2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hastane çıkışı bence de çok önemli. Kızım da özene bezene almıştım ve o kadar yakışmıştı ki :) resimlere baktıkça mutlu oluyorum. İnşallah bu bebeğime de ayrı alacağım.

Her bebşin kendine özgü hastane çıkışı olması gerek bencede büyüyünce ne vericez ellerine bunlar senin küçüklük kıyafetin diye

Bende oyle dusunuyorum kendimede bebegede suanda dusunmuyorum.aceleside yok cok kucuk bi buyusun 7.8 aylik olsunn hicbirseyi eksik kalmaz.1 gunde alirsin isteyen herseyini.
Insallah Allah ogunleride gosterir insallah
Birbirimizden oneri bile aliriz insallah

Kiz gosteriyor

Bende oyle dusunuyorum kendimede bebegede suanda dusunmuyorum.aceleside yok cok kucuk bi buyusun 7.8 aylik olsunn hicbirseyi eksik kalmaz.1 gunde alirsin isteyen herseyini.
8 aya da kalmasın arkadaşım ağırlaşırız iyice 7 ye kadar halledelim sonra yıkar ütüler yerleştiririz hastane çantamızı yaparızanı niyetine verilecek hediye çikolata hastane odası olayları son aylarda daha kolay şeyler kalsın bence.

Tatlibiber
eslemmce5
Dogum tarihimiz ayni gorunuyo
Suan 11+3 deyiz nasil gidiyo sizde

Rüya yorumunda guzelmısss of ben devlete gıdıyorum bence bılerek soylemıyorlar erken.salı günü gidince dıcemkı hocam valla ben kız ıstıyorum aldırma falan yok bızde ne cıkarsa doguracam
Bence yanlış tahmin yaparlarsa ilerde değişirse ama siz böyle demiştiniz biz elbiselerini falan bile aldık demeyelim diye soylemiyolar hemen. Bizim bı abi var iş yerinde baya ünlü bı doktora gidiyomus ismini burda soylemiyim 7 ya da 8 aya kadar kız demiş sonra o hoca izne ayrılınca yerine asistanı bakiyo kontrollerde ve oğlunuz gayet iyi demiş tabi abi ve eşi şok bütün eşyalarını pembe almışlar onlarin o an yaşadıklarını tahmin dahi edemiyorum

Icine sinmiyosa en azindan baska yerler arastir. Malesef Boyle seylerde maddiyati dusunmek zorunda kaliyoruz oysa en iyi yerde hepimiz cocuklarinizin en iyi kosullarda dunyaya getirmek isteriz.. AMA en azindan gittjgin yer ozelse dogum icin yinede ilgilenirler diye dusunuyorum. Sandelyede gec otur demezler heralde o gordugum manzarek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…