2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar idrarla karbonat testi yapıyorlarmış cinsiyet icin yapanınız oldu mu ? Tutuyor mu ?

Nasil oluyor.dogruluk payi varmi acaba
Biraz baktım forumda tutmuyormuş bazılarında . Ben İngilizce ve Türkçe olan sitelerin nerdeyse tamamına baktım cinsiyet testlerine iki çocuğumu ilk test ettim hepsi hepsi ters çıktı . Ben mi yanlışım yoksa testler mi anlamadım biri daha iki cocugu da doğru göstermedi. Biri tuttuysa diğeri tutmadı yanı . Hiç by çocuk icin bakmadım o yüzden

Bende bunlara pek inabmiyorum aslinda hicbirine inanmiyorum bu takvi.lere bile ama iste merak

Teşekkür ederım canım zahmet verdimnub a göre daha erken ama erkek olabilir dedıler.sızde kız dedınız bakalım sonucu öğrendıgımde yazacağım sıze

Çok geçmiş olsun, bebek iyi, sen de emin ellerdesin, acil şifalar dilerim

Ahh kaç kere sordum şu an kesin değil görünmez deyip başından attı söylemedi.çok istiyordum öğrenmeyi.bi 10 gün sonra öğrenirim inşallah

Sağlıklı olmasına çok sevindim, benim de yarın ikili test randevum, inan tek beklediğim sağlıklı olması, zaten en geç 4 haftaya öğreniriz cinsiyeti.. sağlıkla gelsinler

Kızlar 12. Haftam dolduğun için doktor folik asiti karısık balık yağli folikli olan vitamin desteğiyle değiştirdi.Ama benim hap yutma fobim var.Sade foliği 4 e kesip içiyorum.Ama bu balık jelatinli olan kapsül ve aşiri büyük adı da efa mom.Denedim yutamadim kapsüş kesilmez de bunun muadili var mi napicam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…