- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah vardır yaTeste göre var evet.
Sabah testi tekrar edin eğer çıkarsa ilk 5 dk da kan vermeye gidin.bazen testte pozitif çıkıp kanda negatif olabiliyor.Ama bence var hayırlı olsun şimdidenİnşAllah vardır ya
İşte hamilelikten hamileliğe fark var. Benim oğluşum yerini çok sevdi. Hiç de gelmeye niyeti yoktu. Açıklık da olmadı suyum da gelmedi sancım da. Fakat bu seferki öyle olmayacak gibi geliyor bana. Nasip kısmet. Rabbim zamanını bilir.Benım kızım 31 haftalık gelıodu benım dıkkatım sayesnde 2 cm açıkla durdurduk 36 ya kadar durdu 36 bitince dgdu.kasımda doğacak kızım ekım 21 de doğdu
Benim ocak 16 canim yazarim gelismeleriAynıyız seninle o zaman.senin randevu ne zamandı
Evet destekliyorum istatistik cizelgesi gruba sartMayıs annelerinde kız,haziran annelerinde erkek çoğunlukta.bakalım bizim grupta neler olacak. Biz de anket yapalım
Benimki de ocak 15.senden önce muayene olcam.Ama ben bu hafta cuma da gitcem.teşekkürler canım benimBenim ocak 16 canim yazarim gelismeleriistedigin bir soru varsa gitmisken sorarim doktora
Hikayemiz aynidoktorun ssvd yapiyor mu? Ben kendime guvenemiyorum yaaa ben ilk dogumda suni sancilara ve nstde 100leri gormeme ragmen hic sanci hissetmedim. 18saatte 2cm aciklik zor Oldu ve suyum sular seller gibi geliyordu aclik susuzluktan artik seseryana karar verdim Bir de rahmim gerideydi ve one gelmedi ikinciye savd ye hic alistiramadim kendimi, yoksa arastirmis ve doktorlarin listesinide yapmistim ama suan gözüm yemiyor
Ben 9+5 im ve bulanti kusma disinda hiçbir sorunum yokDerdim midemle
Ya ozaman iste buralar biraz ıssızlaşıyorherkes uykusuzluk yorgunluk yogunluk derken
Benimse gebelikte tansiyonum genelde dusuk ama 10-6 civari oluyor, bu da beni pek yormuyor. Doktoruna danistin mi?
Çati muayenesi genelde 36. Haftalrda yapiliyor, rahim Agzi acikligi konusunu bilemiyorum canim ama bende de erken dogum riski vardi mesela ve doktorum alttan muayeneyi 32.haftada rahim ultrasonu ile yapip ölcmustu ama acilmam Yoktu. Genelde acilma olmasi icin duzensiz sancilar hissedilir, sanirim o sekilde anlasiliyor.
Canım doktoruna söyle baksın benim pıhtı attığım zaman haftasına tekrar gel demişti göbekten aleti az daha aşağı çekip rahim ağzın sıkı sıkı kapalı çok güzel demişti. Tüp bebek doktorum ilaçlara devam dedi pazartesi günü tekrar gittim ne kadar daha kullanman gerektiğini söylediler mi dedi progestan a gerek yok rahim ağzına bakıyorum açıklık falan yok dedi. Vardır bir bildikleri diyerek yazdı ilacı. Doktorunla konuş söyler o okuduklarını bende okudum 14. Haftada açılan olmuş, 15 de plesantası düşen bende çok korkuyorum Allah korusunCanım bu rahim ağzı açıklığı oluyormuş hatta dikiş falan atılıyormuş.Bunun kontrolünü doktor ne zaman yapıyor.Ya da nasıl anlaşılıyor sen biliyor musun?
Göbekten derken ultrasonla rahim ağzı ve rahim boynu uzunluğuna bakıyor değilmi.Canım doktoruna söyle baksın benim pıhtı attığım zaman haftasına tekrar gel demişti göbekten aleti az daha aşağı çekip rahim ağzın sıkı sıkı kapalı çok güzel demişti. Tüp bebek doktorum ilaçlara devam dedi pazartesi günü tekrar gittim ne kadar daha kullanman gerektiğini söylediler mi dedi progestan a gerek yok rahim ağzına bakıyorum açıklık falan yok dedi. Vardır bir bildikleri diyerek yazdı ilacı. Doktorunla konuş söyler o okuduklarını bende okudum 14. Haftada açılan olmuş, 15 de plesantası düşen bende çok korkuyorum Allah korusun
Aynen Karnımdan bebeğe baktıktan sonra alt karın bölgemden rahim ağzına baktı.Göbekten derken ultrasonla rahim ağzı ve rahim boynu uzunluğuna bakıyor değilmi.
Erkekmi..Kızlar bebeğim 1 hafta önden gidiyor neden olabilir acaba şeker falan mı çıkacak
Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı varKızlar benim alt taraf çok gergin 2 gündür tam göbeğimin altı ve kasıklarım ve aşaği baskı yapıyor sizde durumlar nasıl.
Canım bebek yukarı çıkmaya başladı ya idrar torbana baskı azaldı. Büyüdükçe tekrardan baskı yapacak.Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı var
Ayy öyle mi o yüzden şişlik azaldı göbek kısmım gerginleştiCanım bebek yukarı çıkmaya başladı ya idrar torbana baskı azaldı. Büyüdükçe tekrardan baskı yapacak.
Benden haftadan geri bende yaşadım hatta korktum sonra doktor yukarı çıkıyorlar dedi gerçekten göbek deliğinin biraz altında sertleşme oldu tuvalete şu an daha az gidiyorum. Tekrar büyüyecekler alan daralmaya başlayınca geri dönecek wcAyy öyle mi o yüzden şişlik azaldı göbek kısmım gerginleştisaıol canım içim rahatladı çok şükür çok ağrım sancım kalmadı
Rahim yukarı doğru ilerlediğinden idrar kesesine eskisi kadar baskı yapmadığı için tuvalete kalkmaman normal.Bu konuda endişe etme.Ben çok fazla su içtiğim için yinede en az 3 kere kalkıyorum.Uykum hep kesik kesik.Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı var
Ben de 3 litre su içiyorum canım her gün.Önceden çok kalkarken iki gündür kalkmayınca ona bile endişelendim analık zor ya.Rahim yukarı doğru ilerlediğinden idrar kesesine eskisi kadar baskı yapmadığı için tuvalete kalkmaman normal.Bu konuda endişe etme.Ben çok fazla su içtiğim için yinede en az 3 kere kalkıyorum.Uykum hep kesik kesik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?