Benimki erkekcinsiyet söyleyip kaçırdığım oldu mu kızlar beni etiketleyerek yazabilir misiniz rica etsem tabloya ekleyecegim. anket yapmayı bulamadım Mune ye sordum yapılabilirse onu da yapcaz
Ben kız hissediyorum çin takvimi de kız diyor ama benim gönlüm erkekten yana.Eşiminki de kızdan yana.Tabiki önce sağlık versin allah ama hepimiznde gönlündekini versinKızlar Çin takvimine yanlış mı bakıyorsunuz :)) ben ne baktıysam hep doğruyu verdi. İlk oğlum da yeğenim de şimdiki oğlum da hep doğru çıktı.
Bu arada benim oğlum olacağını duyanlar üçüncüyü yap diyor:)))
Her sene bi çocuk doğuracam kız olana kadar hahahahha:)))
Şaka bi yana Rabbim bu saatten sonra isteyene versin. Ben de iki oğluşumla bu işi sonlandırmak niyetindeyim:)
Rabbim neyi nasip ederse o oluyor canımcım. Eşim de kız istiyordu, hayal kırıklığına uğradı ama Rabbim bizi başka hayal kırıklıklarına uğratmasın. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah. O gün geldiğinde cinsiyeti hiç aklıma gelmedi. Sadece bi an önce doğmasını istedim. Doğduktan sonra da ne zaman getirecekler diye sabırsızlandım. Bide ilk emme refleksi varya o kadar tatlılar ki. Yerim yerim :)))Ben kız hissediyorum çin takvimi de kız diyor ama benim gönlüm erkekten yana.Eşiminki de kızdan yana.Tabiki önce sağlık versin allah ama hepimiznde gönlündekini versin
Ayy canım çok heveslendim şimdi sen böyle anlatınca.O günler gelsin de bir an önce emzirelim.benim ilk çocuğum olacak allah nasip ederse.O yüzden kız da olsa erkekte olsa farketmez bizim çocuğa ihtiyacımız var herşeyden önce.Ben diğer gebeliğimde rüyamda görmüştüm adı ömerdi ama yaşamadı.Bunda da o rüyadan etkilendiğim için erkek olsun da adını ömer koyayım istiyorum.Bakalım yarın öğrenirim inşRabbim neyi nasip ederse o oluyor canımcım. Eşim de kız istiyordu, hayal kırıklığına uğradı ama Rabbim bizi başka hayal kırıklıklarına uğratmasın. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah. O gün geldiğinde cinsiyeti hiç aklıma gelmedi. Sadece bi an önce doğmasını istedim. Doğduktan sonra da ne zaman getirecekler diye sabırsızlandım. Bide ilk emme refleksi varya o kadar tatlılar ki. Yerim yerim :)))
Ayy hadi inşallah gönlündeki gibi olsun. Yarın öğren de gel söyle bize:)) bakalım Ömer bey geliyor muAyy canım çok heveslendim şimdi sen böyle anlatınca.O günler gelsin de bir an önce emzirelim.benim ilk çocuğum olacak allah nasip ederse.O yüzden kız da olsa erkekte olsa farketmez bizim çocuğa ihtiyacımız var herşeyden önce.Ben diğer gebeliğimde rüyamda görmüştüm adı ömerdi ama yaşamadı.Bunda da o rüyadan etkilendiğim için erkek olsun da adını ömer koyayım istiyorum.Bakalım yarın öğrenirim inş
Size böyle erken söylüyorlar mi cinsiyetini ? Benim doktorum iki gebeliğimde de 14den erken demedi .14haftada bile tahmini söyledi kesin demedi , hep 16 haftayı bekletti . Şimdi 13hafatam dolduktan sonra gideceğim ama diyeceğini sanmıyorumAyy hadi inşallah gönlündeki gibi olsun. Yarın öğren de gel söyle bize:)) bakalım Ömer bey geliyor mu
Aralık 13 de mi erkek demişti canım.Seninle aynıyızBana ilkinde 13 de kesin erkek demisti doğru da oldu
yarin dr gidiyorum bende ogrenebilirsem soylerim insallahcinsiyet söyleyip kaçırdığım oldu mu kızlar beni etiketleyerek yazabilir misiniz rica etsem tabloya ekleyecegim. anket yapmayı bulamadım Mune ye sordum yapılabilirse onu da yapcaz
Bana da ilk gebeliğimde 16. Haftaya kadar bir şey demem dedi. Başka doktora gittim o da demem dedi. Sonuç olarak 16. Haftada öğrenebilmiştik.Size böyle erken söylüyorlar mi cinsiyetini ? Benim doktorum iki gebeliğimde de 14den erken demedi .14haftada bile tahmini söyledi kesin demedi , hep 16 haftayı bekletti . Şimdi 13hafatam dolduktan sonra gideceğim ama diyeceğini sanmıyorum
Bende de erkek yaziyor bakalim nasip benimde kizim var birde oglusum olsun isterim tabi ama Allah en iyisini bilir :))Benim Çin takviminde erkekdi ama doktor bugün kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi
Umarım bana da söyler merak ediyorum .Bana da ilk gebeliğimde 16. Haftaya kadar bir şey demem dedi. Başka doktora gittim o da demem dedi. Sonuç olarak 16. Haftada öğrenebilmiştik.
Ama bu seferki doktorum 12+6da söyledi :))
Doktordan doktora fark ediyor. Umarım öğrenirsin :))Umarım bana da söyler merak ediyorum .
Erkekmis benim ki canimcinsiyet söyleyip kaçırdığım oldu mu kızlar beni etiketleyerek yazabilir misiniz rica etsem tabloya ekleyecegim. anket yapmayı bulamadım Mune ye sordum yapılabilirse onu da yapcaz
Benim kız cikiyodurdu hep bende öyle hissediyordum ama erkek dedi doktor bende tutmadı yaniCinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..
Benimki çin takviminde kız gösteriyordu burdan bir arkadaş da bakmıştı ama erkek dedi doktor ama benim hamile kaldığım günle doğum günüm çok yakındı ondan şaşırıyor takvimCinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takvimine bakmısmiydiniz uyuyormu..Benimde bu sene çevremde hep erkek bebek haberleri var..
Benimde öyle.ekimde hamile kaldım kasım 5 de doğum günümdü.Şimdi kız görünüyor bakalım değişecek miBenimki çin takviminde kız gösteriyordu burdan bir arkadaş da bakmıştı ama erkek dedi doktor ama benim hamile kaldığım günle doğum günüm çok yakındı ondan şaşırıyor takvim
AynıyızBenimki çin takviminde kız gösteriyordu burdan bir arkadaş da bakmıştı ama erkek dedi doktor ama benim hamile kaldığım günle doğum günüm çok yakındı ondan şaşırıyor takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?