonuç canım kızım sağlıklı maşallah. Şimdide nift yaptırmak için (sigorta karşılasın diye) ikili yaptırmak ve doktorun nifty test yapılsın diye görüş vermesi gerektiği için yaptırdık ama sonuçlar bence iyi. Ama doktor son kararı verecek
Nifty testinde cinsiyet kesinlikle çıkıyomus diyorlar doğru mu
Aynıyız seninle o zaman.Yok canim, benim geç döllenme 11 gün geriden geliyorum sat a gore ..bugün 11+4
2. sezeryanını olacak olan var mı aslında temmuz başı ama haziran bebekleri olabilir bir kısmı
Benim doktorum sonucu sizle paylasmazlar yasak dedi bazıları cinsiyete göre kürtaj yaptırdığindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?