2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Oy maşallah baya baya büyümüş

Merhaba Aralık ayında hasta olmadım ama akıntı olarak kahverengi gördüm ve geçti öyle Aralık son günlerinde regl olabilmek için progestan hapı içtim ve olmam gereken tarihi biraz geçti fakat regl 3 gün sürdü ara ara kesildi koyu kahverengi idi çoğunlukla arada kırmızılıklar da gördüm gebelık düşünüyoruz ıhtımal varmıdır acaba.

Kizlar yemek yiyemiyorum günde tek öğün o da bazen çorba sadece biliyorum yanlış ama elimde değil gerginken uzgunken midem düğümlenir gibi olur birkac gündür öyle zararı olur mu bebise doktor senin beslenmen çok önemli değil demişti ama emin olamadim

Gebe değilsinizdir inşallah olursunuz ama.Peki regller düzenli midir sizin?kaç aydır istiyorsunuz?

Bu aslında nem vermiyor kremler ve yağların aksine bu birazda ilaç gibi düzeltici iyileştirici ve oluşum önleme özelliği var. Jelimsi bi serum diyebiliriz.
Evet kullanıyorum ama geçen gün iki yandaki bel kemiğimiz var ya oranın kuruluktan soyulduğunu farkettim yetersiz herhalde diye düşündüm hindistan cevizi yağı, vazelin, freioil ve bio oil depoladım karma kullancam bakalım

Bu aslında nem vermiyor kremler ve yağların aksine bu birazda ilaç gibi düzeltici iyileştirici ve oluşum önleme özelliği var. Jelimsi bi serum diyebiliriz.
Evet kullanıyorum ama geçen gün iki yandaki bel kemiğimiz var ya oranın kuruluktan soyulduğunu farkettim yetersiz herhalde diye düşündüm hindistan cevizi yağı, vazelin, freioil ve bio oil depıladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…