2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar sol kasıgıma ve bacagıma vuran bir ağrı var gaz sancısı sanırım yaşayan varmı daha önce

Bende bundan aldım ama ekstra başka şeylerde aldım sanki yeterli nemliliği vermedi benim vücuduma gibi bide kış ayı daha kuruyuz
Bu aslında nem vermiyor kremler ve yağların aksine bu birazda ilaç gibi düzeltici iyileştirici ve oluşum önleme özelliği var. Jelimsi bi serum diyebiliriz.

Agrım var diyen bi arkadaş vardı bulamadım etiketlemek için ama uygulamadan bu geldi normalmiş yani korkulacak birşey yok

Eklentiler

• Screenshot_20200107-114705_Elika.webp
    32 KB · Görüntüleme: 31
kızlar vitamin olarak ne verdi doktorunuz ? bana GYNO FERRO SANAL VE Ocean Mummy Omega3 (sanırım balık yağı vitamini) verdi doğuma kadar artık bunları kullan dedi Folik asiti bırak dedi

Çalışırken zorla eşim çekti valla yukardan aşağı uzaylı gibi çıkmışız ama işte biz ben baya bol giyiniyorum ogrendigimden beri annemin 80 lerden kalma gömleği bana iş yerinde arkadaş oldu bu hamile pantolonunu da 4 hafta kadar önce bime gelmişti ordan almıştim aslinda esofman gibi cok rahat ama pantolon gibi gorunuyir onu giyiyorum

Eklentiler

• 202001074915163656832280911.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…