2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aranizda anlayan varmi. Ikili test yaptiran arkadaslar ultrason kagidinizda ayni seylere mi bakildi yoksa bunda eksiklik falan varmi yardimci olursaniz col sevinirim

Eklentiler

• 20200103_143445.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 35
Kan veremedim.git dedigi hastane 1 bucuk saatlik yolda. Verdikleri usg de bu.

Ense kalınlığı NT değerine bakılmış normal sınırlar içinde oda ama burun kemiği ölçümü yapılmamış sanırım. İstersen başka bir doktora görün herikisinide aynı anda hallet

Neden araştırma hastanesi anlamadm ben

Ben de 3ayda 3 kilo almışım şimdi nalana geldim ama önümde 30 kişi var.Bu nasıl özel hastane anlamadım
Hadi ya kaçta girersin acaba bende hızlı hızlı okuorumkı senın yazılara geleyim die çıktıysa belki muayeneden dıorum

Geçen hafta ikili tarama olduk doktor cinsiyet gördüğünü söyledi ama ben öğrenmek istemedim. Tam belli olsun dedik balon falan yapicaz. Kendi doktoruma da göründüm oda bişeyler görüyor görüyorum dedi. Bu kadar erkense erkek olma ihtimali yüksekmiş ne dersiniz kızlar

Neden araştırma hastanesi anlamadm ben

Bende anlamadim ki. 9cu haftada gittim gayet iyi gorunuyo ikili test zamanin geliyor 2 hafta sonraya randevu al egitim arastirma hastanesinde yapiliyo yalniz biz yapmiyoriz dedi. Bende egitim arastirma kadin dogums gittim yonlendirdiler beni diye anlattim tamam dedi barkod falan cikardi ultrasona sira al kan ver sonrada dedi. Siraya girdim 8 ocaga gun verdi orasida.

Ense kalınlığı NT değerine bakılmış normal sınırlar içinde oda ama burun kemiği ölçümü yapılmamış sanırım. İstersen başka bir doktora görün herikisinide aynı anda hallet

Iste yaptiklari is bu.. ben bile burun kemigi ense kalinligi yapilacak diye biliyorum. Bunlarin olcumu de yanlistir hic yapilmamis sayip yeniden yaptirayim Ben en iyisi ☺

Hmm anladım haklısın bu hamılelıkde boncuk boncuk ter atacaz bende ekimde doğum yaptım yazlık kışlık karısık benım

Devlet hastaneleri iyi bence ben gayet memnunum sakarya da henüz özel doktor yüzü görmedim :) Ben hiç problem yaşamadım detaylı ultrason tarihini bile yazıp verdiler sağolsunlar. O yüzden bir de orda şansını dene bakalım :)

Herkese hayırlı cumalar dilerim
2014 ve2018 temmuz annesi olarak bi selam vermek istedim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Hayirli cumalar ben de 2020 mayis annelerine ugrasammi cok eglenceli degil mi
Merhaba kızlar bende aranızda katılmak istiyorum bulantidan kusmaktan muzdaribim mutfağa adım dahi atamıyorum Cok kötü kokuyor ne yapmalıyım :'(
Sen de hosgeldin canim, ben de ayniyim cozumu anneme göçmekte buldum
Bahar annesi olmak ne güzeldi

Su ana kadar bende de sknti yoktu ama bugun resmen herkes basindan atmak icin baskasina yonlendirdi. Bakalim diger yer de sknti olmazsa orda devam edecegim

Sallanma özelliği de var. Ayakların olduğu yerde oval metalleri indirince sallayabiliyorsun ama belik kadar güvenli sallama olmuyor. Sallanırken devrilecek gibi oluyorsu benimli o yüzden kullanmadım sallanmasını
O zaman ağlayınca nasıl sallayacaz ay çok soru sordum ama inan bir fikrim yok

Hem öğrenmek istememişsin hemde meraktan öleceksin tahmini öşrrnseydin kesinleşince balon yapardın.

evet :) ya ben sanki sizin isminizi daha once 2017 ekim annelerinden hatirliyorum gibi yanlis miyim? Adiniz cok asina benim onceki adimda tatli kualamdi belki hatirlarsiniz bilemedim :))
Hissetme ile ilgili tam olarak bende aynı şeyi yaşıyorum seninle canım. Benimde 2.gebeliğim. Gaz değil, elimi koyduğumda da hissedilir bişey değil. Alt karında içeriden hafif tık tıklama gibi
Aynen kesinlikle tarifi zor ama o bebek diyosun :)

Bugun dr gittim kizlar ikili test icin cok sukur usg normal cikti insallah kan sonucumda normal cikar amin. Bu arada cinsiyeti sordum dr suan erken dedi yaa 13 haftalikmis bebegim tam ogrenen nasil ogreniyo yahu cildiriciiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…