Günaydın herkeseKar iyice bastırdı bizim buralarda, okul yolunun bir kısmını yürüdük tepeye doğru nefesim baya gidiyor hızlı yürümeye çalışınca sporda da çok nabzınız yükselmesin deniyor ya zararı olur mu bebeğime acaba
aynen bana da baskı yapıyor doktor en fazla 10 kiloyla bitirelim dedi nasıl yapcaz bakalım
Ahahah alemsin ya dizim kadar karda okula gitmeye çalışıyoruz keşke düz yolda 20 cm falan olsa da o romantizmi ben de yaşasamne güzel keşke burdada yağsa kar ama nerde kara hasret kaldık. ne güzel bembeyaz karda yürümek o güzelliği yaşamak. Sakin yürüyüş yapın kendinizi yormadan ve bence bu güğzelliğin tadını çıkarın... derin derin nefes alın
Benim biraz dikkat etmem gerekiyor diye verick çarşamba kontrole gittiğimdeÖğretmen arkadaşlar, okulda nöbet sayısı haftada 2 ye cikti öğretmen olmadığı için.Ve ben bir nöbeti zor tutuyorum 2 yi asla tutumam.Doktordan istesem böyle bir yazı verir mi?
ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım doğum sonrası 7 kilo gitmişti.. doğumdan sonra 5 kilo aldım o süt yapsın bu süt yapsın derken... şimdi mide bulantılarımdan dolayı 2 kilo verdim 2 ayda dahada verecek gibiyim.... iştahın acık olmasıda mide bulantılarından dolayı herşeyden tiksinmekte ıyı değil. aslında sevdiğiniz bol sebze türlerine yönelin, kızartma yerine ızgara yada haşlama tercih edin hamuru mümkün mertebe azaltın.... bu şekilde kilonuzu muhafaza edersiniz inşallah.
Yapmaz olur mu çok fena yapiyo şimdiden vücudun ağırlık merkezi değiştikçe fıtık mahvediyo bende tam tersi ekşi ve aşırı acılı sevmeye başladım önceden tatlı yemeden duramayan ben şimdi tatlı istemiyorum nedenini anlamadım bende frenliyorum kendimiaynen haberleselim kilomuz da yakınmış seninle. Canım sürekli tatlı yemek istiyor kendimi frenliyorum birde bu frenlemiş halim yanifıtık bebek ağırlastıkça ağrı yapmaz inşallah sana
Dikkat et üşütme oralarda benim kalp atislarim normalden hizlaniyo en ufak bir eforda bende hemen dinlenmeye çalışıyorum zaten hemen yoruluyomGünaydın herkeseKar iyice bastırdı bizim buralarda, okul yolunun bir kısmını yürüdük tepeye doğru nefesim baya gidiyor hızlı yürümeye çalışınca sporda da çok nabzınız yükselmesin deniyor ya zararı olur mu bebeğime acaba
Zararı olur muymuş pekiDikkat et üşütme oralarda benim kalp atislarim normalden hizlaniyo en ufak bir eforda bende hemen dinlenmeye çalışıyorum zaten hemen yoruluyom
Bence vücut sinyal veriyo o an istirahat et diye ben öyle yorumladım hep zararı hakkında bilgim yok ama tansiyon olayına dikkat etmek lazım her an göz kararması falan yaşayabiliriz duşta ozellikte çok sıcak su olmasın ve çok uzun surmesin diyorlar o yüzdenZararı olur muymuş peki
hoşgeldin canım seninle aynıyız...:)
Anladım canım doktora da bi sorarım yine sana da yazarımBence vücut sinyal veriyo o an istirahat et diye ben öyle yorumladım hep zararı hakkında bilgim yok ama tansiyon olayına dikkat etmek lazım her an göz kararması falan yaşayabiliriz duşta ozellikte çok sıcak su olmasın ve çok uzun surmesin diyorlar o yüzden
günaydın ben en son adetimden sonra eşimle konuşurken eğer hamile kaldıysam bu erkek bence dedim öyle bi his geldi. ama ikimiz de kız istıyoruz normalde. bi de rüya gördüm kız olmuştu adını İpek koymuştuk. eşim de sonra madem rüyanda gördün isim de güzel kız olursa İpek olsun dedi. ama ben erkek hissediyorum hayırlısı ilk gebelik benim de. sen bişey hissediyor musun?
Benim kıza benziyo dedi iki doktor ama kesinleşmediği için tabloya yazmayalımTablo erkekten gidiyor yok mu hiç kız haberi alan
tamamdır kesinleşince söylersiniz eklerizBenim kıza benziyo dedi iki doktor ama kesinleşmediği için tabloya yazmayalım
ya inşallah sağlıkla gelsin de. benim ilk haftalarda bi 10 gün falan bulantım oldu. sadece bır kez kusma yaşadım. sonra düzeldi. yüzümde sivilce cıktı falancanım benim ilk bebeğim kız. ben rüyamda hep erkek görmüştüm. bir ara doktorun biri erkek dedi. sonra kız dediler ve kız gitti...:)..... bu işler ne hisse nede rüyalara bakmıyor malesef yinede gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah. ben şuan ne kız hissediyorum nede erkek... sadece ilk hamileliğime göre bunda bulant ve kusmalarım çok fazla... Tabi insan kızı olunca erkek ister ama Allah tan hayırlısı hakkımızda... merak etme bir ay sonra öğrenirsin zaten az biraz daha sabır..
Evet ilkcanım senin ilk gebeliğin miydi tabloda eksik kalmış
Tamamdırtamamdır kesinleşince söylersiniz ekleriz
Yesen bile Bu kadar kısa zamanda bu kilo alınmaz. Ödemdir o. Dikkat et. Tansiyon falanda düzenli baktır. Ödemde fena. Heryer şiş ve gergin çok zor oluyor. Bol su tüket.Vallahi ben 5.haftada gebeligi öğrendiğimde 73 kiloydum, bu sabah 82 çıktım. O kadar gaz, şişkinlik ve kabız yaşadım ki... ve inanın abartmadım da yemeyi, zaten gebelikten önce diyetisyenle kilo 18 vermistim, diyetisyenden gebeliğe özel diyetle başladım, ona da dedim 9 kilo aldım diye, mümkün değil bu yağ olamaz diyor ama çok aşırı moralim bozuk bu konuda. Progesteron hormonu zaten bağırsak hareketlerini yavaslatiyormus, ekstra progestan destek de alınca fena oldum. Elbise filan giyerek çaktırmamaya çalışıyorum kilo aldığımı, bir yandan da bebek sağlıklı olsun da diyorum gerisi hallolur
Ayy evet bu süt yapma olayı ilk çocuğumda başıma geldi, bir daha asla yapmayacağım. Süt yapan gerçekten dinlenebilmek ve sıvı almak. Hepsi yalanmış boşa kilo aldırdılar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?