2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benım kızım 31 haftalık gelıodu benım dıkkatım sayesnde 2 cm açıkla durdurduk 36 ya kadar durdu 36 bitince dgdu.kasımda doğacak kızım ekım 21 de doğdu
İşte hamilelikten hamileliğe fark var. Benim oğluşum yerini çok sevdi. Hiç de gelmeye niyeti yoktu. Açıklık da olmadı suyum da gelmedi sancım da. Fakat bu seferki öyle olmayacak gibi geliyor bana. Nasip kısmet. Rabbim zamanını bilir.

Bu hafta cumartesi ikili test için gidiyorum doktoruma. Baştan riskli gebelik olduğu için henüz sormadım ama eğer güzel ilerlerse 20.haftayı devirince soracağım yavaştan doğum nasıl olsun diye

Canım bu rahim ağzı açıklığı oluyormuş hatta dikiş falan atılıyormuş.Bunun kontrolünü doktor ne zaman yapıyor.Ya da nasıl anlaşılıyor sen biliyor musun?
Canım doktoruna söyle baksın benim pıhtı attığım zaman haftasına tekrar gel demişti göbekten aleti az daha aşağı çekip rahim ağzın sıkı sıkı kapalı çok güzel demişti. Tüp bebek doktorum ilaçlara devam dedi pazartesi günü tekrar gittim ne kadar daha kullanman gerektiğini söylediler mi dedi progestan a gerek yok rahim ağzına bakıyorum açıklık falan yok dedi. Vardır bir bildikleri diyerek yazdı ilacı. Doktorunla konuş söyler o okuduklarını bende okudum 14. Haftada açılan olmuş, 15 de plesantası düşen bende çok korkuyorum Allah korusun

Göbekten derken ultrasonla rahim ağzı ve rahim boynu uzunluğuna bakıyor değilmi.

Kizlar normalde ocağın üçüncü haftası gitmeyi planlıyordum cinsiyeti öğrenmek içinde ama dayanamayıp bı kaç güne gidesim var gitsem görülebilir mi acaba kararsızım kızsa da seçilebilir mi artik

Ben dün gittim doktora.. ikili test icin buraya yonlendirildim dedim ultrasona gun veriyolarmis.. muaye etmeyecekmisiniz dedim hayir dedi. Kendi doktorum baska hastanede bu test arastirma hastanesinde yapiliyomus. 8 ocaga randevu Verdi daha erken yokmus. Icim rahat etmedi bebegimi gormeyince.. esimde kendi doktorumuza goturdu. Hemen muayene edelim bi dedi baktik bebisimiz iyimis :) onceden uygulmaya gore 4 gun geri cikyodu simdi 2 gun:) tam 12 haftalikti dun:) ikili test icin randevu sordu gec olur cuma gunu gel beni yonlendirecegm dedi icimi rahatlatti insallah bebesimin cinsiyetini de ogrenirimm

Kızlar bebeğim 1 hafta önden gidiyor neden olabilir acaba şeker falan mı çıkacak

Kızlar benim alt taraf çok gergin 2 gündür tam göbeğimin altı ve kasıklarım ve aşaği baskı yapıyor sizde durumlar nasıl.
Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı var

Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı var
Canım bebek yukarı çıkmaya başladı ya idrar torbana baskı azaldı. Büyüdükçe tekrardan baskı yapacak.

Canım bebek yukarı çıkmaya başladı ya idrar torbana baskı azaldı. Büyüdükçe tekrardan baskı yapacak.
Ayy öyle mi o yüzden şişlik azaldı göbek kısmım gerginleşti saıol canım içim rahatladı çok şükür çok ağrım sancım kalmadı

Ayy öyle mi o yüzden şişlik azaldı göbek kısmım gerginleşti saıol canım içim rahatladı çok şükür çok ağrım sancım kalmadı
Benden haftadan geri bende yaşadım hatta korktum sonra doktor yukarı çıkıyorlar dedi gerçekten göbek deliğinin biraz altında sertleşme oldu tuvalete şu an daha az gidiyorum. Tekrar büyüyecekler alan daralmaya başlayınca geri dönecek wc

Rahim yukarı doğru ilerlediğinden idrar kesesine eskisi kadar baskı yapmadığı için tuvalete kalkmaman normal.Bu konuda endişe etme.Ben çok fazla su içtiğim için yinede en az 3 kere kalkıyorum.Uykum hep kesik kesik.

Ben de 3 litre su içiyorum canım her gün.Önceden çok kalkarken iki gündür kalkmayınca ona bile endişelendim analık zor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…