2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Esim nerdeydi ay cok guldum ilk 5 ay biz de oyleydik baktim adami özlüyorum olmaz dedim esimi odaya aldim ben kizimin odaya gectim git gel yaptim. Sonra oda olmadi uyku egitimi verip 8. Ayda odasinda yalniz yatirdim. Ama benim kizimin uyku seruveni cooooook sorunlu oldugundan bu konuya girmiycem, buara bana asiri düskün mesela yine bizimle yatiyor zavalli babasi yine koltuklarda

biz bir sepet beşik alacağız yanımıza birde 2 kapılı dolap alacağız canım odasını kendisini seçer 2 yaşlarında dediğin gibi

Teşekkürler bilgilendirici yazınız için emeğinize sağlık bende cinsiyet belli olduğuna göre ufaktan başlayayım ama korkularım var hala bı 6 ayı goreydik dediğim oluyor

Teşekkürler bilgilendirici yazınız için emeğinize sağlık bende cinsiyet belli olduğuna göre ufaktan başlayayım ama korkularım var hala bı 6 ayı goreydik dediğim oluyor
Ben de 7 aydan önce hiç birşey almayacağım liste yapacağım buradan öğrendiklerimle.Her ay belli bir bütçe ayırırım sanki alıyormuş gibi.sonra allah nasip ederse gidip toplu alırım.Bi de bana hep komik gelir lohusa gecelikle foto falan çekinmek ama yapacak birşey yok ben de çektircem mecbur.Hatıra kalsın gelen giden gecelikli fotoma baksıninşallah bu günleri de görürüz

Ayy bi sürü kişi öğrenmiş ya da tahmin almışlar. Ben de dün perinatologa gittim prensip gereği cinsiyet söylemiyorum bu haftalarda dedi. Çatlıycam meraktan artık

evet ilk gebelik tabi çok heyecanlıyız inş Allah isteyen herkese zamanında sağlıkla nasip etsin

Ayy bi sürü kişi öğrenmiş ya da tahmin almışlar. Ben de dün perinatologa gittim prensip gereği cinsiyet söylemiyorum bu haftalarda dedi. Çatlıycam meraktan artık
Ben doktora gittim dayanamadım normalde kontrole iki hafta daha vardı doktora ilk dediğim kadınlar kulübünde herkes öğrenmiş bı ben kaldım bı bakın şu çocuğa neymiş cinsiyeti diye adam bı şaşırdı

Bende aynen böyle düşünüyorum da bu bebekler 7 aylık gelmeye kalkarsa o sıkıntı

Benimde haziranda taşınma durumum olmasa ertelerdim alışverişi
Dur herkese foto gecelikli foto göstermenin dışında çevçeveletip duvara asmak üniteye koymak var

Şaka bir yana bakıp bakıp yadedeceğiniz güzel bir anı kalıyor o fotolar. Fotoda gülümsüyorsun elinde 3 saatlik bebek ama gözlerde endişe telaş yorgunluk baktıkça duygulanırom hala

Bende aynen böyle düşünüyorum da bu bebekler 7 aylık gelmeye kalkarsa o sıkıntı
Allah vaktinde nasip etsin.Ben özel bi hastanede doğum yapcam ablalarımda aynı hastane de doğurdu.Çocuklara biz kıyafet götürdüğümüz halde kendi logoları olan yenidoğan kıyafetlerini giydirmişlerdi bi de yedek kıyafet koymuşlardı battüniyesi bile vardı.eğer erken gelirse onlarınkiyle idare ederim listeyi de veririm kocamın eline gidip alır artık

Tabi canım özel hastanede çocuğu onlar giydiriyor. Yedek birşürü set veriyorlar. İstersen ilave sa veriyorlar.

Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için baya çıkarımlarda bulundum buzluk muhabbetinide hiç düşünmemiştim o da aklımda artık

Evet eminim çok güzel bir duygudur.Riskli gebelik olunca korkuyorum işte.Şu an bile acaba çocuğum yaşıyor mu diye endişem var inşallah iyidir 1 2 saate doktor muayanem var umarım kıpır kıpır hallerini görürüm.

Kizlar bu ikili test icin girilen ultrason Obstetrik us olarak mi geciyor.

Tatlım içini ferah tut. Artık büyüdüler ve bir sorun olsa vücudumuz tepki verirdi ağrı sancıyla falan. Hayırlısıyla görceksin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına da alacaksın bu endişelerim neymiş ki diyeceksin ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…