- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
- 103
hayırdır inşallahMoralim cokk bozuukk
Benim doktor aynı cihazla baktı canım aynı tip görüntü vardı hattaKizlar bu ikili test icin girilen ultrason Obstetrik us olarak mi geciyor.
Allah vaktinde nasip etsin.Ben özel bi hastanede doğum yapcam ablalarımda aynı hastane de doğurdu.Çocuklara biz kıyafet götürdüğümüz halde kendi logoları olan yenidoğan kıyafetlerini giydirmişlerdi bi de yedek kıyafet koymuşlardı battüniyesi bile vardı.eğer erken gelirse onlarınkiyle idare ederim listeyi de veririm kocamın eline gidip alır artık
Akşamları özellikle kocaman oluyo sonra tekrar iniyoKizlar size de oluyormu arada sanki karnim küçülüp büyüyor gibiBi hamile gibi bi degil gibi
+1Akşamları özellikle kocaman oluyo sonra tekrar iniyo
Benimkine de bakar mısın onda tutacak mıYok hayir esimin arkadasinin esi mardinli ona eskilerden hazirlanmis bir takvim gelmis o bakiyor
Park yatakla beşiğin farkı ne hangisi daha çok işimize yarar? Ben de sadece beşik ve dolabını alacam öyle oda yapmam küçücük bebeğe sonra insan sıkılır yaAynen ufak ufak derken rakam büyük aslında.
Birde tavsiyem arkadaşlar oda yapmayın ilk yıl. Ben 2.5 yaşında oda yaptım bir beşik ve şifonyer bana yetti o zamana kadar. Kimi tanıdıysam bebek odası alan hep atıl alan olarak kullanılmayan bebek karyolası falan yazık yani masrafa. Şimdiki aklım olsa bir park yatak bile yeter beşik daha büyük odalara sığöayabiliyor
Masalllahevet canım . şuan kızım 14 aylık bende 2.5 aylık hamileyim..:) ard arda büyüsünler istedik.
Benimkine de bakar mısın onda tutacak mı
Park yatakla beşiğin farkı ne hangisi daha çok işimize yarar? Ben de sadece beşik ve dolabını alacam öyle oda yapmam küçücük bebeğe sonra insan sıkılır ya
Sallanmıyor ama değil miPark yatak bir tarafı genelde tekerlekli olan oda oda gezdirebileceğin katlandığında da sandalye kadar yer kaplayan yatak. İleride büyüdüğünde yatağını çıkartıp oyun alanı olarak kullanabilirsin. Kenarında fermuarı var girip çıkar çocuk oynarken. Beşikte sınırsız çeşit model var büyüyebilen sallanabilen şifoyerli falan. Beşik fiyatı park yatagın en az 2 katı pahalı
Aparatları var takınca sallanıyor bende onlardan almayı planlıyorum gerçekten çok işlevselSallanmıyor ama değil mi
Ben vermişimkilo aldınız mı kızlar? ben şimdiden 2 kilo almışım
Ben de 3ayda 3 kilo almışımBen vermişim1.5 kilo kadar
bende aynı durumdayımBen de 3ayda 3 kilo almışımşimdi nalana geldim ama önümde 30 kişi var.Bu nasıl özel hastane anlamadım
Hayrola inş
Sallanmıyor ama değil mi
Ama sizin 15.hafta.Ben o zamana kadar 1 kilo daha alırım kesinbende aynı durumdayım
Senin ilk hamılelıkten kalma kıyafetin yokmuydu canım baya bişey almışsın.benım kılot var kısa kollu uzun kollu penye var .bide kısa kollu pantolon ustune tunık gıbı bi kıyafetım var o biraz kışlık gbı.eşortman var ama bir tane daha alırım bide gömlek var.normalde dış kıyafet gıyıyorum pardesü yada tunık şeklinde şimdi ne giyecegim çıkarken hiç bılmıorum .Arkadaşlar alakasız olacak belki biraz ama ben dün netten biraz alışveriş yaptım. 2 hamilelik olması nedeniyle önceki deneyimlerimle aldım bişeyler ( birde hazır maaşım geliyorken ufaktan alayım istedim) alacaklarım aldıklarımı ay ay planladım ona uyacağım. Maddi anlamda sarsması diye. Aldıklarım; bu ay anne ayı olsun dedim cinsiyet belli değil diye bebişe almadım bişey;
Lojusa kilot 2 farklı beden 9 tane ve emzirme sütyenleri ev için 2 tane penye olanlardan; dışarısı için 2 tane sünger kalıbı olanlardan
Emzirme atleti almadım ilkinde kullanamamıştım. Zaten şimdiki temmuza gelecek sıcakta atlet giyilmez diye almadım.
Lojusa pijama gecelik seti öncekinde vardı bunun için daha ileriki dönemde 2 takım alırım foto çekimi için falan ama kesinlikle tavsiyem lohusa döneminde giymek için ev kıyafeti tedarik etmeniz. Üstü düğmeli tişört tarzı kıyafetler. Ben bunun zorluğunu çok çektim ilkinde aldığım lohusa setleri hafif dantelli falandı giyecek konusunda zorlanmıştım. Şimdi akıllandım kendime 3 takım sabahlıklı ev kıyafeti aldım. Sabahlık olayını tavisye ederim atletle bile dursanız evde, biri geldiğinde geçir üstüne tertemiz mis.
Normal doğum olursa diye depent hasta kilodu aldım kanama falan olursa diye. Hastaneden lohusa pedi veriyorlar bir kaç güne normal pede geçiyorsun ama yinede dursun kenarda.
Göğüs kalkanı ve göğüs pedi, lansinoh göğüs ucu kremi, süt saklama poşeti (derin dondurucu için) aldım. Süt pompam vardı.
Önümüzdeki ay cinsiyet belli olunca da bebişe kıyafet nevresim takımı biberon emzik vs. İhtiyaçlarını alıcam
İlk hamileliklerini yaşayanlar faydalansın diye yazmak istedim umarım faydalı olur
Ama sizin 15.hafta.Ben o zamana kadar 1 kilo daha alırım kesinama kortizon kullanıyorum sabah akşam onun çok etkisi olduğuna inanıyorum çünkü yemem değişmedi dikkat ediyorum yine de alıyorum
Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.Hastanede resmen rezil ettiler beni agvaya aglaya ciktim.. sali gunu arastirma hastanesinde gittim 8 ocaga ikili test icin gun verdiler( cunku devletteki arastirmada yapiliyo ordan randevu al dedi ) bebegi goremedim diye normal muayene icin yine sali gunu devlete gittim. Ordaki doktor bakti 12.haftalik tam dedi. Ikili test icin 8 ocak col gec cuma gunu gel dedi. Ben dogumhanede olacam oraya gel seni arkadasima yonlendireyim arastirmada dedi. Dogumhaneye gittim verdigi kagitla. Git asagi acile giris yapsinlqr desi ultrason icin oraya gidiyorum onlar baska yere yonlendiriyo. Barkod vermemisler git al diyolar doktorum yok bana Boyle soyledi diyorum. Rica et diyolar. Neyse gittim sekretere o yonlendirdi falsn barkod verdi ikili test icin falan deid. Ultrasona girdim. Ultrasondaki kadin neden arastirma hastanesi dedi ki ayni cihaz bizde var biz de yapiyoruzordan ciktim kan vermeye e yine barkod yok. Neyse baska kadin dogumdan sira aldim. Sonucu verdi bana. Hic yorum yapmadi. Kan vercekmisim dedim. Hayir su hastaneye git kadin orda veriyo bizde artk kalkti devlet tarafindan biseyler dedi. Ne sacma bi ise dustum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?