2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Grafikte yeşil işaretiniz yeşil bölgedeyse sonuç iyi demek oluyormuş. Bence sizin de öyle çünkü ben bugün doktora gittim sizinki gibi yazıyordu ve doktor gayet iyi hiç bir sorun yok dedi. :)
Grafik yok raporda. Ama doktorum da dönüş yaptı sağolsun. sonuç iyi çıkmış dedi. Çok şükür.

Ben cuma gunu ultrasona giricez gercek yasi (yani hafta si) orada net olarak cikar bakalim ne dicek
Sen kan tahlili yaptirmadinmi? Yaptirdiysan orada cikardi
Sk Sk ackman hamileliktendir
Bende durmadan biseler yiyorum

Progestan kullanan arkadaşlarım bildiğim kadarıyla coğunuz günde 3 defa 200 mg kullaniyorsunuz ..Doktorum 3. ayda bırakıcaz demişti yarın kontrolum var bana muhtemelen bırak diycek.Fakat ben bırakmak istemiyorum doğuma kadar kullananlar var ve bebeğede bir zararı yokmuş hatta erken doğum şüphesindede tekrar başlatıyorlar.bırakırsam benim içim rahat etmiyecek çünkü halâ arada sancılarım oluyor.Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar ikili test icin girdigi ultrasonda mi ogrendi. Benim doktorun cihazi sanki eski ya bulanik gibi ordan nasil gorecek cinsiyetini kiverdigi ultrason fotografi bile baya bulanik

Ben kademeli bir şekilde bırakacağım ocağın 15inden sonra.önce günde 2 ye sonra teke.Ama tabi doktorum belki günde 1 diye devam ettirebilir.

Benim de doktor eldeki bitince bırakırız demisti yarin son ilacim var da dun hafiften pembe kırmızı arası kanama başladı yine korku halindeyim ne diyecek bakalım

Kızlar ya ikili testin zamani ne zamana kadar?Bugün randevum var ama o kadar hastayım ki öksürmekten içim cikti gidemiycem erteliycem gibi ona göre alayıö randevuyu ben 12+4 üm bugün

Valla progestani ben günde 1 tane kullanıyorum yılbaşı gecesi içmeyi unuttum sabah kahvaltıdan sonra içeyim badi dedim gün boyu kasik ve bel ağrısı çektim.korktum o yüzden bakalım ne der doktor.

Kızlar ya ikili testin zamani ne zamana kadar?Bugün randevum var ama o kadar hastayım ki öksürmekten içim cikti gidemiycem erteliycem gibi ona göre alayıö randevuyu ben 12+4 üm bugün

Ben sali gunu tam 12 haftaliktim. 8 ocaga ikili test icin randevu verdiler. Doktorum da cok gec oldugunu soyledi. Bunun belirli zamanda yapilmasi gerekiyo cuma gunu gel Ben seni yonlendircem 8ini beklemeyelm dedi.bence erteleme canim 13cu hafta icine girmissin zaten

Kızlar günaydın
Profil resmimi değiştirdim, kızım olmayacağı için oğluma haksızlık olmasın
İlk gebelikte hissetmediğim o kasılmaları bunda sürekli hissediyorum. Umarım ikinci doğumda daha az zorlanıcam.
Sanırım temmuz anneleri erkek ağırlıklı:)))

Hayirli olsun cnm ne zaman kesin öğrendiniz dr bana kız ama erken dedi ptesi günü

Hayirli olsun cnm ne zaman kesin öğrendiniz dr bana kız ama erken dedi ptesi günü
Canım ultrasona göre 12+6 da öğrendim. Bana %80 erkek dedi. 25 ocağa randevu verdi. O gün %100 olur dedi fakat ben o %20lik kız ihtimalini kafamda tutmuyorum :)) %80 gayet yüksek bi ihtimal :))

Canım ultrasona göre 12+6 da öğrendim. Bana %80 erkek dedi. 25 ocağa randevu verdi. O gün %100 olur dedi fakat ben o %20lik kız ihtimalini kafamda tutmuyorum :)) %80 gayet yüksek bi ihtimal :))
Erkek değince pek değişmiyor galiba cnm saglık ile gelsinler inşallah

Benim de doktor eldeki bitince bırakırız demisti yarin son ilacim var da dun hafiften pembe kırmızı arası kanama başladı yine korku halindeyim ne diyecek bakalım
Of işte bu korkular.Ben kullanma konusunda ısrarcı olucam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…