bende bir tam takım sabahlıklı gecelik ve pijama seti aldım pahalı şeyleri aradan çıkartmaya çalışıyorum daha çok
Aynen lohusa kiyafetlerini son aylara birakin sekerlerİlkinde son aylarda almıştım kilom aşağı yukarı belli olumca. Şimdide lohusa gecelik pijama tarzı almadım. Evde giymelik ev kıyafeti aldım onları da şimdiki bedenimden bir beden büyük aldım. Lohusa takımlarını yine son ay alırım yaz olacağı in ödem falan olabilir onu sona bırakmakta fayda var
Benim de ikimci gebelik, önceki gebeligimde aldiklarimi yikayip hurclamistim, bikac ay sonra cikartip onlari giyecegimbu defa sadece bir takim hastane icin pijama takimi almayi dusunuyorum cunku bu defa yaza gelecek dogum ben de kendi tecrubelerimi belirteyim, evde heeeeep incecik penyeler giydim kimse yokken zaten atlette gezdik evde benim dusunceme gore gebeyken de lohusaykende fazla kiyafet almanak cunku eski kilomuza donmeye ugrasacagiz, birkac takim rahat bisiler alip onlarla gecistirmistim ikimci gebelik dusuneneler zaten onlari muhafaza eder sonra yine kullanir bence simdiden lohusa kiyafeti almayin, ne kadar kilo alacaginiz belli olmaz son aylara birakin derim tabi herkesin dusuncesi farkli ama ben alisverislerimi bebek icinde dahil son aylarda yapacagim zaten bebisime de fazla bisey almam, kizimdan herseyi muhafaza ettim sizler heyecan yaptikca ay ben de ilk gibi heyecanlaniyorum
Duydum ve alsammi diyorum, 5-6 ay gogus yaralariyla ugrastim ben emzirirkengogus pedi almistim bi o rahatlatmisti ama bu gümüş kalkanlari öven cok duydum, ben de alabilirim Suan en buyuk korkularindan biri gogus yarasi ay neyse aman hicbirimiz yasamayiz ins bu durumu, guzel guzel emzirelil acisiz emzirmeyi birakali 6 ay olduydu yaaa emzirmek guzel duygu hepimiz yasayalim
Ayni benAynen ufak ufak derken rakam büyük aslında.
Birde tavsiyem arkadaşlar oda yapmayın ilk yıl. Ben 2.5 yaşında oda yaptım bir beşik ve şifonyer bana yetti o zamana kadar. Kimi tanıdıysam bebek odası alan hep atıl alan olarak kullanılmayan bebek karyolası falan yazık yani masrafa. Şimdiki aklım olsa bir park yatak bile yeter beşik daha büyük odalara sığöayabiliyor
Haydi güzel haberlerle gel inşallahTeşekkürler canım yok daha gidemedim 3te gitcem inşallah.
Aynen lohusa kiyafetlerini son aylara birakin sekerlerBir de guzel lohusa takimi bulanlar paylssin bize de fikir olsun, ilkinde aradigimi bulamamistim
Aaaa cidden miSakaldıklarına arada bak derim ben geçende baktım bebiş için olanlara çıt çıtları paslanmış bazılarının.lojusa takımlarıma gözüm gibi bakıyorum bende
Haziran ayında taşınma olacak bizim o dönemde masraf ister istemez artacak. O yüzden biraz erken başlayayım istedim maddi yükü hafiflesin.
Banyo setini falan da indirimlerde alıcam son aylarda
Evet yazliklar daha cikmamistir, ilk dogumum mayista idi ne yaz ne kis harika bir donemdi. Bu defa temmuzBiraz baktım nettende ağırlıklı kışlıklar var şimdi
Ayni benama soyle ki bana da alma etme dediler dinlemedim heveslendim oda yaptim, sonra noldu yine park yataga döndüm suan kizim 2,5 yasinda nihayet odasini rahatlikla kullaniyoruz yatagini actik artik karyola oldu da ise yaradi velhasil bazen ilk gebelikte oyle heyecan oluyorki insan tecrubelere kulak asmiyor yani ben asmadik simdi bebisime sadece sifonyer alicam anne yani besigim var ilk 5 ay sonra odasini ayirinca park yatak ve sifonyer yeterli olacak oda yapmayin diyecegim ben de ana o hevesle yapiliyor ya
Bunlari hep eski grupta paylsmistik ya dejavu yasiyorumYine çok alakasız olacak bugün aldım gazı gidiyorum ama son aylarda da buzluğa atılacakları paylaşalım ben çok boş yakalanmıştım ilkinde.
İnanirmisin benim kizimda anne yani besikten cikinca aldigimiz buyuyen besige koyduk, cocuk ozgurlukcu cikti sigamadi onaBenim alsığım beşikte ikeadan açılmayan beliklerdenne iyin kafasıysa park yatak kayınvalideme kurmuştuk işe gittiğimde orda yatıyordu. Çocuğun boyu uzayınca yatağa vurmaya başlayınca mecbur oda yaptık yoksa ben biraz daha aynı odada yatırmak istemiştim. İşte çok özlüyordum
Ben 52 ile kilo aldım mide bulantılarından 49 a düştüm M beden uygun olur mu acaba vücudumu kestiremiyorum hiçÖrnek vereyim ben 64 ile hamile kaldım ama 75 i geçmem biliyorum. Az çok tanıyorum vücudumu. Birazda bol giyinen biriyim. O yüzden 3 tane L beden 6 tane XL beden kilot aldım. Kilodu hamileliğin son aylarında giyiyoruz sadece lohusalık döneminde değil o yüzden çok almakta fayda var. Emzirme sütyenide 90 ve 95 bedenlerde aldım. Normalde 80 kullanırım. Göğüsler alıp başını gidiyor
Evet yazliklar daha cikmamistir, ilk dogumum mayista idi ne yaz ne kis harika bir donemdi. Bu defa temmuz
Bunlari hep eski grupta paylsmistik ya dejavu yasiyorumben pek bise atmamistim buzluga, yine atmam aman gelen yemegiyle gelsin kafasindayim o halimle iki cocuklu kimseyi besleyemem Ozamanda biyle yazdim diye linc yemistim misafirperver degilim diye linclere hazirim ama ilk 40 gun misafir sevmem
Ayni benama soyle ki bana da alma etme dediler dinlemedim heveslendim oda yaptim, sonra noldu yine park yataga döndüm suan kizim 2,5 yasinda nihayet odasini rahatlikla kullaniyoruz yatagini actik artik karyola oldu da ise yaradi velhasil bazen ilk gebelikte oyle heyecan oluyorki insan tecrubelere kulak asmiyor yani ben asmadik simdi bebisime sadece sifonyer alicam anne yani besigim var ilk 5 ay sonra odasini ayirinca park yatak ve sifonyer yeterli olacak oda yapmayin diyecegim ben de ana o hevesle yapiliyor ya
İnanirmisin benim kizimda anne yani besikten cikinca aldigimiz buyuyen besige koyduk, cocuk ozgurlukcu cikti sigamadi onaben de hemen bir yer yatagi ayarladim odasina cift kisilik hemide, harika bir konfordu yuvarlananyuvarlana uyudu. Emzirirken bende yaninda yattim, goren şok oluyordu ben ve yer yatagi ama bence ne varsa eskilerde var, yer yatagi ozgurluktur
Ben 52 ile kilo aldım mide bulantılarından 49 a düştüm M beden uygun olur mu acaba vücudumu kestiremiyorum hiç
2,5 yaşında kadar odasında yatmadı mı ?
Benim çevremde bir ay sonra odasına yatıranlar varKafam iyice karıştı şuan
Ben de mayis 2017 ve dogumdan 3 gun sonra ramazandiBenimde ilki mayıstaydı 2015. Çok güzel dönemdi haklısın. Üstüne ramazan ayı girdi doğumdan hemen sonra akrabalar oruçlu oldupu için gündüz gelemiyorlardınadir gelenlere de bişey ikram edilmiyordu oruçlu olduğu için. Tabi sonraki ay acısı fena çıktı gel babam gel herkes üşüştü. Şimdi birazda taşınma olayını doğumdan önceye çekme isteme nedenim o. Avrupa yakasından anadolu yakasına geçiçez uzak diye gelemez sevgili akrabalar diye ümit ediyorum
Ay olmaz kisir tek kalir, borek lazim el acmasiBen kendimiz için yemeklik bişeyler kastettim haşlanmış bakliyat köfte falan aklıma gelenler. Yoksa gelenlere karşı tavrım aynı sen. Üstelik 2 çocuk kısırda yapayım mıderim gelenlere
Ben kizimi 8. Ayda odasina aldik canim, ama 2-3 ay buyuyen besikte yatti sonra dar geldi bizim laz kizina, yere cift kisilik yatak attim genis genis yattik oh2,5 yaşında kadar odasında yatmadı mı ?
Benim çevremde bir ay sonra odasına yatıranlar varKafam iyice karıştı şuan
Yer yatagi bir nimettirBak yer yatağını düşünmemiştim hiç ama çok mantıklı bizim yataktan 2 kere düştü çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?