2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm
Canım benide ekler misin?? Minnaklarim, yaş 31, sat 5 Ekim, 11 Temmuz 2020 inşallah , ilk gebeliğim, başlangıç kilom 82

Kızlar merhaba 2 buçukta randevum var 12+6 yız inşallah her şey yolundadır bir cinsiyet haberiyle de ben gelirim

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm
Bournemount
26
24 Ekim
Cınsıyet belli degıl
19 haftalık ve 10 haftalık gebelik kaybım var.3.gebelik
Ingıltere
71 kilo baslangıc.

canım benıde eklermısın lütfen

Bende senin gibi düşünüyorum özellikle kan sulandırıcıyı hiç bırakmak istemiyordum. 8 genime bakıldı kan pıhtılasması yok. İki gen de sıkıntı vardı sıkıntı dediğim birinde taşıyıcıyım. Diğeri sadece normal değildi o da pıhtı olan değil. Kadın doğumcum gerek yok genel anlamda testin temiz dedi ama merkezim bir tanesinin bile normal olmayışından kesmedi. Progestanı Allah biliyor kesmesini istiyordum kadın doğumcum ona da gerek yok rahim ağzı kapalı keseler güzel yerlerinde dedi. Merkez onu ikiz diye devam ettirdi erken doğum olmasın diye ama fark oldu eşime demedim de karnım da ağrı oldu gece de ağrım oluyordu. Dün tekrar haftalık vuruldum rahat rahat uyudum bugün sancım ağrım yok. 25 Ocak ta kontrole gidince merkeze derim doktorum doğuma kadar mı devam olduğunu soruyor diye.

Bu ilaç gerçekten ağrılarıda hafifletiyor.Bende bu düşüncedeyim

Bir sakıncası yoksa neden devam etmiyelimki ben faydasını gördüm görüyorumda Bırakınca bişey olursa diye düşünmektense bırakmamak en iyisi..

Bir sakıncası yoksa neden devam etmiyelimki ben faydasını gördüm görüyorumda Bırakınca bişey olursa diye düşünmektense bırakmamak en iyisi..
Kadın doğumcu bebeğe hiçbir zararı yok dedi o konuda için rahat etsin dedi. Progestan için söyledi bunu. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi inşallah sağlıkla doğum yapalım

merhaba tüm annelere . Beni de ekleyin Temmuz 17gibi gösteriyor doğum . Şu an 11+4 haftalik hamileyim . Bir kız ve bir erkek çocuk annesiyim . Allah izin verirse 3cu bebek bu . İstanbulda oturuyorum . Supriz ve beklenmedik bir gebelik . Hayırlısı olsun her kese .

Şu an sızı bende de var altta rahimde.sanki böyle içi yara olmuş gibi.yarın benimde randevum inşallah sıkıntı yoktur
Benimde bugün tam rahim ağzında sanki iğne batıyor gibi birde zonkluyor devamlı.sanki rahmim aşağı zorluyor 12 haftadan sonra geçmiyormuydu bu ağrılar hergün farklı bir çeşitle geri geliyor..

Benimde bugün tam rahim ağzında sanki iğne batıyor gibi birde zonkluyor devamlı.sanki rahmim aşağı zorluyor 12 haftadan sonra geçmiyormuydu bu ağrılar hergün farklı bir çeşitle geri geliyor..
Yok canım 1 gün iyi olsam iki gün kesin bir ağrı oluyor.kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu.inşallah çocuğumu yarın canlı görürüm bazen o kadar modum düşüyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…