2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benim de yaş 29
sat 20 ekim
ilk gebelik
zonguldak
57 kg

benim sütüm azdı benimde hatalarım olmuştu beslenmede vs. ama şimdi daha dikkatli olucam inşaALLAH ama iş konusunda mecburum ücretsiz izinde alamam. sağma olayına sadece süt arttırmak için girerim evim yakın işime aralarda gidip emziririm diye düşünüyorum. ama korkulu rüyam bir sezeryan ağrısı iki meme ağrısı

O zaman ağlayınca nasıl sallayacaz ay çok soru sordum ama inan bir fikrim yok

Yatak almaya gittiğinde test edince dediğimi anlayacaksın pek sağlıklı değil park yatakların sallanması. Yani beşik gibi güvenli değil. Benim kız ağladığında beşikten almassam susmuyordu. Çareyi 50 tl ye hamak alarak bulmuştuk onu bi güzel paketledim kaldırdım en büyük kurtarıcımdı

inanır mısın bende hayaliyle yaşıyorum emzirmenin kızımda hatalarım oldu beslnmede vs o sebeple sütüm azdı 6,5 ay sonra kesildi ama şimdi daha bilinçli olduğumu düşünüyorum ve sütlerimin çook çoook olacağını düşünerek hayal kuruyorum

çingene beşiği diyorlar bebiş en çok onda rahat ediyormuş bende duydum

Öğlen gidip emzirirsen artar zaten sütün. Sağmak azaltır ya. Benim normal doğumdu bir fobim olmadı ama göğüs ucu yarası anlamında çok korkuyorum bende.

Bana göre de beslenmeyle degil de aslinda bebek emdikce süt geliyor, yani ben normalde nasil yiyorsam oyle yedim ve kizim saolsun 15 gun meme reddi yasadi ve ben sagarak besledim, sonra silikon meme ucu aldik onunla alistirdim emzirmeye ve silikon ucu da 3. Ayda atabildik. O sebeple gogus yaralarim uzun surdu Ben de bu defa tecrubeliyim emzirme konusunda diyorum, ilkinde kendimi cok yiprattim 15 gun aglamaktan kendimi heder ettim simdi o anlari hatirlayinca gülüyorum o süt gelecek, o bebek o memeyi emecek emzirme konusunda DR. Güliz Onat var mutlaka takip edin

Evet evet ondan. Bide adi bişey ya çok sallayınca metal kancalar birbirine sürtünüp tiz sesler çıkarıyordu biz dellenirken o sese kızım mest oluyordu
Benim esim kendi yaptirdi onu,oyle saglam bisey yaptirdiki icine ben oturdum bisey olmadi ama bizim kiz onu da begenmedi zaten evin ortasinda duruyordu sinirimi bozdu kaldirip attim

Ya ben bi tabak yemek yesem midem o kadar geriliyor ve agri yapiyorki inanamiyorum, karnim kocaman midem ayri kocaman yediklerim sanki bu iki yerde birikiyor. İlk gebeligimde de boyleydi. Bebisim buyusede karnimla midem birlesse 38 beden fit bir hatun iken simdi fil bir hatun oldum aldigim 4 kilo midem ve karnimda birikti Buarada bulantilarim kusmalarim azaliyor yaaa buna da seviniyorum bir taraftan doktor kontrolume de bi bucuk hafta kaldi, bir ay gecmek bilmiyor

Ben sallanan almadım. Alıştırmak istemedim. Hiç problemde yaşamadım.
Ne güzel inşallah benimki de böyle olur tabii doğduktan biraz sonra memleketlerde gidecez orda kucağa, sallanmaya alışmazsa
Aglayinca meme vercen
Ahaha
Herhalde deneye deneye göreceğim

Ne güzel inşallah benimki de böyle olur tabii doğduktan biraz sonra memleketlerde gidecez orda kucağa, sallanmaya alışmazsa

Ahaha ☺

Herhalde deneye deneye göreceğim
Hicbisicik olmaz örtmen hanimcim, bebis ana kucaginda büyür ben sling alip yapisik yasanayi düşünüyorum mesela ana kucagi bir bebek icin en güzel yer Ama tabi 6.aya kadar bu dusuncem

Alyaliya naptın umarım muayeneye girmişsindir hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım muayene oldum çok şükür.4 gün önde çıktı maşallah.Ama cinsiyet konusunda birşey demedi erken daha dedi.Şimdi de ayrıntılı ultrasona indirdi ensesine burun kemiğine bakacak

Hicbisicik olmaz örtmen hanimcim, bebis ana kucaginda büyür ben sling alip yapisik yasanayi düşünüyorum mesela ana kucagi bir bebek icin en güzel yer Ama tabi 6.aya kadar bu dusuncem
Yaaa öyledir tabii bana çok alışmasın işe giderken zor olur diyorum keşke okula götürebilsem ben de yapışık yaşardım Slingler de çok tatlı bu arada böyle şişman tostos olunca daha güzel dolduruyor içini tabii taşıyana da sormak lazım

canım tavsiyen için çok sağol takip edicem doktoru. ama ben karabonhisrat ağırlıklı beslendim ve suyu az içmiştim. ama şimdi yaz nasılsa bol salata yeşillik ve sebze ile suyu bol içerek hazırlayacağm kendimi. hepimiz sütlü sütlü olalımmm

tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?

Sizi baya yormuslar bence doktorunuzun olduğu hastanede kan tahlili yok muymus gereksiz yere ugrstirmis kan tahlili yapıldı ve normal ultrasonda bakıldı sadece

Bugun dr gittim kizlar ikili test icin cok sukur usg normal cikti insallah kan sonucumda normal cikar amin. Bu arada cinsiyeti sordum dr suan erken dedi yaa 13 haftalikmis bebegim tam ogrenen nasil ogreniyo yahu cildiriciiiiim
Erkek olunca erkenden kendini belli ediyo ben 12 haftalıkken bile doktorum erkek gibi diyodu geçenlerde de kesinlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…