2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öğretmen arkadaşlar, okulda nöbet sayısı haftada 2 ye cikti öğretmen olmadığı için.Ve ben bir nöbeti zor tutuyorum 2 yi asla tutumam.Doktordan istesem böyle bir yazı verir mi?

Öğretmen arkadaşlar, okulda nöbet sayısı haftada 2 ye cikti öğretmen olmadığı için.Ve ben bir nöbeti zor tutuyorum 2 yi asla tutumam.Doktordan istesem böyle bir yazı verir mi?
Verebilir.Bana doktorum demişti istarsen nöbet tutamaz diye rapor vereyim diye.

Ben istedim özel hastane olmasına rağmen 24. haftadan önce veremiyorum dedi

Ben istedim özel hastane olmasına rağmen 24. haftadan önce veremiyorum dedi

ala ala ya ben benimkine bir söyliycem yine de.24. Haftama cok var ki 1 taneyi yine tutarim problem değil 2. Yi tutamam onun için diyeyim.Benimki de özel hastane

Ayy cidden zor ama, ben nöbet günü eve geldiğimde karnım semsert ve ağrılı oluyor. Ben de bu cumartesi ikili için gitmişken doktoruma soracaktım nöbetsiz yaşama şansım var mı diye
Doktordan doktora fark ediyor herhalde ya o anki şansına kalmış inşallah alırsın

Aynı canım gerginlik var ama benim sanki karnım indi gibi.bi de iki gündür gece tuvalete kalmıyorum iki güne kadar her gün 1 ya da 2 kere kalkıyordum bu bile beni endişelendiriyor.acaba bir sıkıntımı var
Bebegin yeri değişmiştir canım ondan tuvalete cıkmıondur artık idrar torbasına baskı yapmıodur yukarı cıkmıstır.bende bebegimi hissetmıorum kaç gündür çarşamba gnu belli olacak bakalım

Benim de cuma randevum. Hareket ettiğini de bi görsem ferahlayacağım. 10+1 bugün ama hala endişeler var içimde.

Benım kızımdan kalan çatlaklarımın rengı degısmış belirginleşmiş gibi galiba bebek yukarı cıkmaya başladgndan.Bide ben kilo almadım aksine kilo verdim 1 kılodan fazla vermişimdir.Eşim dioki yüzünün tombişliği gitti zayıfladın dıo

Kizlar ikili test sonucu çıkmış. Doktora gönderdim yorulmasın diye ama sizede sorayım. Raporda Üç değerde cut-off değerinin altındadır diye yorumlanmış. Normalmi yani? Bilen varmıdır
Resmini atabilir misin cnm bende yarın alıcam youtube ta bikaç video var anlatan bi izle istersen galiba senin sonuç iyi

Ben de kilo almiyorum bayadir ilk bir ay 2 kilo aldim şimdi 12. Haftam bitiyor toplamda 3 kilo almişim.İştahım yok valla bilmiyorum dikkat de etmeye calişiyorum da iştahımın olmamasi da beni endişelendiriyor bazen.Bir şey mi oldu falan diye neyseki yarın ikili test için kontrolüm var görücem yavrucağimi

Kizlar ikili test sonucu çıkmış. Doktora gönderdim yorulmasın diye ama sizede sorayım. Raporda Üç değerde cut-off değerinin altındadır diye yorumlanmış. Normalmi yani? Bilen varmıdır
Grafikte yeşil işaretiniz yeşil bölgedeyse sonuç iyi demek oluyormuş. Bence sizin de öyle çünkü ben bugün doktora gittim sizinki gibi yazıyordu ve doktor gayet iyi hiç bir sorun yok dedi. :)

Ben istedim riskli gebelik olmamasına rağmen riskli gebelik ayakta durması sakıncalıdır gibilerinden yazı verdi ama müdürün insiyatifinde diye biliyorum. Benim müdürüm iyi sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…