2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım net olmasada tahminde bulunuyolar git bence:)

Ayy öyle mi o yüzden şişlik azaldı göbek kısmım gerginleşti saıol canım içim rahatladı çok şükür çok ağrım sancım kalmadı
Aynı belirtileri yaşıyorum bende ama biraz daha sonra hafif sızı zonklama gibi şeyler oldu bende sonra ben panikle doktora gittim bir sıkıntı yok ama tekrarlarsa mutlaka gel denildi Yaşlandım bu süreçte stresten geçende eşime diyorum hayırlısıyla sağlıkla bi doğsaydı

Kizlar ikili test sonucu çıkmış. Doktora gönderdim yorulmasın diye ama sizede sorayım. Raporda Üç değerde cut-off değerinin altındadır diye yorumlanmış. Normalmi yani? Bilen varmıdır
Normal canım benimde öyle çıktı sorun yok dedi doktorum:)

2li testte cinsiyeti öğrenenler ne şanslı. biz öğrenemedik. sadece iki doktor net olmamakla beraber erkek dedi. 2 farklı teori kullanarak.

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm
Deniz turhallı oğuz yaş 38 sat 30/09/2017 cinsiyet belli değil dr kıza benzetti ikinci bebeğim istanbul /elitium özel tıp merkezi bide kanuni Sultan Süleyman hastanesi /kilo 61 başlangıç şimdi 64

Şu an sızı bende de var altta rahimde.sanki böyle içi yara olmuş gibi.yarın benimde randevum inşallah sıkıntı yoktur

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm
Selamlar ben de diğer sayfa aktif olmayınca buraya geldim, yaş 35, sat:1 ekim, T.Doğum Tarihi:07.07.2020, 3. bebek başlangıç kilosu 60,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…