2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sizi baya yormuslar bence doktorunuzun olduğu hastanede kan tahlili yok muymus gereksiz yere ugrstirmis kan tahlili yapıldı ve normal ultrasonda bakıldı sadece

Normal Kan tahlilleri yapiliyor AMA nedense ikili teste gelince yapamiyoruz dediler. Cok zor bisey heralde onlar icin

Arkadaşlar iyi akşamlar ya şu öksürüğe bi çare bulamadım kuru öksürük artık karnım ağrıyor öksürmekten

Evet calisacak annelerin bu kaygisini anliyorum, ama bebisler alisiyir merak etme benim gibi isi birakirsan daha zor oluyor alismadiklari icin surekli bir anneye yapisiklik durumu Halbuki alismasi icin kucuklugunden beri anneme kv ye birakip bikac saat nefes almalik dusari cikmalarim cok olur ama hala agliyor
Evet yaza geldigi icin bol sebze meyve tüketiriz hem ödem atmaya ve zayiflamaya da iyi gelir
tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Hem avent hem lansinoh kullandim. Bence avent daha iyiydi ama en iyisinin medela oldugunu duymustum. Kullandiklarimin ikisi de elektrikliydi bu arada, el pompasi hic kullanmadim.
Selam kızlar nasılsınız bir iki haftadır yoktum 10. Haftamiza girdik allahın izniyle çok yemek yiyorum ben. Sizde de öyle mi sürekli acım
Ben de öyleyim Amaaaan yiyin gariii
Yas hamile kaldigin ay
Bana da bakar misin yaaa yaş tazecik 32 ve gebe kaldigim ay ekim
Cok gecmis olsun canim yaa, hemen toparlar cikarain ins bebisinle
Cihan Tıp Merkezi; Cüneyt Uzun

Philips avent, çok harika.
Tesekkurler canim tavsiyen icin, bayan olaydi iyiydi cihan tip merkezi anneme cok yakin ve Cüneyt beyi de cok duydum ama erkek doktorda rahat edemem

Çok şükür benim randevumda güzel geçti.ense kalınlığı ve burun kemiği güzel çıktı çok şükür.Bebek 4 gün önde görünüyor.ikili içinde kan verdim.Özel bir hastanede 25 lira gibi bir ücret ödedim.bence özel pahalıdır diye düşünüp devlette perişan olmayın bulunduğunuz yerdeki özelleri arayıp sorun.

Arkadaşlar iyi akşamlar ya şu öksürüğe bi çare bulamadım kuru öksürük artık karnım ağrıyor öksürmekten
Turp bal diye bir tarif vardi canim, internetten bi arastirsana cok iyi geliyor diyordu herkes. Bana hic olmadigi icin denemedm ama deneyenler memnun hep

Normal Kan tahlilleri yapiliyor AMA nedense ikili teste gelince yapamiyoruz dediler. Cok zor bisey heralde onlar icin
Doğum için o hastaneyi bı daha düşün bence sonra yok bizde su yok bu yok da derler

kucukbikadin canım benim sat 13 ekim.31 yaşındayım 58 kilo ile hamile kaldım.ilk çocuğum olacak inşallah.il kahramanmaraş ama hastane ismi veremem çünkü doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.

Gözün aydın canım Allah'ım hepimize böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok sevindim

Cinsiyet konusunda birşey söylemedimi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…