2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya aslında bi umut hisseder gibi olursam anlıycam ki iyi orda. Ondan soruyorum. 1 aydır ne durumda hiç haberim yok. Yarın gidicem ama hem merakla hem korkuyla
Allah in izniyle bise olmaz canim en dise yapma bende simdi geldim doktordan

Selam kızlar nasılsınız bir iki haftadır yoktum 10. Haftamiza girdik allahın izniyle çok yemek yiyorum ben. Sizde de öyle mi sürekli acım

Kizlar doktordan geliyorum
Ilk detayli ultrasonum vardi bugun
Bir hafta geri ye donuyorum tekrar 11+3 deyiz :)
Bebek biraz buyuk oldugu icin jinekolog doktorum 1hafta onden soylemis
Ama cok tatli ya kimildiyodu icimde parmaklarini gorduk falan
Hem ustten hem alttan bakti doktor
Hersey yolunda cok sukur
Cinsiyeti ogrenemedik cok erken dedi
Ikili taramayida yapmadim zaten
Yapsaydim Onda cikardi ama ben istemedim

Merhaba hamiş hanımlar size sorum olucaktı ben bu ay belirtilerimi not ettim aceba sizlerdede bunlar oldumu merak ediyorum bu ay 3. Denemem
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi

2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım

3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı

4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi

5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma

6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi

7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Ateş takobode yapıyorum onuda ekliyim
Bugün yumurtlamanın 11.günü belirtiler aynı şekilde devam ediyor kesilmedi adetime 6 gün var 9 ocak
24 aralıkta ovu pik oldu 25 de çatladı 24 25 26 değerlendirdim ondan önce ve sonrada ilişki oldu gün aşırı❤

merhaba inşallah hamilesinizdir herkes farklı şekilde yaşıyor bu süreci. benim sadece 2 hafta öncesinden adet olacakmış gibi ağrım başladı giderek şiddetlendi her an adet olacakmışım gibi beklediğim ay hamileydim

Bende 2 cocugumda hep ozelde yaptirsum testleri herseyi ama bunda temkinliyim 2de dusugum ve bir jac rahatsizligimdan dolayi riskli gebelige girdigim icin istambuldayim hem zeynep kamilede gidiyorum hem gercekten takip ederken en ince ayrintiya kadar takibe sokup yonlendiriyorlar.2 kere gittim ve ikili test icinde gun aldim 13unde gidicem.testler icin orda takipte kaliyorum kendi drumada gidiyorum.

Merhaba amin inşallah
Bendede öyle oldu oyuzden merak ettim hiç bukadar erken ağrı başlamazdı gecennay sancısız adet oldum ondan öncede 1 2 gün önceden gelirdi adet olurdum şimdi yumurtlamadan beri ağrıyor şiddetlenerek devam etti 2. Çocuğum olucak olursa

Arkadaslar Bebege hazırlık için ne almayı dusunuyorsunuz? Paylasır mısınız.. Özellikle begendıgınız urunlerı tavsiye edilenleri, varsa deneyimlerinizi..
Iki tane cocugum var onlarda 4.aydan sonra minik minik seyler almistim.ondan sonra 2 dusuhum oldu 7.aya kafar birsey almayi dudunmuyorum

Hastane odasından selam arkadaşlar

Perşembe sabahı koyu kırmızı renkli aşırı kanamam oldu, hemen doktora gittim, Allah'a şükür bebeğin kalp atışları var
Aşırı kanama var ve pihtilar dökülüyor çok fazla, sağ bel bodlugim inanılmaz sancı yapıyordu, ultrasonla baktı doktor böbrekte taş varmış, bı yandan serum alıyorum, bı yandan antibiyotik.. hâlâ hastanedeyim, ilaçla düşerse taş düşecek, yoksa tıbbi müdahale edecek. Dua edin arkadaşlar

Iki tane cocugum var onlarda 4.aydan sonra minik minik seyler almistim.ondan sonra 2 dusuhum oldu 7.aya kafar birsey almayi dudunmuyorum
Rabbim bi daha yasatmasin canim
Bende henuz hic bise almadim
Almak icin cok erken diye dusunuyorum
Yani sonucta magazalar kacmiyo kapanmiyo
Alacagim parayi kenara atarim hepsini belli bi zamandan sonra alirim diyorum
Allah korusun Hersey olabilir
O aciyi yasamasi zordur bide insan aldigi seyleri gordukce dahada uzulur diye dusunuyorum
Eskiler dermis ya "dogmamis bebege Don bicmek" diye
Diyorum bunu diyen benim dedem Annanem falan olmali
Hayirlisi olsun canim biz sagliga dikkat edelim takiplerimizi yapalim son aylar bakilir alinacak seyler
O en kolayi zaten

Cok gecmis olsun canim
Bebegin iyi olmasi guzel haber
Doktorlar en iyi mudehaleyi yaparlar insallah

Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.inşallah herşey yoluna girecek moralini bozma.Dualarım seninle

İstanbul Pendik civarinda oturan var mi kizlar? Eski doktorumdan memnun kalmadigindan yeni doktor arayisindayimda simdilik idareten bir doktora gidiyorum, iyi bir hastane ve doktor tavsiye veren olursa sevinirdim
Cihan Tıp Merkezi; Cüneyt Uzun
tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?

Philips avent, çok harika.

Evet bu konuda bende bilgi istiyorum.

Ben medela kullandım termal seyahat cantası (buz haznesi vardı sağdıktan sonra saklamak için) ve 4 tane yedek biberonu vardı. Bende memnun kaldım. Ana avent ve lansinoh kullanan daha çok

Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut iyi düşünşyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…