ben hiçbirşey hissetmiyorum ama herkes erkek hissediyor bilmiyorum artık ne çıkacakAynen doğum için kapora bıraktık hastaneye sözleşme yapmak için ordaki görevliler dedi bu yıl erkek yılı resmen hep erkek bebekler geliyo dedi bende bı umut yok benim ki kız hissediyorum demiştim
Yemiyeyim haaayaaa ben tüp mideliyim kilo alicam korkuyorumEvet calisacak annelerin bu kaygisini anliyorum, ama bebisler alisiyir merak etmebenim gibi isi birakirsan daha zor oluyor alismadiklari icin surekli bir anneye yapisiklik durumu Halbuki alismasi icin kucuklugunden beri anneme kv ye birakip bikac saat nefes almalik dusari cikmalarim cok olur ama hala agliyor
Evet yaza geldigi icin bol sebze meyve tüketiriz hem ödem atmaya ve zayiflamaya da iyi gelir
Hem avent hem lansinoh kullandim. Bence avent daha iyiydi ama en iyisinin medela oldugunu duymustum. Kullandiklarimin ikisi de elektrikliydi bu arada, el pompasi hic kullanmadim.
Ben de öyleyimAmaaaan yiyin gariii
Bana da bakar misin yaaayaş tazecik 32 ve gebe kaldigim ay ekim
Cok gecmis olsun canim yaa, hemen toparlar cikarain ins bebisinle
Tesekkurler canim tavsiyen icin, bayan olaydi iyiydicihan tip merkezi anneme cok yakin ve Cüneyt beyi de cok duydum ama erkek doktorda rahat edemem
Doğum için o hastaneyi bı daha düşün bence sonra yok bizde su yok bu yok da derler
Hayırlısı olsun canım..sağlıkla gelsin .Ahh kaç kere sordum şu an kesin değil görünmez deyip başından attı söylemedi.çok istiyordum öğrenmeyi.bi 10 gün sonra öğrenirim inşallah
Erkenden fark ettiğiniz iyi olmuş eşimde doğum yapacağımız hastaneyi değiştirmek istiyo ama istediği hastane çok pahalı international diye dünya para istiyorlar bende gerek yok diyorum ama beni korkutuyo ya bişey olursa o hastaneyi beğenmedim falan diyo sonra Allah korusun bı olumsuzlukta ben demiştim diycekYok canim zaten buyuk konusmayayim AMA asla orda dogum yapilmaz. Dogumhaneyi gordum bugun icerde doguracak kadinlar oturmus sandalyeye!! biz bile oraya gidip bsey soruyoruz ben kendi icimden diyorum onlar daha onemli AMA ordaki kimsenin umrunda degildi
Hisler her zaman cikmiyoben hiçbirşey hissetmiyorum ama herkes erkek hissediyor bilmiyorum artık ne çıkacak
Yok canım ben 2016 kasım grubundaydım kızım ekımde doğdu erken olduevet :) ya ben sanki sizin isminizi daha once 2017 ekim annelerinden hatirliyorum gibi yanlis miyim? Adiniz cok asina benim onceki adimda tatli kualamdi belki hatirlarsiniz bilemedim :))
Aynen kesinlikle tarifi zor ama o bebek diyosun :)
Bu konuda bende çok dertlıyım emzirme hayallerı kuruyorum.kızım daha ilk günlerden sarılık oldu hastanede yattık bı kaç gün orda sutumu sagdılar az geldi derken mama başladık kızımı göğsume alınca kendını bi sıkıodu geri çekiodu emmek istemıodu derken derken 5 aylıkken faln tamamen bıraktı.şimdi bu hamılelıgımde kendımı bi odaya kapatacagım sütüm varmı yok bilmem ne dıyemlerı hiç duymayacam strese gıröeyecem diorum ama bu seferde kızım rahat vermeyecek kesin oy oyinanır mısın bende hayaliyle yaşıyorum emzirmenin kızımda hatalarım oldu beslnmede vs o sebeple sütüm azdı 6,5 ay sonra kesildi ama şimdi daha bilinçli olduğumu düşünüyorum ve sütlerimin çook çoook olacağını düşünerek hayal kuruyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğin sana destekçi olsun İnşallahHastane odasından selam arkadaşlar
Perşembe sabahı koyu kırmızı renkli aşırı kanamam oldu, hemen doktora gittim, Allah'a şükür bebeğin kalp atışları var
Aşırı kanama var ve pihtilar dökülüyor çok fazla, sağ bel bodlugim inanılmaz sancı yapıyordu, ultrasonla baktı doktor böbrekte taş varmış, bı yandan serum alıyorum, bı yandan antibiyotik.. hâlâ hastanedeyim, ilaçla düşerse taş düşecek, yoksa tıbbi müdahale edecek. Dua edin arkadaşlar
Çok sevindim adına canım cinsiyetle ilgili bişey demedıler mı ?Ben bu hafta öğrenmek istıorum amaa burdakı arkadasları gördükçe hevese gelıorumÇok şükür benim randevumda güzel geçti.ense kalınlığı ve burun kemiği güzel çıktı çok şükür.Bebek 4 gün önde görünüyor.ikili içinde kan verdim.Özel bir hastanede 25 lira gibi bir ücret ödedim.bence özel pahalıdır diye düşünüp devlette perişan olmayın bulunduğunuz yerdeki özelleri arayıp sorun.
Ay hic oyle düşünme, sütümüz de olacak bebemizde emecekBu konuda bende çok dertlıyım emzirme hayallerı kuruyorum.kızım daha ilk günlerden sarılık oldu hastanede yattık bı kaç gün orda sutumu sagdılar az geldi derken mama başladık kızımı göğsume alınca kendını bi sıkıodu geri çekiodu emmek istemıodu derken derken 5 aylıkken faln tamamen bıraktı.şimdi bu hamılelıgımde kendımı bi odaya kapatacagım sütüm varmı yok bilmem ne dıyemlerı hiç duymayacam strese gıröeyecem diorum ama bu seferde kızım rahat vermeyecek kesin oy oy
Yok gülüm ya söylemedi sinir etti beni.çok net değil bu ultrason hemen belli olmaz ayırtetmek zor bu haftada dedi.ayrıntılı ultrasonla bakayım dedi ama kendinin işi çıktı başka biri baktı o da sadece ense ve burnu ölçtü bebeğin boyunu ölçtü cinsiyete bakmadım dedi.haftaya sonuc için gitcem baktırırım yineÇok sevindim adına canım cinsiyetle ilgili bişey demedıler mı ?Ben bu hafta öğrenmek istıorum amaa burdakı arkadasları gördükçe hevese gelıorum
Rüya yorumunda guzelmısssHisler her zaman cikmiyokendimden biliyorum yani bizde herkesss kesin kız diyordu sadece anacım rüyasında erkek bebek görmüş anneme guluyomus bende rüyamda beyaz kundakta bebiş görmüştüm hatta içimden bak rüyada bile cinsiyeti gostermiyo demiştim
Hastane çıkışı bence de çok önemli. Kızım da özene bezene almıştım ve o kadar yakışmıştı ki :) resimlere baktıkça mutlu oluyorum. İnşallah bu bebeğime de ayrı alacağım.Cinsiyetler netlesince ilk alinacak seyi acikliyorumharika bir hastane cikis seti kiz olsa bile alicam ben yine çünki neden almayayim
Ben de ben de, dogum albümünde öyle tatli duruyorki bazen birlikte acip bakiyoruz kizimlaHastane çıkışı bence de çok önemli. Kızım da özene bezene almıştım ve o kadar yakışmıştı ki :) resimlere baktıkça mutlu oluyorum. İnşallah bu bebeğime de ayrı alacağım.
32 yaşım Ekim hamile kaldığım ayYas hamile kaldigin ay
Ahh kaç kere sordum şu an kesin değil görünmez deyip başından attı söylemedi.çok istiyordum öğrenmeyi.bi 10 gün sonra öğrenirim inşallah
Beni anlatıyorsun vallahi mememi kapatmayacam diyorum gelen giden umrumda olmayacak kızım 4 yaşında biraz anlayışlı olacağını düşünüyorumBu konuda bende çok dertlıyım emzirme hayallerı kuruyorum.kızım daha ilk günlerden sarılık oldu hastanede yattık bı kaç gün orda sutumu sagdılar az geldi derken mama başladık kızımı göğsume alınca kendını bi sıkıodu geri çekiodu emmek istemıodu derken derken 5 aylıkken faln tamamen bıraktı.şimdi bu hamılelıgımde kendımı bi odaya kapatacagım sütüm varmı yok bilmem ne dıyemlerı hiç duymayacam strese gıröeyecem diorum ama bu seferde kızım rahat vermeyecek kesin oy oy
Bende oyle dusunuyorum kendimede bebegede suanda dusunmuyorum.aceleside yok cok kucuk bi buyusun 7.8 aylik olsunn hicbirseyi eksik kalmaz.1 gunde alirsin isteyen herseyini.Rabbim bi daha yasatmasin canim
Bende henuz hic bise almadim
Almak icin cok erken diye dusunuyorum
Yani sonucta magazalar kacmiyo kapanmiyo
Alacagim parayi kenara atarim hepsini belli bi zamandan sonra alirim diyorum
Allah korusun Hersey olabilir
O aciyi yasamasi zordur bide insan aldigi seyleri gordukce dahada uzulur diye dusunuyorum
Eskiler dermis ya "dogmamis bebege Don bicmek" diye
Diyorum bunu diyen benim dedem Annanem falan olmali
Hayirlisi olsun canim biz sagliga dikkat edelim takiplerimizi yapalim son aylar bakilir alinacak seyler
O en kolayi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?