- 17 Nisan 2019
- 3.082
- 3.430
- 133
Hoşgeldinn:) sat benim 3 ekim ama tahmini d tarihi 8 temmuz neye göre değişiyoki bu acabaSelamlar ben de diğer sayfa aktif olmayınca buraya geldim, yaş 35, sat:1 ekim, T.Doğum Tarihi:07.07.2020, 3. bebek başlangıç kilosu 60,3
Bende de oluyor kızlar vajinada zonklama ara sıra hatta enfeksiyon mu diye korktum ama rahim büyüdükçe sanırım oluyor çünkü daha hiç olmazdı benimBenim hep aynı yerde oluyor acı gibi zonklama gibi sen nerede tam olarak?
Benim alt kısımda rahim içinde hep aynı yer sızlıyor sanki orda bi yara varmış gibi.dünden beri var.Benim hep aynı yerde oluyor acı gibi zonklama gibi sen nerede tam olarak?
Bir zararı yok kullanmakta fayda var..sağ salim kucağımıza alalımda ben kullanmaya razıyım.Konustum ben de doktorumla az olsun cok olsun fark etmez kanama oldugu sürece kullanmaya devam dedi. Normal hayata ne zaman donebiliriz bakalim.
Hoşbuldukk:) internette doğum tarihi hesaplayıcısına sat yazdığımda 7 temmuz çıkıyor canım, ultrasonda yazmıyor benim,ilk oğlumda başka hastanedeydi takiplerim, o sata göre ve ultrasona göre tahmini tarih veriyordu.ilk ikisi sezaryen benim, ikisi de tahmini doğum tarihinden 10 gün önce alındı, kendim 13 temmuz doğumluyum aynı tarihe denk gelsin isterdim ama sanırım haziranın son günlerinde alır doktorum, Allahtan başka bir durum çıkmazsa, herkes sağlıkla kavuşsun inşallah, son aylar zor oluyor, aşırı sıcaklar bastırmadan doğum yapmış oluruz ama lohusa terlerini temmuz ağustosta yaşayacağız, off offf hayali bile basıyor:)Hoşgeldinn:) sat benim 3 ekim ama tahmini d tarihi 8 temmuz neye göre değişiyoki bu acaba
Ya kesinlikle aynı yer benimde tam tarif ettiğin gibi solda bi yer çok tedirginim tekrar doktora gitcem aralıksız yarım saat sürüyorBenim alt kısımda rahim içinde hep aynı yer sızlıyor sanki orda bi yara varmış gibi.dünden beri var.
Selamlar ben de diğer sayfa aktif olmayınca buraya geldim, yaş 35, sat:1 ekim, T.Doğum Tarihi:07.07.2020, 3. bebek başlangıç kilosu 60,3
Benim ilk hiç tecrübem yok çokta sıcak bir yerde yaşıyoruz klima bakınmaya başladım:) hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalımda razıyız her şeyeHoşbuldukk:) internette doğum tarihi hesaplayıcısına sat yazdığımda 7 temmuz çıkıyor canım, ultrasonda yazmıyor benim,ilk oğlumda başka hastanedeydi takiplerim, o sata göre ve ultrasona göre tahmini tarih veriyordu.ilk ikisi sezaryen benim, ikisi de tahmini doğum tarihinden 10 gün önce alındı, kendim 13 temmuz doğumluyum aynı tarihe denk gelsin isterdim ama sanırım haziranın son günlerinde alır doktorum, Allahtan başka bir durum çıkmazsa, herkes sağlıkla kavuşsun inşallah, son aylar zor oluyor, aşırı sıcaklar bastırmadan doğum yapmış oluruz ama lohusa terlerini temmuz ağustosta yaşayacağız, off offf hayali bile basıyor:)
Vajinada değil benim hep sol kasığımda aynı yerdeBende de oluyor kızlar vajinada zonklama ara sıra hatta enfeksiyon mu diye korktum ama rahim büyüdükçe sanırım oluyor çünkü daha hiç olmazdı benim
Anladım canım randevun yakınsa sor bakalım ağrılar normaldir bence amaVajinada değil benim hep sol kasığımda aynı yerde
Canım aynı agrılar bende de vardı.suan doktordan gelıyorum.hersey normal gorunuyor dedı.rahim buyudugu ıcın normal olacagını soledı.belkı bıraz olsun ıcın rahatlarŞu an sızı bende de var altta rahimde.sanki böyle içi yara olmuş gibi.yarın benimde randevum inşallah sıkıntı yoktur
Kizlar normalde ocağın üçüncü haftası gitmeyi planlıyordum cinsiyeti öğrenmek içinde ama dayanamayıp bı kaç güne gidesim var gitsem görülebilir mi acaba kararsızım kızsa da seçilebilir mi artik
Ayy içim rahatladı gerçekten umarım benim bebişimde iyidir.yarını iple çekiyorum.Canım aynı agrılar bende de vardı.suan doktordan gelıyorum.hersey normal gorunuyor dedı.rahim buyudugu ıcın normal olacagını soledı.belkı bıraz olsun ıcın rahatlar
Insallah sende hayırlı sonuçlar alırsın canım.Ayy içim rahatladı gerçekten umarım benim bebişimde iyidir.yarını iple çekiyorum.
Bende aynısını dedim bı umutpazartesi günü (11+6) %90 kız dedi, kesin mi dedik istemdışı :)
Ben bırakalı 3 hafta oluyor. Zaten plesenta progesteron salgiliyor gerek yok artık dedi doktor. Şimdilik bir sıkıntım yok çok sukur.Progestan kullanan arkadaşlarım bildiğim kadarıyla coğunuz günde 3 defa 200 mg kullaniyorsunuz ..Doktorum 3. ayda bırakıcaz demişti yarın kontrolum var bana muhtemelen bırak diycek.Fakat ben bırakmak istemiyorum doğuma kadar kullananlar var ve bebeğede bir zararı yokmuş hatta erken doğum şüphesindede tekrar başlatıyorlar.bırakırsam benim içim rahat etmiyecek çünkü halâ arada sancılarım oluyor.Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun canımKizlar hep bir tane prenses bekliyoduk Allah var gönlümüzden geçen buydu ama prensimiz geliyormuşsağlıklı olsun biraz şaşırdık sadece benden de bir oğluş geliyo
Canım ben tedavi ile gebe kaldım. Progestanı fitil ve iğne olarak kullandım. Kadın doğumcum geçen hafta çarşamba günüki kontrolde kesti ben merkezi aradım bilgi verdim. İlaçları kestik diye doktorum devam dedi haftada bir gün kalçadan olan iğne vurduracağım. Dün başladım. Bilmiyorum psikolojik mi oldu da en son çarşamba günü yaptım prolutex iğnemi düne kadar bir hafta ara verdim karnımda bir ağrı ve sancı vardı dün akşam tekrar iğneyi vurdum bugün ağrım yok gece de çok rahat yattım. İkiz gebelik olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı devam edeceğim. Kadın doğumcuma da gidip devam ettiğimi söyledim sadece ne zamana kadar olacağını sordu bunu sor dedi vardır bir bildikleri deyip yazdı ilaçları. Kan sulandırıcı ile bu iğneye şu an devam edeceğim.Progestan kullanan arkadaşlarım bildiğim kadarıyla coğunuz günde 3 defa 200 mg kullaniyorsunuz ..Doktorum 3. ayda bırakıcaz demişti yarın kontrolum var bana muhtemelen bırak diycek.Fakat ben bırakmak istemiyorum doğuma kadar kullananlar var ve bebeğede bir zararı yokmuş hatta erken doğum şüphesindede tekrar başlatıyorlar.bırakırsam benim içim rahat etmiyecek çünkü halâ arada sancılarım oluyor.Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?