Sizi baya yormuslar bence doktorunuzun olduğu hastanede kan tahlili yok muymus gereksiz yere ugrstirmis kan tahlili yapıldı ve normal ultrasonda bakıldı sadece
Allah şifalar versin cnmÇok teşekkür ederim hepinizeAllah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bana da eğitim araştırmaya git denildi cnm, normal devlet hastanesinde yapmıyorlar sanırım.Normal Kan tahlilleri yapiliyor AMA nedense ikili teste gelince yapamiyoruz dediler. Cok zor bisey heralde onlar icin
Lansinohun çekim gücü zamanla zayifliyormuş diye biliyorum.Ben medela kullandım termal seyahat cantası (buz haznesi vardı sağdıktan sonra saklamak için) ve 4 tane yedek biberonu vardı. Bende memnun kaldım. Ana avent ve lansinoh kullanan daha çok
Evet calisacak annelerin bu kaygisini anliyorum, ama bebisler alisiyir merak etmeYaaa öyledir tabii bana çok alışmasın işe giderken zor olur diyorum keşke okula götürebilsem ben de yapışık yaşardımSlingler de çok tatlı bu arada böyle şişman tostos olunca daha güzel dolduruyor içini tabii taşıyana da sormak lazım
Evet yaza geldigi icin bol sebze meyve tüketiriz hem ödem atmaya ve zayiflamaya da iyi gelircanım tavsiyen için çok sağol takip edicem doktoru. ama ben karabonhisrat ağırlıklı beslendim ve suyu az içmiştim. ama şimdi yaz nasılsa bol salata yeşillik ve sebze ile suyu bol içerek hazırlayacağm kendimi. hepimiz sütlü sütlü olalımmm
Hem avent hem lansinoh kullandim. Bence avent daha iyiydi ama en iyisinin medela oldugunu duymustum. Kullandiklarimin ikisi de elektrikliydi bu arada, el pompasi hic kullanmadim.tecrübeli anneler doğumdan kısa bir süre sonra işe döneceğim için göğüs pompası araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Ben de öyleyimSelam kızlar nasılsınız bir iki haftadır yoktum 10. Haftamiza girdik allahın izniyle çok yemek yiyorum ben. Sizde de öyle mi sürekli acım
Bana da bakar misin yaaaYas hamile kaldigin ay
Cok gecmis olsun canim yaa, hemen toparlar cikarain ins bebisinleHastane odasından selam arkadaşlar
Perşembe sabahı koyu kırmızı renkli aşırı kanamam oldu, hemen doktora gittim, Allah'a şükür bebeğin kalp atışları var
Aşırı kanama var ve pihtilar dökülüyor çok fazla, sağ bel bodlugim inanılmaz sancı yapıyordu, ultrasonla baktı doktor böbrekte taş varmış, bı yandan serum alıyorum, bı yandan antibiyotik.. hâlâ hastanedeyim, ilaçla düşerse taş düşecek, yoksa tıbbi müdahale edecek. Dua edin arkadaşlar
Tesekkurler canim tavsiyen icin, bayan olaydi iyiydiCihan Tıp Merkezi; Cüneyt Uzun
Philips avent, çok harika.
Turp bal diye bir tarif vardi canim, internetten bi arastirsana cok iyi geliyor diyordu herkes. Bana hic olmadigi icin denemedm ama deneyenler memnun hepArkadaşlar iyi akşamlar ya şu öksürüğe bi çare bulamadım kuru öksürükartık karnım ağrıyor öksürmekten
Doğum için o hastaneyi bı daha düşün bence sonra yok bizde su yok bu yok da derlerNormal Kan tahlilleri yapiliyor AMA nedense ikili teste gelince yapamiyoruz dediler. Cok zor bisey heralde onlar icin
Teşekkürler canım hemen bakayımTurp bal diye bir tarif vardi canim, internetten bi arastirsana cok iyi geliyor diyordu herkes. Bana hic olmadigi icin denemedm ama deneyenler memnun hep
Bak bu tarif canim, siyah turp olacak bu aradaTeşekkürler canım hemen bakayım
Canım neye bakıyorsun kızlar yapmış ta senin yazdığını göremedimYas hamile kaldigin ay
Gözün aydın canım Allah'ım hepimize böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok sevindimÇok şükür benim randevumda güzel geçti.ense kalınlığı ve burun kemiği güzel çıktı çok şükür.Bebek 4 gün önde görünüyor.ikili içinde kan verdim.Özel bir hastanede 25 lira gibi bir ücret ödedim.bence özel pahalıdır diye düşünüp devlette perişan olmayın bulunduğunuz yerdeki özelleri arayıp sorun.
Amin canım amin hepimiz daha güzelini görelim kucaklarımıza da alalımGözün aydın canım Allah'ım hepimize böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok sevindim
Allah şifa versin tez zamanda inşallahÇok teşekkür ederim hepinizeAllah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cinsiyet konusunda birşey söylemedimi canım..Çok şükür benim randevumda güzel geçti.ense kalınlığı ve burun kemiği güzel çıktı çok şükür.Bebek 4 gün önde görünüyor.ikili içinde kan verdim.Özel bir hastanede 25 lira gibi bir ücret ödedim.bence özel pahalıdır diye düşünüp devlette perişan olmayın bulunduğunuz yerdeki özelleri arayıp sorun.
Ahh kaç kere sordum şu an kesin değil görünmez deyip başından attı söylemedi.çok istiyordum öğrenmeyi.bi 10 gün sonra öğrenirim inşallahCinsiyet konusunda birşey söylemedimi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?