Kızlar ilk gebeliğimde doğumum 1 Ekimdi. Eylülde gelir zannediyordum. Hiç de öyle olmadı. 1 ekimde doğum yaptım :)))
İlk gebelikler zamanını bekleyebilir. Bilginiz olsun :))
Benim de oğlum 38.haftada suyu patlatarak geldi çok bekledik ama normal doğmadı, ikincide inşallah sonuna kadar gelirsek normal çok isterim ama diğer yandan da genel anestezi almadığım için sezaryen çok rahat gelmişti. Bakalım doktorum ne derse o, bana fark etmez
ay hadi bakalımm inşaALLAH seninde istediğin bir şekilde gerçekleşir doğumun bende belden uyuşturma ile doğum yaptım o süreç güzeldi ayılma vs ağrılar hissedilmedi. ama sonrası zordu benim için ama geçip gitti 2. yi bekliyoruz :) :)
Ben bide hep erkek hissediyodum kesenin şekli vs tüm teoriler erkek diyordu nub cular bile erkek dedi ama doktor ikili testte işte bacak arası hiç çıkıntı yok kızınız olcak muhtemelen deyince şaşırdım baya
Sizinle paylaşmıyorlar ama doktorunuz talep ederse onunla paylaşıyorlar ve oda size söylüyor. Geçen hafta arkadaşımın sonucu geldi. Doktoru talep edince söylediler oda öğrendi.
Sizinle paylaşmıyorlar ama doktorunuz talep ederse onunla paylaşıyorlar ve oda size söylüyor. Geçen hafta arkadaşımın sonucu geldi. Doktoru talep edince söylediler oda öğrendi.
Slm kizlar ben 13 +4 haftalik olduk sizlere sorum sizlerde sanki adet olacakmis gibi agri oluyormu karin kasik bolgesinde ilk gebeligim ve korkuyorum bisey olacak diye yani bu agrilar normalmi degil mi?
Slm kizlar ben 13 +4 haftalik olduk sizlere sorum sizlerde sanki adet olacakmis gibi agri oluyormu karin kasik bolgesinde ilk gebeligim ve korkuyorum bisey olacak diye yani bu agrilar normalmi degil mi?
Adet vakitlerinde daha belirgin oluyor cnm. Mesela hamilelikten önce 10 unda adet oluyorsan her ay 10 u gibi ağrın olabilir. Benim ilk gebeliğimde de bu şekilde olmuştu, bunda da oluyor, geçen yine oldu. Ama çok ağır değil. Daha hafif.
Adet vakitlerinde daha belirgin oluyor cnm. Mesela hamilelikten önce 10 unda adet oluyorsan her ay 10 u gibi ağrın olabilir. Benim ilk gebeliğimde de bu şekilde olmuştu, bunda da oluyor, geçen yine oldu. Ama çok ağır değil. Daha hafif.
Sadece kasik agrisi oldugu zaman korkmuyorumda bebek ve rahim buyuyor diye ama adet sancisina benzer bir agri olunca panikliyorum 5 gun once dr kanama olusmus bebegin esinde ve bebegin esi one gelmis dedi oyuzden korkuyor insan