2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla çok iyi etmişsiniz paylaşmakla ilk hamileliğim bir yerden başlamak istiyorum ama nereden başlıycam hiç bilmiyorum fikir verdi
Benim de ikili testin sonucu çıkmış şöyle bir şey doktora ulaşamadım ama herhalde düşük riskli çıkmış anladığım kadarıyla

Eklentiler

• IMG_20200103_113954.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 65
güle güle kullann canım benimde 2. olunca bende ona göre alışveriş yapıcam.

silvermoon gümüş göğüs kalkanını duydunuz mu olumlu yorumlar var ben ilk bebeğimde çok zorlanmıştım sağarken kanardı göğüslerim. onu düşünüyorum doğum öncesinde

Çok faydalı olmuş canım teşekkürler bende bebişi hallederimde kendime ne lazım olur diye bakınıyodum bedenlerini nasıl kestircez peki şimdiden öngörmek zor gibi

Lohusa pijama ve gecelik setini vs nasıl bedeninizi tahmin ettiniz.
Ben bir ürünü çok beğendim ama bedenimi bilemediğim için alamıyorum

bende bir tam takım sabahlıklı gecelik ve pijama seti aldım pahalı şeyleri aradan çıkartmaya çalışıyorum daha çok

Yok hayir esimin arkadasinin esi mardinli ona eskilerden hazirlanmis bir takvim gelmis o bakiyor

Evet canım test sonuçların risk ağırlıkları iyi seviyelerde ama mom değerleriyle doktor analiz edecek

O kadar tatlısın ki tecrübelerin bizim için çok önemli.Ben de ilerleyen dönemde böyle tavsiyeler alcam daha önce hamililek yaşayanlardan.çok önemli şeyler bunlar.teşekkür ederim.

silvermoon gümüş göğüs kalkanını duydunuz mu olumlu yorumlar var ben ilk bebeğimde çok zorlanmıştım sağarken kanardı göğüslerim. onu düşünüyorum doğum öncesinde
Sağarken benimde kanıyordu evet ben medela nın elektrikli pompasını ve lansinoh un manuel pompasını kullanmıştım. Sütüm azdı işe başladığım için sağmak zorunda kalıncada iyice azalmıştı. Göğüs kalkanj avent kullanmıştım iyi ki atmamışım şimdi baktım 140 tl olmuş. Ebembekte mycey diye bir markanın aldım bu sefer ikisini kullanıcam. İkinci doğunce işe dönmicem evdeyim bol bol emzirip göğüs ucu sorununun önüne geçicem insallah

Çok faydalı olmuş canım teşekkürler bende bebişi hallederimde kendime ne lazım olur diye bakınıyodum bedenlerini nasıl kestircez peki şimdiden öngörmek zor gibi

Örnek vereyim ben 64 ile hamile kaldım ama 75 i geçmem biliyorum. Az çok tanıyorum vücudumu. Birazda bol giyinen biriyim. O yüzden 3 tane L beden 6 tane XL beden kilot aldım. Kilodu hamileliğin son aylarında giyiyoruz sadece lohusalık döneminde değil o yüzden çok almakta fayda var. Emzirme sütyenide 90 ve 95 bedenlerde aldım. Normalde 80 kullanırım. Göğüsler alıp başını gidiyor

ya inşallah sağlıkla gelsin de. benim ilk haftalarda bi 10 gün falan bulantım oldu. sadece bır kez kusma yaşadım. sonra düzeldi. yüzümde sivilce cıktı falan

ne güzel canım bulantısız bir hamilelik büyük mükafaat olsa gerek... benim bu sefer bulantımda çıkarmam da çok tek artısı kilo veriyorum. Ama bu insanı çok yıpratıyor. boğazların tahriş oluyor ağzında tat tuz yok... su bile içemiyorsun. ama hepsi geçiyor zamanla.... Rabbim önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat versin. Sizin ilk hamilelik heyecan çoktur. geçen sene bende sizin gibiydim ilk evlat ne olursa tatlı oluyor sonrada ne yoksa onu isteniyor...:)....

Lohusa pijama ve gecelik setini vs nasıl bedeninizi tahmin ettiniz.
Ben bir ürünü çok beğendim ama bedenimi bilemediğim için alamıyorum

İlkinde son aylarda almıştım kilom aşağı yukarı belli olumca. Şimdide lohusa gecelik pijama tarzı almadım. Evde giymelik ev kıyafeti aldım onları da şimdiki bedenimden bir beden büyük aldım. Lohusa takımlarını yine son ay alırım yaz olacağı in ödem falan olabilir onu sona bırakmakta fayda var

Benim de ikimci gebelik, önceki gebeligimde aldiklarimi yikayip hurclamistim, bikac ay sonra cikartip onlari giyecegim bu defa sadece bir takim hastane icin pijama takimi almayi dusunuyorum cunku bu defa yaza gelecek dogum ben de kendi tecrubelerimi belirteyim, evde heeeeep incecik penyeler giydim kimse yokken zaten atlette gezdik evde benim dusunceme gore gebeyken de lohusaykende fazla kiyafet almanak cunku eski kilomuza donmeye ugrasacagiz, birkac takim rahat bisiler alip onlarla gecistirmistim ikimci gebelik dusuneneler zaten onlari muhafaza eder sonra yine kullanir bence simdiden lohusa kiyafeti almayin, ne kadar kilo alacaginiz belli olmaz son aylara birakin derim tabi herkesin dusuncesi farkli ama ben alisverislerimi bebek icinde dahil son aylarda yapacagim zaten bebisime de fazla bisey almam, kizimdan herseyi muhafaza ettim sizler heyecan yaptikca ay ben de ilk gibi heyecanlaniyorum
Duydum ve alsammi diyorum, 5-6 ay gogus yaralariyla ugrastim ben emzirirken gogus pedi almistim bi o rahatlatmisti ama bu gümüş kalkanlari öven cok duydum, ben de alabilirim Suan en buyuk korkularindan biri gogus yarasi ay neyse aman hicbirimiz yasamayiz ins bu durumu, guzel guzel emzirelil acisiz emzirmeyi birakali 6 ay olduydu yaaa emzirmek guzel duygu hepimiz yasayalim

Ay gecen yil mi dogurdun canim? Bebisin kac aylik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…