2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar bebişlere ne isim düşünüyorsunuz özellikle erkek olarak netleşenler
Bizim cuma günü yani 12+3 te %90 erkek dedi doktorumuz. Eşim İlk evlendiğimiz zamandan beri bi oğlum olursa Miran Koymak istiyorum ismini diyordu. Bende Aras ismini seviyorum. Sanırım Aras miran koyacağız. Soyadımız yıldırım bence gayette uyuyor Sizce nasıl isimlerin karakterlere etkisi var deniyor ama etrafımda ne miran nede aras yok bilemiyorum yüzden.

Amin canım inşallah gü Peki biberon verince memeyi red etmiyormu benim ilkinde başıma geldi o yüzden mamayı şırıngayla vermek daha iyi olmazmı.

güzel bir isim canım bende duymadım ama çocuktan çocuğa değişiyordur o

doktorum 12 hafta itibariyle rahat kıyafetlere geçiş yapalım kesinlikle karnını sıkacak şeyler giyme dedi bize cnm

Gençler doktorum kan ilacına başlattı, yandım bittim. kabız oldum aşırı derece. zaten progestandan ötürü vardı bir yavaşlık. dün karın ağrısı çektim çok. wc ye gidiyorum affedersiniz 20 dk oturuyorum en az uyuşuyor ayaklarım alafranga olmasına rağmen. sonra ıkınmadan bir şekilde hacetimi giderdim ama bir ağrı çektim ki sormayın. sanki adet olmuşum gibi.sol kasığım nasıl ağrıdı hala daha yokluyor. size de oluyor mu çok açık konuştum kusura bakmayın.

Progestan kullanırken aynı böyleydim sürekli depresif. Kullanıyomusun sende acaba?

bana da aynısını dedi. lwc den 89tl idi sanırım gebe pantolonları aldım. ama onlarında ağ kısmı düşüyor hep. sizde de öyle mi ?
bende 2 pantolon aldım üst kısmında bir lastik var onu baya bir sıktım o şekilde düşmüyor lastiğini sıkın

Bende de vardı kan ilacını değiştik. Sedifer diye bir toz verdi kullanıyorum şimdi. İçerisinde probiyotik olduğundan rahatlatır dedi dediği gibide oldu. Dünya varmış.

Ay Allah korusun ya. Testler yaptırdık ya orda belli aslında bağışıklık var mı yok mu diye.

Bende de vardı kan ilacını değiştik. Sedifer diye bir toz verdi kullanıyorum şimdi. İçerisinde probiyotik olduğundan rahatlatır dedi dediği gibide oldu. Dünya varmış.

Bende sidefer in tabletini kullanıyorum 1 haftadır. Hap değil fitil kadar mübarek

Gittin mi bugün tekrar doktora
Gittim kızlar. Bebeğimin kalbini dinletti doktor. Hiçbir sorun yok dedi ne kordonunda ne de etrafında bir kanama yok. O Kan rahim ağzından gelmiştir dedi. Devletteki doktor sana büyük ihtimal düşer demiş ya ben de büyük ihtimal düşmez diyorum dedi. Bu haftada çocuk kolay kolay düşmez dedi. Ağır iş yapma dedi. 1 ay da ilişki yok dedi. Çok şükür bebeğim hareket ediyor, yüzünü bana döndü bide :)))

Bende sidefer in tabletini kullanıyorum 1 haftadır. Hap değil fitil kadar mübarek
Bana toz verdi hemen ağızda yok oluyor. Hap tasız tabi bunda aromalı bir tad var herkes sevemeyebilirde. Ama anlık yok olup gidiyor. Sizin kabızlık durumu nasıl. Ben çok faydasını gördüm.

Kızlar benim karnımda tarif edemeyeceğim ama sürekli beni uyaran bir ağrı var sizde de var mı ? Sürekli yatmak istiyorum .

Gözün aydın. İşte doktor dediğin böyle olacak. Rahatlatacak. Düşecek olsa bile panikletip strese sokmanın anlamı yok. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Gözün aydın. İşte doktor dediğin böyle olacak. Rahatlatacak. Düşecek olsa bile panikletip strese sokmanın anlamı yok. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Aynen öyle. Stresten düşebilirdi. Çok üzüldüm çünkü bu süreçte... Rabbim korusun hepsini. İnşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz. Amin.

Selam ankarada cinsiyet ogrenebilecegim doktor onerebilir misiniz 14. Haftaya girdim simdiye kadar sehir hastanesi ve zubeyde hanim hastanesine gittim hic memnun degilim asistan ogrenci doktorlar bakiyor uzman bile yok kizlar herkese saglikli dogumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…