2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canim benimki ortalama gunde 1kez hissediyorum herseferinde farkli yerlerde hissediyorum
Birde ilk hamilelik de biraz daha gec hissedebilirsin
Ya aslında bi umut hisseder gibi olursam anlıycam ki iyi orda. Ondan soruyorum. 1 aydır ne durumda hiç haberim yok. Yarın gidicem ama hem merakla hem korkuyla

14. haftadayim cinsiyeti ogrenemedik kendi doktorumdan. acildeki doktor kemik yapisina gore %70 erkek demisti 11. haftada 12. haftada baska bir doktor %30 erkek dedi kemik yapisina gore mi dedim hayir dedi baska bir sey dedi. Kendi doktorum henuz goremedi. pekte merak etmiyorum saglikla gelsin Allahin izniyle. sadece dollenme - yumurtlama zamanini biliyorum bilimsel verilere gore kiz olmali. ama rabbim bilir

Seyirme gibi mi benim dedigim o degil aslinada ozellikle gece yattigimda cok net oluyor disaridan dokununca algilanmiyor ama icten algiliyorum tarif edemiyorum ama yani ani oluyor

Hissetme ile ilgili tam olarak bende aynı şeyi yaşıyorum seninle canım. Benimde 2.gebeliğim. Gaz değil, elimi koyduğumda da hissedilir bişey değil. Alt karında içeriden hafif tık tıklama gibi

aynen bana da baskı yapıyor doktor en fazla 10 kiloyla bitirelim dedi nasıl yapcaz bakalım
Arada haberleşelim birbirimize gaz verelim aynı kiloda bitirebilsek efsane olur doğumda da baya kilo gider psikolojik olarak rahatlardik bende fıtık da var çok yoruyo beni su an

Arada haberleşelim birbirimize gaz verelim ☺aynı kiloda bitirebilsek efsane olur doğumda da baya kilo gider psikolojik olarak rahatlardik bende fıtık da var çok yoruyo beni su an
aynen haberleselim kilomuz da yakınmış seninle. Canım sürekli tatlı yemek istiyor kendimi frenliyorum birde bu frenlemiş halim yani fıtık bebek ağırlastıkça ağrı yapmaz inşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…