2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amin inşallah vaktinde gelsinler o iyiymiş bak buradaki özel hastaneler de öyle bir durum görmedim hiç

Yok hayir esimin arkadasinin esi mardinli ona eskilerden hazirlanmis bir takvim gelmis o bakiyor
Benimkine de bakar mısın onda tutacak mı
Park yatakla beşiğin farkı ne hangisi daha çok işimize yarar? Ben de sadece beşik ve dolabını alacam öyle oda yapmam küçücük bebeğe sonra insan sıkılır ya

evet canım . şuan kızım 14 aylık bende 2.5 aylık hamileyim..:) ard arda büyüsünler istedik.
Masalllah evden bebek kokusu daha cikmamisken yeni bir bebek benimki bile bana hala bebek gecen bir arkadasim dogum yapti gittim ki ne kucukmus yaa dedim bizimki de boylemiydi dedim esimde ayniydi hatta kilo boy bile ayniydi diyor unutuluyor eskiler ya

İstanbul Pendik civarinda oturan var mi kizlar? Eski doktorumdan memnun kalmadigindan yeni doktor arayisindayimda simdilik idareten bir doktora gidiyorum, iyi bir hastane ve doktor tavsiye veren olursa sevinirdim

Park yatak bir tarafı genelde tekerlekli olan oda oda gezdirebileceğin katlandığında da sandalye kadar yer kaplayan yatak. İleride büyüdüğünde yatağını çıkartıp oyun alanı olarak kullanabilirsin. Kenarında fermuarı var girip çıkar çocuk oynarken. Beşikte sınırsız çeşit model var büyüyebilen sallanabilen şifoyerli falan. Beşik fiyatı park yatagın en az 2 katı pahalı

Sallanmıyor ama değil mi

Hastanede resmen rezil ettiler beni agvaya aglaya ciktim.. sali gunu arastirma hastanesinde gittim 8 ocaga ikili test icin gun verdiler( cunku devletteki arastirmada yapiliyo ordan randevu al dedi ) bebegi goremedim diye normal muayene icin yine sali gunu devlete gittim. Ordaki doktor bakti 12.haftalik tam dedi. Ikili test icin 8 ocak col gec cuma gunu gel dedi. Ben dogumhanede olacam oraya gel seni arkadasima yonlendireyim arastirmada dedi. Dogumhaneye gittim verdigi kagitla. Git asagi acile giris yapsinlqr desi ultrason icin oraya gidiyorum onlar baska yere yonlendiriyo. Barkod vermemisler git al diyolar doktorum yok bana Boyle soyledi diyorum. Rica et diyolar. Neyse gittim sekretere o yonlendirdi falsn barkod verdi ikili test icin falan deid. Ultrasona girdim. Ultrasondaki kadin neden arastirma hastanesi dedi ki ayni cihaz bizde var biz de yapiyoruz ordan ciktim kan vermeye e yine barkod yok. Neyse baska kadin dogumdan sira aldim. Sonucu verdi bana. Hic yorum yapmadi. Kan vercekmisim dedim. Hayir su hastaneye git kadin orda veriyo bizde artk kalkti devlet tarafindan biseyler dedi. Ne sacma bi ise dustum anlatamam

bende aynı durumdayım
Ama sizin 15.hafta.Ben o zamana kadar 1 kilo daha alırım kesin ama kortizon kullanıyorum sabah akşam onun çok etkisi olduğuna inanıyorum çünkü yemem değişmedi dikkat ediyorum yine de alıyorum

Senin ilk hamılelıkten kalma kıyafetin yokmuydu canım baya bişey almışsın.benım kılot var kısa kollu uzun kollu penye var .bide kısa kollu pantolon ustune tunık gıbı bi kıyafetım var o biraz kışlık gbı.eşortman var ama bir tane daha alırım bide gömlek var.normalde dış kıyafet gıyıyorum pardesü yada tunık şeklinde şimdi ne giyecegim çıkarken hiç bılmıorum .
Bebeğe gelince kız olursa ablasından geçinir.Erkek olursada eminim kocam büyük heyecanla alış veriş yapar

Ama sizin 15.hafta.Ben o zamana kadar 1 kilo daha alırım kesin ama kortizon kullanıyorum sabah akşam onun çok etkisi olduğuna inanıyorum çünkü yemem değişmedi dikkat ediyorum yine de alıyorum

Verdiğim 10 kiloyu çatır çatır alıyorum şuanda en azından bir amaç için alıyorum ama kesinlikle sporu bırakmanın etkisi benimki de

Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…