2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm

bitekAnnemolsun ,33 , 27/09/2019 , 01/07/2020, kız , İlk , İstanbul/Florence , 70

Beni de ekleyebilir misiniz?

Arkadaşlar kuyruk sokumu agrıyan var mı

Bazen yururken bana da oluyor, İşten dolayı fazla oturup kalıyorum Onla alakalı oldugunu dusunmustum.

Ya kesinlikle aynı yer benimde tam tarif ettiğin gibi solda bi yer çok tedirginim tekrar doktora gitcem aralıksız yarım saat sürüyor

Bu sabah ilk defa olustu bende, karnımını alt tarafında agrı var.. İlk gaz sancısı sandm ama ara ara agrıyor yıne.. Korkmustum bende... Gıttınız mı doktora acaba..13+6 haftadayım bende..

Evet canim bende persembeleri
Sen 1 hafta ondesin
13 nasil oralarda

benım donumde yarın galıba ;

13 hafta + 6 gün yarın 13 hafta + 7 gun olacak.. yanı 14 bıtıp ,15 haftaya baslıyor olacagım degıl mı yarının bıtmesıyle..

bu konuda bı aydınlanamadım..

32 yaş 01 ekim SAT 2. gebeliğim ve adana kiloyu söylemesek

Yaa saglıkla gelsın oğluşun bu sene erkekler çok maşallahh
Aynen doğum için kapora bıraktık hastaneye sözleşme yapmak için ordaki görevliler dedi bu yıl erkek yılı resmen hep erkek bebekler geliyo dedi bende bı umut yok benim ki kız hissediyorum demiştim

Yok canım 1 gün iyi olsam iki gün kesin bir ağrı oluyor.kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu.inşallah çocuğumu yarın canlı görürüm bazen o kadar modum düşüyor ki.
Aynen canım ama kendimizi dinlenek degil gerçekten ağrı çekiyoruz iyi olduğumuz günler moralimiz gayet iyi çünkü.ağrı olunca endişeler kaplıyor yarın inşallah bende sende doktorda iyi haberler alırız..

Erkek değince pek değişmiyor galiba cnm saglık ile gelsinler inşallah
Hayir erkrk diyince degisiyor kiz degince degismiyor bende boyle biliyorum cunku kizlarinki belli bi sure erkege benziyormus sisik oldugu icin o yuzden erkek degisebilir ama kiz dedim mi degisrn duymadim ben :) hayirlisi ile gonlumuze gore olsun insallah :)))

Folik asidin fazlası idrarla atılıyor diye biliyorum ben.
Of işte bu korkular.Ben kullanma konusunda ısrarcı olucam sanırım.
Geçenki gebeliğimde 3.ayda kesmişti dr. Bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi de kestik. Bir sıkıntı yaşamadım yaşamam inşallah. Doktoruna güveniyorsan tereddüt etme bence.

14. haftadan merhaba herkese biz 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz
Ama ilk üç aya göre şuan herkese diyebilirim çok daha iyi hissediyorsunuz.
Bunun dışında kilo alımlarınız nasıl ? Ben en çok bunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…