2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

1 yıl sonrasında erkek gösteriyor
Allah hayırlısını versin o zaman
Yok kuzum ya bende yaptığımızda ilk çocuğum kız ikincisi erkek iki çocuk cikiyodu hamilelik ve evlilik yaşım tuttu ama ilk çocuk tutmadı
Ha o kadar teferruatlı olanı bilmiyorum ben sadece cinsiyet olanı yaptım ileri geri gidiyordu o da erkek oluyormuş hurafe işte ya tutarsa diye

Kizlar baska takvim daha var hamile kaldiniz ayo ve yasinizi soylermisiniz bakalim dogrumu cikiyor

Allah hayırlısını versin o zaman ☺

Ha o kadar teferruatlı olanı bilmiyorum ben sadece cinsiyet olanı yaptım ileri ger
Allah hayırlısını versin o zaman ☺

Ha o kadar teferruatlı olanı bilmiyorum ben sadece cinsiyet olanı yaptım ileri geri gidiyordu o da erkek oluyormuş hurafe işte ya tutarsa diye
Oğluş diye sevmek su an tuhaf geliyo alışamadım hala

Kizlar baska takvim daha var hamile kaldiniz ayo ve yasinizi soylermisiniz bakalim dogrumu cikiyor
Sat 26 Eylül ama hamile kalma ayı Ekim oluyo sanırım yaş 27 bak bakalım orda ne cikcak yüzde 99 oğluş geliyomus doktor başka ihtimal yok dedi

Oğluş diye sevmek su an tuhaf geliyo ☺ alışamadım hala
Ben kız istiyordum ilk gün bir tuhaf oldum erkek olduğunu öğrenince de çabuk sattım kızı seviyorum valla ya karnımı tutup oğlum acıktın mı diye sallıyorum sabah

Ben kız istiyordum ilk gün bir tuhaf oldum erkek olduğunu öğrenince de çabuk sattım kızı seviyorum valla ya karnımı tutup oğlum acıktın mı diye sallıyorum sabah
Bugün benim tuhaf olduğum gün bugünü atlatayim alisicam eşim önceden canim yavrum diye severdi karnımı şimdi essek sipasi diyo erkek olunca hemen değişti tavrı en çok o kız istiyodu alışmaya calisiyoz

Bir hafta sonra tv deki gelin kaynana tarzı programları gördüğünde gelinlere kendi kendine kurulmaya başlıyorsun benim gelinim de böyle mi olacak diye az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…