2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen doğum için kapora bıraktık hastaneye sözleşme yapmak için ordaki görevliler dedi bu yıl erkek yılı resmen hep erkek bebekler geliyo dedi bende bı umut yok benim ki kız hissediyorum demiştim
ben hiçbirşey hissetmiyorum ama herkes erkek hissediyor bilmiyorum artık ne çıkacak

Yemiyeyim haaayaaa ben tüp mideliyim kilo alicam korkuyorum

Doğum için o hastaneyi bı daha düşün bence sonra yok bizde su yok bu yok da derler

Yok canim zaten buyuk konusmayayim AMA asla orda dogum yapilmaz. Dogumhaneyi gordum bugun icerde doguracak kadinlar oturmus sandalyeye!! biz bile oraya gidip bsey soruyoruz ben kendi icimden diyorum onlar daha onemli AMA ordaki kimsenin umrunda degildi

Erkenden fark ettiğiniz iyi olmuş eşimde doğum yapacağımız hastaneyi değiştirmek istiyo ama istediği hastane çok pahalı international diye dünya para istiyorlar bende gerek yok diyorum ama beni korkutuyo ya bişey olursa o hastaneyi beğenmedim falan diyo sonra Allah korusun bı olumsuzlukta ben demiştim diycek bende kararsızım su an

ben hiçbirşey hissetmiyorum ama herkes erkek hissediyor bilmiyorum artık ne çıkacak
Hisler her zaman cikmiyo kendimden biliyorum yani bizde herkesss kesin kız diyordu sadece anacım rüyasında erkek bebek görmüş anneme guluyomus bende rüyamda beyaz kundakta bebiş görmüştüm hatta içimden bak rüyada bile cinsiyeti gostermiyo demiştim

evet :) ya ben sanki sizin isminizi daha once 2017 ekim annelerinden hatirliyorum gibi yanlis miyim? Adiniz cok asina benim onceki adimda tatli kualamdi belki hatirlarsiniz bilemedim :))

Aynen kesinlikle tarifi zor ama o bebek diyosun :)
Yok canım ben 2016 kasım grubundaydım kızım ekımde doğdu erken oldu

Bu konuda bende çok dertlıyım emzirme hayallerı kuruyorum.kızım daha ilk günlerden sarılık oldu hastanede yattık bı kaç gün orda sutumu sagdılar az geldi derken mama başladık kızımı göğsume alınca kendını bi sıkıodu geri çekiodu emmek istemıodu derken derken 5 aylıkken faln tamamen bıraktı.şimdi bu hamılelıgımde kendımı bi odaya kapatacagım sütüm varmı yok bilmem ne dıyemlerı hiç duymayacam strese gıröeyecem diorum ama bu seferde kızım rahat vermeyecek kesin oy oy

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğin sana destekçi olsun İnşallah

Çok sevindim adına canım cinsiyetle ilgili bişey demedıler mı ?Ben bu hafta öğrenmek istıorum amaa burdakı arkadasları gördükçe hevese gelıorum

Ay hic oyle düşünme, sütümüz de olacak bebemizde emecek ben de ilk gebelikte cok acemiydim, kendimi paraladim emzircemmdiye. Kimseyi dinlemiycez, sütümüz elbet gelecek sonucta bu bebislerin rizki o ve biz de guzelce emziricez kizima gecen dedimki annecim emicen mi, yatti kucagimi evet diyo kardesi emerken de yatar bu kucagima

Cinsiyetler netlesince ilk alinacak seyi acikliyorum harika bir hastane cikis seti kiz olsa bile alicam ben yine çünki neden almayayim

Çok sevindim adına canım cinsiyetle ilgili bişey demedıler mı ?Ben bu hafta öğrenmek istıorum amaa burdakı arkadasları gördükçe hevese gelıorum
Yok gülüm ya söylemedi sinir etti beni.çok net değil bu ultrason hemen belli olmaz ayırtetmek zor bu haftada dedi.ayrıntılı ultrasonla bakayım dedi ama kendinin işi çıktı başka biri baktı o da sadece ense ve burnu ölçtü bebeğin boyunu ölçtü cinsiyete bakmadım dedi.haftaya sonuc için gitcem baktırırım yine

Rüya yorumunda guzelmısss of ben devlete gıdıyorum bence bılerek soylemıyorlar erken.salı günü gidince dıcemkı hocam valla ben kız ıstıyorum aldırma falan yok bızde ne cıkarsa doguracam

Cinsiyetler netlesince ilk alinacak seyi acikliyorum harika bir hastane cikis seti kiz olsa bile alicam ben yine çünki neden almayayim
Hastane çıkışı bence de çok önemli. Kızım da özene bezene almıştım ve o kadar yakışmıştı ki :) resimlere baktıkça mutlu oluyorum. İnşallah bu bebeğime de ayrı alacağım.

Hastane çıkışı bence de çok önemli. Kızım da özene bezene almıştım ve o kadar yakışmıştı ki :) resimlere baktıkça mutlu oluyorum. İnşallah bu bebeğime de ayrı alacağım.
Ben de ben de, dogum albümünde öyle tatli duruyorki bazen birlikte acip bakiyoruz kizimla kesinlikle ilk alacagim sey

Ahh kaç kere sordum şu an kesin değil görünmez deyip başından attı söylemedi.çok istiyordum öğrenmeyi.bi 10 gün sonra öğrenirim inşallah

Çok şükür tatlım çok sevindim güzel geçmesine. 10 gün e az var bende bilmiyorum daha 16 haftadan önce söylemiyor doktor

Beni anlatıyorsun vallahi mememi kapatmayacam diyorum gelen giden umrumda olmayacak kızım 4 yaşında biraz anlayışlı olacağını düşünüyorum

Bende oyle dusunuyorum kendimede bebegede suanda dusunmuyorum.aceleside yok cok kucuk bi buyusun 7.8 aylik olsunn hicbirseyi eksik kalmaz.1 gunde alirsin isteyen herseyini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…