2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Üşütmüşüm sesim kısıldı cok kötü ya.Doktora gitsem ilaç yazar mi ilaç kullanabiliyor muyuz gebelikte?

Ben de 3 litre su içiyorum canım her gün.Önceden çok kalkarken iki gündür kalkmayınca ona bile endişelendim analık zor ya.
Evet canım çok zor hemde.. Heran aklimiz bebişlerde bişeyi atlatiyoruz yeni bişeyi takmaya başliyoruz sanirim sonuna kadarda böyle devam edicek bu süreç.Ben geçede kalkıp su içiyorum belki ondandır.

Bilmiyorum doktor henüz söylemedi cinsiyeti ama nub teorisine göre erkek diyolar, erkek olunca mi önden gidiyor?

Benimkide 1hafta onden gidiyo tiroid cikti bende ama bence Bunda panik yapacak bise yok illaki seker Var diye sartlandirma

Benim tiroid normal ama sık sık acikiyorum şekerden şüpheleniyorum.

Benimki de öyle ama neden şekere bağladın bu durumu. Aklımın ucundan geçmedi. Doktor da öyle bir şey demedi.
Haftasına göre ileride olan bebek iri bebek demekmiş. Bebeğin iri olması şekere bağlanıyor, hatta biraz daha ileri olursa normal haftasına göre doktor diyete baslatiyor.

Şu haftalarda 1 hafta ileri olması bu duruma bağlanmaz bence. Daha erken. Benim oğlan da bi ileri bi geri çıkardı. 3310 doğdu.O değişkenlik gösterebilir.

Evet genelde erkek bebekler gününden önde oluyor.diyabetli anne bebekleri bildiğim kadarıyla daha sonraki haftalarda kilo alıyor.1 hafta normal bir fark üzülme yoktur öyle bişey..

Kizlar ikili test sonucu çıkmış. Doktora gönderdim yorulmasın diye ama sizede sorayım. Raporda Üç değerde cut-off değerinin altındadır diye yorumlanmış. Normalmi yani? Bilen varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…