2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne salak iller ya parası baştan maaşından çatır çatır kesilen kişiler sanki hayır yapıyormuş gibi vurdumduymaz tavırlar sinir oluyorum devlet hastanelerine. Neticede usg ve kan tahlili verebilsin mi canım. Sonuç ikisiyle birlikte değerlendirilecek

Verdiğim 10 kiloyu çatır çatır alıyorum şuanda en azından bir amaç için alıyorum ama kesinlikle sporu bırakmanın etkisi benimki de
Evet ben de sporu bıraktım o da etkiledi baya.yeniden başlarım inşallah şubatta.

Kan veremedim.git dedigi hastane 1 bucuk saatlik yolda. Verdikleri usg de bu.

Eklentiler

• 20200103_143445.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 50
ya benim doktorum burda para vermek istemezsen devlette yaptır diyo testlerini. ama devlete gidince doktorlar surat yapıp sen burda takıpte değilsin nıye gelıyorsun diye kızıyorlarmış. sizce özelde mi yaptırmalıyım ikili testi ?

Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.

Ya bama 12 haftalk 8 ocak gec olur hemen cuma gel diyo. Yonlendircem diyo kadin ortada yok. Ne barkod al diyo ne sunla gel diyo. Bari hastanede muayenen oldugu gun cagir. Cuma dogumhanede beni o zaman cagirmis. Sali gittim yarin gel.de persembe de hangi gun ordaysan onu de. Ya da sali gunu verseydi barkodlari bana. Kendi ultrasonda baktiginda tam 12 haftalik dedi. Bugun 12+3 diye hesapliyodum. Ultrasonografide 11+4 cikti. Cok moralim bozuk

Öyle saçma şey mi olurmuş ya devlet hastanesinde bunu deme hakkı yok ki :) Bence devlette yaptır boşuna para verme dediği gibi hem de devlet hastanesinde kaydın bulunsun herhangi bir sıkıntı olabilir sonuçta her özel hastane devlet hastaneleri kadar kapsamlı olamayabiliyor.

sıkıntı yapma hiç sağlıklı ise canını sıkmana değmez bebişi üzme :)

Saglikli mi degil mi bilmiyorum Ki. Bana bak bebegin bu diye ekrani bile gostermediler ya ( yaptiklari teste nasil guvenecem zaten Boyle insanlarin. Ayni hastanede birbirlerinden habersizler. Kendi doktorum ozele gecti diye burda devam edeyim dedim kadinin ozele kacmaisni simdi anladmm

Merhaba kızlar bende aranızda katılmak istiyorum bulantidan kusmaktan muzdaribim mutfağa adım dahi atamıyorum Cok kötü kokuyor ne yapmalıyım :'(

O Zaman hiç oradan devam etme derim. Böyle de saçma şey olmaz ki insanların canını sıkıyorlar resmen.. Yazık günah uğraşına

ben gittiğimde 33 haftalık daha ilk defa hastaneye gelmiş Suriyeli kadin vardı gayette testleri yapildi sende git yaptır

Hiç moralini bozma hele devletin ultrasonuna hiç güvenme bir gün önde çıkan diğer gün geri de çıkıyor ölçmeyi bile bilmiyorlar.benim kendi doktorum da hep önde çıkıyor devlette bir iki gün geri çıkıyor

O Zaman hiç oradan devam etme derim. Böyle de saçma şey olmaz ki insanların canını sıkıyorlar resmen.. Yazık günah uğraşına

Kesinlikle yolundan bile gecmem artk. 8 ocak randevu vermislerd. Bi de egitim arastirma giderim orda da ayni mucadele.oluyosa ne ikili ne 3lu hic bi teste bulasmam. Beni muayene et bebegim kalbi yapiyomus haftasi boyu grami ne baskada bsey soyleme dicem. Zamani geldimi de dogururum!!

Arkadaslar Bebege hazırlık için ne almayı dusunuyorsunuz? Paylasır mısınız.. Özellikle begendıgınız urunlerı tavsiye edilenleri, varsa deneyimlerinizi..

Neden bu kadar surundurmusler seni anlamadım...ben 2 buçuk hafta once gittim devlet hastanesi kağıdını barkodumu verdi aşağı indim kanımı verdim drum zaten 2 haftaa sonra gel sonuç anca çıkar demişti sıkma canını ne olursa olsun dogurucam diyorsan zaten o test çokta gerekli değil diye biliyorum zaten doğruluk oranı yüzde yüz de dgil

O devletteki doktorun ne haddineymiş kızmak.hastane tapulu malı mı?lütfen size öyle bir laf söyleyen olursa haddini bildirin.

Yok bi daha zaten gitmem. Zaten onlarin yapacaklari test batsin. 3lu teste de asla bulasmam. Bana bak bu bebegin bak hatekeeri kalp atimi desinler. Boyu kilosu haftasi soylesinler artk baska bisey istemiyorum onlardan

İlk doğumum mayıstı o yüzden kışlık ağırlıklıydı hamile giyimim. Şimdi işime yaramıyorlar pantolonu kullanıyorum. İç çamaşır takıntısı olan biriyim maalesef hepsini atmıştım emzirme işi bitince. O yüzden yenisini aldım bunda. Çalıştığım içinde ev giyim kıyafetim bir iki parça bişeydir normalde. İşte resmi giyindiğim için iş kıyafetim ağırlıkta o yüzden ev kıyafeti aldım. Lohusa içinde öncekinden var takımlarım ama bir iki parça yeni alırım yaza doğru.

Canim ilk gebeligim ya doktor ne dese yapiyorum bisey bilmiyorum arastiriyorum Kimi yaptir Kimi yaptirma galan diyo neyse doktora uyayim diyorum. Cidden cok surundurduler yani bu ek bina falan degil. Normal devlet hastanesi. Ultrasonla ve kanla bakilan bisey cok basit bisey olmasi lazm onlar icin. Bunu da yapamiyolarsa O zaman hastane adini islip saglik ocagi yazsinlar cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…