2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cinsiyet söyleyip kaçırdığım oldu mu kızlar beni etiketleyerek yazabilir misiniz rica etsem tabloya ekleyecegim. anket yapmayı bulamadım Mune ye sordum yapılabilirse onu da yapcaz

Verdim 2kilo ) oysa her zamanki iştahındaydım yanı iştahsız

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..
benim ilk kızımda tutmadı erkek diyordu çin takvimi rus takvimi kız diyordu
şimdi çinde gene erkek diyor bu sefer rus takviminde erkek
bakalım ne çıkacak bu sefer

benim ilk kızımda tutmadı erkek diyordu çin takvimi rus takvimi kız diyordu
şimdi çinde gene erkek diyor bu sefer rus takviminde erkek
bakalım ne çıkacak bu sefer
Bende ikisindede kız diyor ..Ama benim hislerim hep erkek diyor Bakalim yarın belki belli olur .Rabbim en doğrusunu bilir.

Ya şimdi böyle bir durumda: 14 haftalığım mı demek gerekiyor 13 haftalık mı.
Canım hamilelik imzanı eklediğin zaman haftanı görürsün.mesela ben şimdi 11+6yım yani 12nin içindeyim 12.hafta oluyor.13ten gün alcam bir iki güne.

Kızlar Çin takvimine yanlış mı bakıyorsunuz :)) ben ne baktıysam hep doğruyu verdi. İlk oğlum da yeğenim de şimdiki oğlum da hep doğru çıktı.

Bu arada benim oğlum olacağını duyanlar üçüncüyü yap diyor:)))
Her sene bi çocuk doğuracam kız olana kadar hahahahha:)))
Şaka bi yana Rabbim bu saatten sonra isteyene versin. Ben de iki oğluşumla bu işi sonlandırmak niyetindeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…