2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar ben mi çok pimpirikliyim bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var. Bugün ikili test sonuçları icin hastaneyi Aradım doktorun odasına bağladılar doktor ameliyattaymıs sekreteri konuştu. Doktor ne zaman gelir bişey sorcaktm dedim sekreter Buyrun dedi. Bende seyahat edebilirmiyim diye sorcaktm dedim. Oda “ kendinizi böyle şartlamayın, basınıza bısey gelecek olsa burdada gelir, seyahat edebilirsiniz, molalarda inin biraz yürüyün” dedi. Bunu bana doktorun anlatması gerekmezmiydi. Sonra doktor gelmiş sekretere bi sorun olmadığını söylemiş beni aradı her şey normal 27 Ocak’ta randevuya bekliyoruz dedi kapattı. Doktorun kendisinin konuşmasını bekliyordum yani genel olarak doktorlar böylemi. İlk çocuğum çok tecrübesizim. Petisko

Tatlim 8. Aya kadar seyahat genelde serbesttir tabi riskli gebelikler haric. Gebesin ama hasta degilsin böyle düşün, icinde bir mucize var sadece kendine biraz daha fazla dikkat etsen yeter. Günlük hayatina aynen devam doktorlar bazen yogun olur böyle sorulari asistanda cevaplar cünki sagliksal bir sorun yok. O sebeple cevaplamistir asistan ki zaten tekrar aramis seni ilk gebelikten biraz pimpirikli olabilirsin anormal degil ama tavsiyem gunluk yasantina tempona devam et, sadece biraz daha kendine dikkat et saglikli beslen yeterki

Hatta söyle söylim, bulanti kusmalarim tamamen bitince ben bi avrupa seyahati planliyorum bak bak rahatliga bak böyle relax olunuyo ikinci gebelikte iste

Teşekkür ederim canım. :) başlarda düşük tehlikem de olduğundan o evham kaldı bende :) doktor konusunda hala net değilim yani ulaşılmaz soğuk birisi ben mi çok beklentideyim bilmiyorum

Benımkıde buyuyunce boş memeyi emiolar zamanında zorla yatırıoz memeye aynen öyle olur

Hmm çarşamba devlete gdecen mi

Doktor yoğundur cnm. Ben de dr'umu aradığımda genelde sekreteri cevaplıyor. Bilmediği bir şeyse ona soruyor. Ben bu durumu sıkıntı görmüyorum. Çünkü aşırı yoğun biliyorum.

Off ya gercekten buyuk bır yıkılış olmuş kimse yasamasın ya o durumu bıde hemen degısse neyse 7 8 ayda degısmesıde ne blım valla çok sıkıntı

Ya banada bakarmısın
24 ekımde son adet tarıhı
26 yasındayım
Son adet tarihin 24 ekimse kasimda hamile kalmissi dir ama son adet tarihi degil hamile kalinan ayi soylerseniz daha iyi olur cunku adet oldugun tarihten sonra yumurtlama 14 15 gun sonra oluyor senin kasimin 10unaa falan geliyor nerdeyse onun icin kasima bakiyorum.

Ya banada bakarmısın
24 ekımde son adet tarıhı
26 yasındayım
Son adet tarihin 24 ekimse kasimda hamile kalmissi dir ama son adet tarihi degil hamile kalinan ayi soylerseniz daha iyi olur cunku adet oldugun tarihten sonra yumurtlama 14 15 gun sonra oluyor senin kasimin 10unaa falan geliyor nerdeyse onun icin kasima bakiyoruz.kiz gosteriyor.ekimde kiz gosteriyor

O kadar merak ettim ki keşke tabloyu buraya atsan canım

Canım banada bakarmısın yaş 26 hamıle kaldıgım ay ekım

Banada bakarmısın ne gerekiyordu .hamile kaldgımda 26 yaşındaydım aralıkta 27 ye girdim sat 9 ekim ama bebek 2 hafta küçük görünüo
Kiz gosteriyor cnm ama dedigim gibi son adet tarihiniz degil hamile kaldiginiz ay onemli ben hesapladim ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…