O bolgelere yapiliyo canim bende henuz rdvu almadimKuyruk sokumuma mı yapıyor yani
Allah in izniyle bise olmaz canim en dise yapma bende simdi geldim doktordanYa aslında bi umut hisseder gibi olursam anlıycam ki iyi orda. Ondan soruyorum. 1 aydır ne durumda hiç haberim yok. Yarın gidicem ama hem merakla hem korkuyla
merhaba inşallah hamilesinizdir herkes farklı şekilde yaşıyor bu süreci. benim sadece 2 hafta öncesinden adet olacakmış gibi ağrım başladı giderek şiddetlendi her an adet olacakmışım gibi beklediğim ay hamileydimMerhaba hamiş hanımlar size sorum olucaktı ben bu ay belirtilerimi not ettim aceba sizlerdede bunlar oldumu merak ediyorum bu ay 3. Denemem
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Ateş takobode yapıyorum onuda ekliyim
Bugün yumurtlamanın 11.günü belirtiler aynı şekilde devam ediyor kesilmedi adetime 6 gün var 9 ocak
24 aralıkta ovu pik oldu 25 de çatladı 24 25 26 değerlendirdim ondan önce ve sonrada ilişki oldu gün aşırı❤
Bende 2 cocugumda hep ozelde yaptirsum testleri herseyi ama bunda temkinliyim 2de dusugum ve bir jac rahatsizligimdan dolayi riskli gebelige girdigim icin istambuldayim hem zeynep kamilede gidiyorum hem gercekten takip ederken en ince ayrintiya kadar takibe sokup yonlendiriyorlar.2 kere gittim ve ikili test icinde gun aldim 13unde gidicem.testler icin orda takipte kaliyorum kendi drumada gidiyorum.ya benim doktorum burda para vermek istemezsen devlette yaptır diyo testlerini. ama devlete gidince doktorlar surat yapıp sen burda takıpte değilsin nıye gelıyorsun diye kızıyorlarmış. sizce özelde mi yaptırmalıyım ikili testi ?
Merhaba amin inşallahmerhaba inşallah hamilesinizdir herkes farklı şekilde yaşıyor bu süreci. benim sadece 2 hafta öncesinden adet olacakmış gibi ağrım başladı giderek şiddetlendi her an adet olacakmışım gibi beklediğim ay hamileydim
Iki tane cocugum var onlarda 4.aydan sonra minik minik seyler almistim.ondan sonra 2 dusuhum oldu 7.aya kafar birsey almayi dudunmuyorumArkadaslar Bebege hazırlık için ne almayı dusunuyorsunuz? Paylasır mısınız.. Özellikle begendıgınız urunlerı tavsiye edilenleri, varsa deneyimlerinizi..
Yas hamile kaldigin ayaa değişik banada bakar mısın ne lazımm
Evet bu konuda bende bilgi istiyorum.tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Rabbim bi daha yasatmasin canimIki tane cocugum var onlarda 4.aydan sonra minik minik seyler almistim.ondan sonra 2 dusuhum oldu 7.aya kafar birsey almayi dudunmuyorum
Cok gecmis olsun canimHastane odasından selam arkadaşlar
Perşembe sabahı koyu kırmızı renkli aşırı kanamam oldu, hemen doktora gittim, Allah'a şükür bebeğin kalp atışları var
Aşırı kanama var ve pihtilar dökülüyor çok fazla, sağ bel bodlugim inanılmaz sancı yapıyordu, ultrasonla baktı doktor böbrekte taş varmış, bı yandan serum alıyorum, bı yandan antibiyotik.. hâlâ hastanedeyim, ilaçla düşerse taş düşecek, yoksa tıbbi müdahale edecek. Dua edin arkadaşlar
29 yaş Ekim ayında hamile kaldım bana da bakar mısınız rica etsemYas hamile kaldigin ay
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.inşallah herşey yoluna girecek moralini bozma.Dualarım seninleHastane odasından selam arkadaşlar
Perşembe sabahı koyu kırmızı renkli aşırı kanamam oldu, hemen doktora gittim, Allah'a şükür bebeğin kalp atışları var
Aşırı kanama var ve pihtilar dökülüyor çok fazla, sağ bel bodlugim inanılmaz sancı yapıyordu, ultrasonla baktı doktor böbrekte taş varmış, bı yandan serum alıyorum, bı yandan antibiyotik.. hâlâ hastanedeyim, ilaçla düşerse taş düşecek, yoksa tıbbi müdahale edecek. Dua edin arkadaşlar
Cihan Tıp Merkezi; Cüneyt Uzunİstanbul Pendik civarinda oturan var mi kizlar? Eski doktorumdan memnun kalmadigindan yeni doktor arayisindayimdasimdilik idareten bir doktora gidiyorum, iyi bir hastane ve doktor tavsiye veren olursa sevinirdim
tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Evet bu konuda bende bilgi istiyorum.
Hastane odasından selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?