2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Konustum ben de doktorumla az olsun cok olsun fark etmez kanama oldugu sürece kullanmaya devam dedi. Normal hayata ne zaman donebiliriz bakalim.
Bir zararı yok kullanmakta fayda var..sağ salim kucağımıza alalımda ben kullanmaya razıyım.

Hoşgeldinn:) sat benim 3 ekim ama tahmini d tarihi 8 temmuz neye göre değişiyoki bu acaba
Hoşbuldukk:) internette doğum tarihi hesaplayıcısına sat yazdığımda 7 temmuz çıkıyor canım, ultrasonda yazmıyor benim,ilk oğlumda başka hastanedeydi takiplerim, o sata göre ve ultrasona göre tahmini tarih veriyordu.ilk ikisi sezaryen benim, ikisi de tahmini doğum tarihinden 10 gün önce alındı, kendim 13 temmuz doğumluyum aynı tarihe denk gelsin isterdim ama sanırım haziranın son günlerinde alır doktorum, Allahtan başka bir durum çıkmazsa, herkes sağlıkla kavuşsun inşallah, son aylar zor oluyor, aşırı sıcaklar bastırmadan doğum yapmış oluruz ama lohusa terlerini temmuz ağustosta yaşayacağız, off offf hayali bile basıyor:)

Benim ilk hiç tecrübem yok çokta sıcak bir yerde yaşıyoruz klima bakınmaya başladım:) hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalımda razıyız her şeye bende 8 ine kadar beklemez doğum diye düşünüyorum ama bakalım

Şu an sızı bende de var altta rahimde.sanki böyle içi yara olmuş gibi.yarın benimde randevum inşallah sıkıntı yoktur
Canım aynı agrılar bende de vardı.suan doktordan gelıyorum.hersey normal gorunuyor dedı.rahim buyudugu ıcın normal olacagını soledı.belkı bıraz olsun ıcın rahatlar

pazartesi günü (11+6) %90 kız dedi, kesin mi dedik istemdışı :)

Merhaba 11.haftadayim normalde 5.gebeligim ama yasayan 2 tane Allaha sukurler olsun.Biri 10 yasinda digeri 7 yasinda iki cocugumdan sonra 2 dusugum oldu.Allah izin verirde yasarsa bu 3.cocugum olucak 22 Ekim son Adet tarihim 28 temmuz tahmini dogum tarihi.Allah Herkese saglikla sorunsuz dogum yapmayi nasip etsin.

Canım aynı agrılar bende de vardı.suan doktordan gelıyorum.hersey normal gorunuyor dedı.rahim buyudugu ıcın normal olacagını soledı.belkı bıraz olsun ıcın rahatlar
Ayy içim rahatladı gerçekten umarım benim bebişimde iyidir.yarını iple çekiyorum.

Ayy içim rahatladı gerçekten umarım benim bebişimde iyidir.yarını iple çekiyorum.
Insallah sende hayırlı sonuçlar alırsın canım.
Benımde ıkı gün önce başladı agrılarım ama yarım saat falan surdu ve devam edınce bende tedırgın oldum.yılbası tatıllerınden dolayıda hastane bu güne randevu verdı ama ınan çok stres yaptım su ıkı gunde.ama çok şükür hersey yolunda dedı doktor.
Senın ıcınde doktorun aynı şeyleri soyleyecegını düşünüyorum.ıcını ferah tut.

Ben bırakalı 3 hafta oluyor. Zaten plesenta progesteron salgiliyor gerek yok artık dedi doktor. Şimdilik bir sıkıntım yok çok sukur.

Canım ben tedavi ile gebe kaldım. Progestanı fitil ve iğne olarak kullandım. Kadın doğumcum geçen hafta çarşamba günüki kontrolde kesti ben merkezi aradım bilgi verdim. İlaçları kestik diye doktorum devam dedi haftada bir gün kalçadan olan iğne vurduracağım. Dün başladım. Bilmiyorum psikolojik mi oldu da en son çarşamba günü yaptım prolutex iğnemi düne kadar bir hafta ara verdim karnımda bir ağrı ve sancı vardı dün akşam tekrar iğneyi vurdum bugün ağrım yok gece de çok rahat yattım. İkiz gebelik olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı devam edeceğim. Kadın doğumcuma da gidip devam ettiğimi söyledim sadece ne zamana kadar olacağını sordu bunu sor dedi vardır bir bildikleri deyip yazdı ilaçları. Kan sulandırıcı ile bu iğneye şu an devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…