Kan veremedim.git dedigi hastane 1 bucuk saatlik yolda. Verdikleri usg de bu.
Neden araştırma hastanesi anlamadm benHastanede resmen rezil ettiler beni agvaya aglaya ciktim.. sali gunu arastirma hastanesinde gittim 8 ocaga ikili test icin gun verdiler( cunku devletteki arastirmada yapiliyo ordan randevu al dedi ) bebegi goremedim diye normal muayene icin yine sali gunu devlete gittim. Ordaki doktor bakti 12.haftalik tam dedi. Ikili test icin 8 ocak col gec cuma gunu gel dedi. Ben dogumhanede olacam oraya gel seni arkadasima yonlendireyim arastirmada dedi. Dogumhaneye gittim verdigi kagitla. Git asagi acile giris yapsinlqr desi ultrason icin oraya gidiyorum onlar baska yere yonlendiriyo. Barkod vermemisler git al diyolar doktorum yok bana Boyle soyledi diyorum. Rica et diyolar. Neyse gittim sekretere o yonlendirdi falsn barkod verdi ikili test icin falan deid. Ultrasona girdim. Ultrasondaki kadin neden arastirma hastanesi dedi ki ayni cihaz bizde var biz de yapiyoruzordan ciktim kan vermeye e yine barkod yok. Neyse baska kadin dogumdan sira aldim. Sonucu verdi bana. Hic yorum yapmadi. Kan vercekmisim dedim. Hayir su hastaneye git kadin orda veriyo bizde artk kalkti devlet tarafindan biseyler dedi. Ne sacma bi ise dustum anlatamam
Hadi yaBen de 3ayda 3 kilo almışımşimdi nalana geldim ama önümde 30 kişi var.Bu nasıl özel hastane anlamadım
Neden araştırma hastanesi anlamadm ben
Ense kalınlığı NT değerine bakılmış normal sınırlar içinde oda ama burun kemiği ölçümü yapılmamış sanırım. İstersen başka bir doktora görün herikisinide aynı anda hallet
Hmm anladım haklısın bu hamılelıkde boncuk boncuk ter atacazİlk doğumum mayıstı o yüzden kışlık ağırlıklıydı hamile giyimim. Şimdi işime yaramıyorlar pantolonu kullanıyorum. İç çamaşır takıntısı olan biriyim maalesef hepsini atmıştım emzirme işi bitince. O yüzden yenisini aldım bunda. Çalıştığım içinde ev giyim kıyafetim bir iki parça bişeydir normalde. İşte resmi giyindiğim için iş kıyafetim ağırlıkta o yüzden ev kıyafeti aldım. Lohusa içinde öncekinden var takımlarım ama bir iki parça yeni alırım yaza doğru.
Kesinlikle yolundan bile gecmem artk. 8 ocak randevu vermislerd. Bi de egitim arastirma giderim orda da ayni mucadele.oluyosa ne ikili ne 3lu hic bi teste bulasmam. Beni muayene et bebegim kalbi yapiyomus haftasi boyu grami ne baskada bsey soyleme dicem. Zamani geldimi de dogururum!!
Hayirli cumalarHerkese hayırlı cumalar dilerim
2014 ve2018 temmuz annesi olarak bi selam vermek istedim rabbim hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sen de hosgeldin canim, ben de ayniyim cozumu anneme göçmekte buldumMerhaba kızlar bende aranızda katılmak istiyorum bulantidan kusmaktan muzdaribim mutfağa adım dahi atamıyorum Cok kötü kokuyor ne yapmalıyım :'(
Bahar annesi olmak ne güzeldiİlk doğumum mayıstı o yüzden kışlık ağırlıklıydı hamile giyimim. Şimdi işime yaramıyorlar pantolonu kullanıyorum. İç çamaşır takıntısı olan biriyim maalesef hepsini atmıştım emzirme işi bitince. O yüzden yenisini aldım bunda. Çalıştığım içinde ev giyim kıyafetim bir iki parça bişeydir normalde. İşte resmi giyindiğim için iş kıyafetim ağırlıkta o yüzden ev kıyafeti aldım. Lohusa içinde öncekinden var takımlarım ama bir iki parça yeni alırım yaza doğru.
Devlet hastaneleri iyi bence ben gayet memnunum sakarya da henüz özel doktor yüzü görmedim :) Ben hiç problem yaşamadım detaylı ultrason tarihini bile yazıp verdiler sağolsunlar. O yüzden bir de orda şansını dene bakalım :)
O zaman ağlayınca nasıl sallayacaz ay çok soru sordum ama inan bir fikrim yokSallanma özelliği de var. Ayakların olduğu yerde oval metalleri indirince sallayabiliyorsun ama belik kadar güvenli sallama olmuyor. Sallanırken devrilecek gibi oluyorsu benimli o yüzden kullanmadım sallanmasını
Hem öğrenmek istememişsin hemde meraktan öleceksinGeçen hafta ikili tarama olduk doktor cinsiyet gördüğünü söyledi ama ben öğrenmek istemedim. Tam belli olsun dedik balon falan yapicaz. Kendi doktoruma da göründüm oda bişeyler görüyor görüyorum dedi. Bu kadar erkense erkek olma ihtimali yüksekmiş ne dersiniz kızlar
Ben sallanan almadım. Alıştırmak istemedim. Hiç problemde yaşamadım.O zaman ağlayınca nasıl sallayacaz ay çok soru sordum ama inan bir fikrim yok
evet :) ya ben sanki sizin isminizi daha once 2017 ekim annelerinden hatirliyorum gibi yanlis miyim? Adiniz cok asina benim onceki adimda tatli kualamdi belki hatirlarsiniz bilemedim :))Hissedılıo canım benım 5.gbelik ve hissedıorum farkıda anlıo insan iki gündür pek hıssetmıorum ama bakalım.özellikle dıkkat ettım benım hıssettgm yere doktr ultrasyn cıhaznı koydu.böyle segırme gbı degıl pıt pıt gbı degıl çok farklı bişey.
Aynen kesinlikle tarifi zor ama o bebek diyosun :)Hissetme ile ilgili tam olarak bende aynı şeyi yaşıyorum seninle canım. Benimde 2.gebeliğim. Gaz değil, elimi koyduğumda da hissedilir bişey değil. Alt karında içeriden hafif tık tıklama gibi
Aglayinca meme vercenO zaman ağlayınca nasıl sallayacaz ay çok soru sordum ama inan bir fikrim yok
ilk sayfadaki tabloya bakabilirsin canımKızlar cinsiyet öğrenen var mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?