Hastanede resmen rezil ettiler beni agvaya aglaya ciktim.. sali gunu arastirma hastanesinde gittim 8 ocaga ikili test icin gun verdiler( cunku devletteki arastirmada yapiliyo ordan randevu al dedi ) bebegi goremedim diye normal muayene icin yine sali gunu devlete gittim. Ordaki doktor bakti 12.haftalik tam dedi. Ikili test icin 8 ocak col gec cuma gunu gel dedi. Ben dogumhanede olacam oraya gel seni arkadasima yonlendireyim arastirmada dedi. Dogumhaneye gittim verdigi kagitla. Git asagi acile giris yapsinlqr desi ultrason icin oraya gidiyorum onlar baska yere yonlendiriyo. Barkod vermemisler git al diyolar doktorum yok bana Boyle soyledi diyorum. Rica et diyolar. Neyse gittim sekretere o yonlendirdi falsn barkod verdi ikili test icin falan deid. Ultrasona girdim. Ultrasondaki kadin neden arastirma hastanesi dedi ki ayni cihaz bizde var biz de yapiyoruzordan ciktim kan vermeye e yine barkod yok. Neyse baska kadin dogumdan sira aldim. Sonucu verdi bana. Hic yorum yapmadi. Kan vercekmisim dedim. Hayir su hastaneye git kadin orda veriyo bizde artk kalkti devlet tarafindan biseyler dedi. Ne sacma bi ise dustum anlatamam
Evet ben de sporu bıraktım o da etkiledi baya.yeniden başlarım inşallah şubatta.Verdiğim 10 kiloyu çatır çatır alıyorum şuandaen azından bir amaç için alıyorum ama kesinlikle sporu bırakmanın etkisi benimki de
Kan veremedim.git dedigi hastane 1 bucuk saatlik yolda. Verdikleri usg de bu.
Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.
ya benim doktorum burda para vermek istemezsen devlette yaptır diyo testlerini. ama devlete gidince doktorlar surat yapıp sen burda takıpte değilsin nıye gelıyorsun diye kızıyorlarmış. sizce özelde mi yaptırmalıyım ikili testi ?
sıkıntı yapma hiç sağlıklı ise canını sıkmana değmez bebişi üzme :)
Saglikli mi degil mi bilmiyorum Ki. Bana bak bebegin bu diye ekrani bile gostermediler ya( yaptiklari teste nasil guvenecem zaten Boyle insanlarin. Ayni hastanede birbirlerinden habersizler. Kendi doktorum ozele gecti diye burda devam edeyim dedim kadinin ozele kacmaisni simdi anladmm
ben gittiğimde 33 haftalık daha ilk defa hastaneye gelmiş Suriyeli kadin vardı gayette testleri yapildi sende git yaptırya benim doktorum burda para vermek istemezsen devlette yaptır diyo testlerini. ama devlete gidince doktorlar surat yapıp sen burda takıpte değilsin nıye gelıyorsun diye kızıyorlarmış. sizce özelde mi yaptırmalıyım ikili testi ?
Hiç moralini bozma hele devletin ultrasonuna hiç güvenme bir gün önde çıkan diğer gün geri de çıkıyor ölçmeyi bile bilmiyorlar.benim kendi doktorum da hep önde çıkıyor devlette bir iki gün geri çıkıyorYa bama 12 haftalk 8 ocak gec olur hemen cuma gel diyo. Yonlendircem diyo kadin ortada yok. Ne barkod al diyo ne sunla gel diyo. Bari hastanede muayenen oldugu gun cagir. Cuma dogumhanede beni o zaman cagirmis. Sali gittim yarin gel.de persembe de hangi gun ordaysan onu de. Ya da sali gunu verseydi barkodlari bana. Kendi ultrasonda baktiginda tam 12 haftalik dedi. Bugun 12+3 diye hesapliyodum. Ultrasonografide 11+4 cikti. Cok moralim bozuk
O Zaman hiç oradan devam etme derim. Böyle de saçma şey olmaz ki insanların canını sıkıyorlar resmen..Yazık günah uğraşına
Neden bu kadar surundurmusler seni anlamadım...ben 2 buçuk hafta once gittim devlet hastanesi kağıdını barkodumu verdi aşağı indim kanımı verdim drum zaten 2 haftaa sonra gel sonuç anca çıkar demişti sıkma canını ne olursa olsun dogurucam diyorsan zaten o test çokta gerekli değil diye biliyorum zaten doğruluk oranı yüzde yüz de dgilHastanede resmen rezil ettiler beni agvaya aglaya ciktim.. sali gunu arastirma hastanesinde gittim 8 ocaga ikili test icin gun verdiler( cunku devletteki arastirmada yapiliyo ordan randevu al dedi ) bebegi goremedim diye normal muayene icin yine sali gunu devlete gittim. Ordaki doktor bakti 12.haftalik tam dedi. Ikili test icin 8 ocak col gec cuma gunu gel dedi. Ben dogumhanede olacam oraya gel seni arkadasima yonlendireyim arastirmada dedi. Dogumhaneye gittim verdigi kagitla. Git asagi acile giris yapsinlqr desi ultrason icin oraya gidiyorum onlar baska yere yonlendiriyo. Barkod vermemisler git al diyolar doktorum yok bana Boyle soyledi diyorum. Rica et diyolar. Neyse gittim sekretere o yonlendirdi falsn barkod verdi ikili test icin falan deid. Ultrasona girdim. Ultrasondaki kadin neden arastirma hastanesi dedi ki ayni cihaz bizde var biz de yapiyoruzordan ciktim kan vermeye e yine barkod yok. Neyse baska kadin dogumdan sira aldim. Sonucu verdi bana. Hic yorum yapmadi. Kan vercekmisim dedim. Hayir su hastaneye git kadin orda veriyo bizde artk kalkti devlet tarafindan biseyler dedi. Ne sacma bi ise dustum anlatamam
O devletteki doktorun ne haddineymiş kızmak.hastane tapulu malı mı?lütfen size öyle bir laf söyleyen olursa haddini bildirin.ya benim doktorum burda para vermek istemezsen devlette yaptır diyo testlerini. ama devlete gidince doktorlar surat yapıp sen burda takıpte değilsin nıye gelıyorsun diye kızıyorlarmış. sizce özelde mi yaptırmalıyım ikili testi ?
Hiç moralini bozma hele devletin ultrasonuna hiç güvenme bir gün önde çıkan diğer gün geri de çıkıyor ölçmeyi bile bilmiyorlar.benim kendi doktorum da hep önde çıkıyor devlette bir iki gün geri çıkıyor
Senin ilk hamılelıkten kalma kıyafetin yokmuydu canım baya bişey almışsın.benım kılot var kısa kollu uzun kollu penye var .bide kısa kollu pantolon ustune tunık gıbı bi kıyafetım var o biraz kışlık gbı.eşortman var ama bir tane daha alırım bide gömlek var.normalde dış kıyafet gıyıyorum pardesü yada tunık şeklinde şimdi ne giyecegim çıkarken hiç bılmıorum .
Bebeğe gelince kız olursa ablasından geçinir.Erkek olursada eminim kocam büyük heyecanla alış veriş yapar
Neden bu kadar surundurmusler seni anlamadım...ben 2 buçuk hafta once gittim devlet hastanesi kağıdını barkodumu verdi aşağı indim kanımı verdim drum zaten 2 haftaa sonra gel sonuç anca çıkar demişti sıkma canını ne olursa olsun dogurucam diyorsan zaten o test çokta gerekli değil diye biliyorum zaten doğruluk oranı yüzde yüz de dgil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?