2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben kız hissediyorum çin takvimi de kız diyor ama benim gönlüm erkekten yana.Eşiminki de kızdan yana.Tabiki önce sağlık versin allah ama hepimiznde gönlündekini versin

Ben kız hissediyorum çin takvimi de kız diyor ama benim gönlüm erkekten yana.Eşiminki de kızdan yana.Tabiki önce sağlık versin allah ama hepimiznde gönlündekini versin
Rabbim neyi nasip ederse o oluyor canımcım. Eşim de kız istiyordu, hayal kırıklığına uğradı ama Rabbim bizi başka hayal kırıklıklarına uğratmasın. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah. O gün geldiğinde cinsiyeti hiç aklıma gelmedi. Sadece bi an önce doğmasını istedim. Doğduktan sonra da ne zaman getirecekler diye sabırsızlandım. Bide ilk emme refleksi varya o kadar tatlılar ki. Yerim yerim :)))

Ayy canım çok heveslendim şimdi sen böyle anlatınca.O günler gelsin de bir an önce emzirelim.benim ilk çocuğum olacak allah nasip ederse.O yüzden kız da olsa erkekte olsa farketmez bizim çocuğa ihtiyacımız var herşeyden önce.Ben diğer gebeliğimde rüyamda görmüştüm adı ömerdi ama yaşamadı.Bunda da o rüyadan etkilendiğim için erkek olsun da adını ömer koyayım istiyorum.Bakalım yarın öğrenirim inş

Ayy hadi inşallah gönlündeki gibi olsun. Yarın öğren de gel söyle bize:)) bakalım Ömer bey geliyor mu

Ayy hadi inşallah gönlündeki gibi olsun. Yarın öğren de gel söyle bize:)) bakalım Ömer bey geliyor mu
Size böyle erken söylüyorlar mi cinsiyetini ? Benim doktorum iki gebeliğimde de 14den erken demedi .14haftada bile tahmini söyledi kesin demedi , hep 16 haftayı bekletti . Şimdi 13hafatam dolduktan sonra gideceğim ama diyeceğini sanmıyorum

merhabalar doktor banada 13. hafta biterken kız büyük ihtimal ama kesin değil dedi diğer randevuyu da ocak sonuna verdi çok merak edıyorum kız mı değil mi erkek daha net belli oluyor ama kız olmuyor galiba. :/

cinsiyet söyleyip kaçırdığım oldu mu kızlar beni etiketleyerek yazabilir misiniz rica etsem tabloya ekleyecegim. anket yapmayı bulamadım Mune ye sordum yapılabilirse onu da yapcaz
yarin dr gidiyorum bende ogrenebilirsem soylerim insallah )

Bana da ilk gebeliğimde 16. Haftaya kadar bir şey demem dedi. Başka doktora gittim o da demem dedi. Sonuç olarak 16. Haftada öğrenebilmiştik.
Ama bu seferki doktorum 12+6da söyledi :))

Benim Çin takviminde erkekdi ama doktor bugün kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi
Bende de erkek yaziyor bakalim nasip benimde kizim var birde oglusum olsun isterim tabi ama Allah en iyisini bilir :))

Bebeğini az çok hissetmeye başladığını söyleyen annelere bişey sorcam. Sabit olarak sağda ya da solda mı hissediyosunuz/hissettiniz, yoksa bebek ortalara falan geldi mi? Benim ilk hamileliğim de, ben de ona göre kendimi dinleyeyim
Bi de genel bişey sorcam. Cumartesi dr a gidicem ama kabızlık sorunum var. Afedersiniz bu durum ultrason sırasında görüntülemeyi etkiler mi

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..
Benim kız cikiyodurdu hep bende öyle hissediyordum ama erkek dedi doktor bende tutmadı yani

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..
Benimki çin takviminde kız gösteriyordu burdan bir arkadaş da bakmıştı ama erkek dedi doktor ama benim hamile kaldığım günle doğum günüm çok yakındı ondan şaşırıyor takvim

Benimki çin takviminde kız gösteriyordu burdan bir arkadaş da bakmıştı ama erkek dedi doktor ama benim hamile kaldığım günle doğum günüm çok yakındı ondan şaşırıyor takvim
Benimde öyle.ekimde hamile kaldım kasım 5 de doğum günümdü.Şimdi kız görünüyor bakalım değişecek mi

Aynıyız bende takvim sasiramazda ama bende yanlış çıktı iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…