Kizlar normalde ocağın üçüncü haftası gitmeyi planlıyordum cinsiyeti öğrenmek içinde ama dayanamayıp bı kaç güne gidesim var gitsem görülebilir mi acaba kararsızım kızsa da seçilebilir mi artik
Aynı belirtileri yaşıyorum bende ama biraz daha sonra hafif sızı zonklama gibi şeyler oldu bende sonra ben panikle doktora gittim bir sıkıntı yok ama tekrarlarsa mutlaka gel denildi Yaşlandım bu süreçte stresten geçende eşime diyorum hayırlısıyla sağlıkla bi doğsaydı
Kizlar ikili test sonucu çıkmış. Doktora gönderdim yorulmasın diye ama sizede sorayım. Raporda Üç değerde cut-off değerinin altındadır diye yorumlanmış. Normalmi yani? Bilen varmıdır
Deniz turhallı oğuz yaş 38 sat 30/09/2017 cinsiyet belli değil dr kıza benzetti ikinci bebeğim istanbul /elitium özel tıp merkezi bide kanuni Sultan Süleyman hastanesi /kilo 61 başlangıç şimdi 64
Aynı belirtileri yaşıyorum bende ama biraz daha sonra hafif sızı zonklama gibi şeyler oldu bende sonra ben panikle doktora gittim bir sıkıntı yok ama tekrarlarsa mutlaka gel denildi Yaşlandım bu süreçte stresten geçende eşime diyorum hayırlısıyla sağlıkla bi doğsaydı