- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Canım benide ekler misin?? Minnaklarim, yaş 31, sat 5 Ekim, 11 Temmuz 2020 inşallah
ANNE ADAYI YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU
Bu bilgileri verebilir misin cnm
Bournemount
ANNE ADAYI YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU
Bu bilgileri verebilir misin cnm
hangi şehir?Canım benide ekler misin?? Minnaklarim, yaş 31, sat 5 Ekim, 11 Temmuz 2020 inşallah, ilk gebeliğim, başlangıç kilom 82
Bende senin gibi düşünüyorum özellikle kan sulandırıcıyı hiç bırakmak istemiyordum. 8 genime bakıldı kan pıhtılasması yok. İki gen de sıkıntı vardı sıkıntı dediğim birinde taşıyıcıyım. Diğeri sadece normal değildi o da pıhtı olan değil. Kadın doğumcum gerek yok genel anlamda testin temiz dedi ama merkezim bir tanesinin bile normal olmayışından kesmedi. Progestanı Allah biliyor kesmesini istiyordum kadın doğumcum ona da gerek yok rahim ağzı kapalı keseler güzel yerlerinde dedi. Merkez onu ikiz diye devam ettirdi erken doğum olmasın diye ama fark oldu eşime demedim de karnım da ağrı oldu gece de ağrım oluyordu. Dün tekrar haftalık vuruldum rahat rahat uyudum bugün sancım ağrım yok. 25 Ocak ta kontrole gidince merkeze derim doktorum doğuma kadar mı devam olduğunu soruyor diye.Progestan kullanan arkadaşlarım bildiğim kadarıyla coğunuz günde 3 defa 200 mg kullaniyorsunuz ..Doktorum 3. ayda bırakıcaz demişti yarın kontrolum var bana muhtemelen bırak diycek.Fakat ben bırakmak istemiyorum doğuma kadar kullananlar var ve bebeğede bir zararı yokmuş hatta erken doğum şüphesindede tekrar başlatıyorlar.bırakırsam benim içim rahat etmiyecek çünkü halâ arada sancılarım oluyor.Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Şanlıurfahangi şehir?
Sağol canım sonunda öğrendiğime çok sevindimHayırlı olsun canım ☺
Arkadaşlar kuyruk sokumu agrıyan var mı
Bende de oluyor kızlar vajinada zonklama ara sıra hatta enfeksiyon mu diye korktum ama rahim büyüdükçe sanırım oluyor çünkü daha hiç olmazdı benim
Bu ilaç gerçekten ağrılarıda hafifletiyor.Bende bu düşüncedeyimCanım ben tedavi ile gebe kaldım. Progestanı fitil ve iğne olarak kullandım. Kadın doğumcum geçen hafta çarşamba günüki kontrolde kesti ben merkezi aradım bilgi verdim. İlaçları kestik diye doktorum devam dedi haftada bir gün kalçadan olan iğne vurduracağım. Dün başladım. Bilmiyorum psikolojik mi oldu da en son çarşamba günü yaptım prolutex iğnemi düne kadar bir hafta ara verdim karnımda bir ağrı ve sancı vardı dün akşam tekrar iğneyi vurdum bugün ağrım yok gece de çok rahat yattım. İkiz gebelik olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı devam edeceğim. Kadın doğumcuma da gidip devam ettiğimi söyledim sadece ne zamana kadar olacağını sordu bunu sor dedi vardır bir bildikleri deyip yazdı ilaçları. Kan sulandırıcı ile bu iğneye şu an devam edeceğim.
Bir sakıncası yoksa neden devam etmiyelimki ben faydasını gördüm görüyorumda Bırakınca bişey olursa diye düşünmektense bırakmamak en iyisi..Bende senin gibi düşünüyorum özellikle kan sulandırıcıyı hiç bırakmak istemiyordum. 8 genime bakıldı kan pıhtılasması yok. İki gen de sıkıntı vardı sıkıntı dediğim birinde taşıyıcıyım. Diğeri sadece normal değildi o da pıhtı olan değil. Kadın doğumcum gerek yok genel anlamda testin temiz dedi ama merkezim bir tanesinin bile normal olmayışından kesmedi. Progestanı Allah biliyor kesmesini istiyordum kadın doğumcum ona da gerek yok rahim ağzı kapalı keseler güzel yerlerinde dedi. Merkez onu ikiz diye devam ettirdi erken doğum olmasın diye ama fark oldu eşime demedim de karnım da ağrı oldu gece de ağrım oluyordu. Dün tekrar haftalık vuruldum rahat rahat uyudum bugün sancım ağrım yok. 25 Ocak ta kontrole gidince merkeze derim doktorum doğuma kadar mı devam olduğunu soruyor diye.
Kadın doğumcu bebeğe hiçbir zararı yok dedi o konuda için rahat etsin dedi. Progestan için söyledi bunu. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi inşallah sağlıkla doğum yapalımBir sakıncası yoksa neden devam etmiyelimki ben faydasını gördüm görüyorumda Bırakınca bişey olursa diye düşünmektense bırakmamak en iyisi..
Aminn canım inşallah..Kadın doğumcu bebeğe hiçbir zararı yok dedi o konuda için rahat etsin dedi. Progestan için söyledi bunu. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi inşallah sağlıkla doğum yapalım
Kızlar bende sızın gıbı düşünüyorum vajınal progestron kullanımı agrıları azaltıyor kesınlıkle.Bu ilaç gerçekten ağrılarıda hafifletiyor.Bende bu düşüncedeyim
Hadi ya hareket etmeye başladımı yani benimkisidoktor bunu bebek hareketleri diye söyledi bana.
Benimde bugün tam rahim ağzında sanki iğne batıyor gibi birde zonkluyor devamlı.sanki rahmim aşağı zorluyor 12 haftadan sonra geçmiyormuydu bu ağrılar hergün farklı bir çeşitle geri geliyor..Şu an sızı bende de var altta rahimde.sanki böyle içi yara olmuş gibi.yarın benimde randevum inşallah sıkıntı yoktur
Yok canım 1 gün iyi olsam iki gün kesin bir ağrı oluyor.kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu.inşallah çocuğumu yarın canlı görürüm bazen o kadar modum düşüyor ki.Benimde bugün tam rahim ağzında sanki iğne batıyor gibi birde zonkluyor devamlı.sanki rahmim aşağı zorluyor 12 haftadan sonra geçmiyormuydu bu ağrılar hergün farklı bir çeşitle geri geliyor..
Evet canim bende persembeleriAa seninde mi perşembeleri dönüyo haftan13 den selamm
BennArkadaşlar kuyruk sokumu agrıyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?