2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet gittim tek taraflı olduğu için kas ağrısına benziyor dedi magnezyum yazdı bana

ANNE ADAYIYAŞSATT.DOĞUM TARİHiCİNSİYETKAÇINCI BEBEKŞEHİR/HASTANEBAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU

Bu bilgileri verebilir misin cnm
[/QUOTE]
iremzynp 28 yaşındayım 5 ekim 12 temmuz 2020 cinsiyet belli diğil 2. Bebek İstanbul 63 kiloyla hamile kaldım

Ben ortalarda hissediyorum yerini cok net belli ediyor. Ama benim 2. Bebegim ilk gebeliklerde anne anlayamiyormus oyle okudum bir makalede :)

Ben ortalarda hissediyorum yerini cok net belli ediyor. Ama benim 2. Bebegim ilk gebeliklerde anne anlayamiyormus oyle okudum bir makalede :)
Ben de tam ortalarda hissettim göbek deliğimin alt tarafında.ama benim ilk gebelik.Çok farklı bir his.

Ben de tam ortalarda hissettim göbek deliğimin alt tarafında.ama benim ilk gebelik.Çok farklı bir his.
Hareketleride anliyorum hangisi bebek hangisi karin hareketi sizde farki anliyor musunuz?:)

Ben ilk gebeligimde 19. Haftalarda hissettim kizimi, bunda henuz birsey hissetmedim mide bulantilarimdan gözüm birsey görmüyor siz hissettim diyorsunuz yaaa bana yok yaa daha erken diye geliyor ama şaka bir yana tabiki fatkli bir deneyim hissediyor da olabilirsiniz gercekten guclendiklerinde hissettiklerimiz cok eglenceli olacak, gece yataktan bile ziplatabiliyorlar mesela

Canim benimki ortalama gunde 1kez hissediyorum herseferinde farkli yerlerde hissediyorum
Birde ilk hamilelik de biraz daha gec hissedebilirsin

Evet bana gazdır o dediler ama gaz daha farklı.kımıldanma oluyor kelebek gibi pır pır oluyor
Seyirme gibi mi benim dedigim o degil aslinada ozellikle gece yattigimda cok net oluyor disaridan dokununca algilanmiyor ama icten algiliyorum tarif edemiyorum ama yani ani oluyor

Seyirme gibi mi benim dedigim o degil aslinada ozellikle gece yattigimda cok net oluyor disaridan dokununca algilanmiyor ama icten algiliyorum tarif edemiyorum ama yani ani oluyor
Yok seğirme değil onu da biliyorum başlarda çok oluyordu.bunu iki üç kez hissettim birini yatarken biri de sabah çok açken.

Yarın gidicem canım bir günden bir şey olmaz:)

Anladim Sen daha iyi bilirsin ya
Hissedılıo canım benım 5.gbelik ve hissedıorum farkıda anlıo insan iki gündür pek hıssetmıorum ama bakalım.özellikle dıkkat ettım benım hıssettgm yere doktr ultrasyn cıhaznı koydu.böyle segırme gbı degıl pıt pıt gbı degıl çok farklı bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…