- 17 Nisan 2019
- 3.043
- 3.384
- 133
Bana elevit, gyno ferro ve colledan d vitamini birde b12 iğnesi verdilerkızlar vitamin olarak ne verdi doktorunuz ? bana GYNO FERRO SANAL VE Ocean Mummy Omega3 (sanırım balık yağı vitamini) verdi doğuma kadar artık bunları kullan dedi Folik asiti bırak dedi
Oo maşallah yaÇalışırken zorla eşim çekti valla yukardan aşağı uzaylı gibi çıkmışız ama işte bizben baya bol giyiniyorum ogrendigimden beri annemin 80 lerden kalma gömleği bana iş yerinde arkadaş oldu bu hamile pantolonunu da 4 hafta kadar önce bime gelmişti ordan almıştim aslinda esofman gibi cok rahat ama pantolon gibi gorunuyir onu giyiyorum
İlaçla duzenlı oldu 5 aydır düşünüyoruz.Gebe değilsinizdir inşallah olursunuz ama.Peki regller düzenli midir sizin?kaç aydır istiyorsunuz?
malesef bende 38 haftada çatladım ikinde.ikincide hemen üstüne olunca oğlum karnımı haritaya cevirdi.canlarısağolsun.5 yıl oldu çoktabelli olmuyordu çatlaklarBen de Bio oil tavsiye ediyorum hem hafif bir yapısı var hem kokusu güzel. Benilk gebeliğimde hiç düzenli sürmedim maaalesef oğlum sağ olsun 37. haftaya kadar çatlamayan ben, o hafta çatır çatır çatladım ve 10 gün sonra da doğdu beyefendi sağ olsun
ağırlık erkek bende erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak12 kişi oy kullanmış 9u erkeksonucu çok merak ediyorum ya acaba hangisi çoğunlukta olacak.
Canım öncelikle adetin 3.günü hormon testi yaptır ve bunu iyi bir doktora yorumlat.Yumurta takibi yaptır çünkü düzensiz adet olduğun için yumurtlama günün belli olmaz.bi de testeredişli aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu çayı al saraçoğlundan.Onlar hormonları dengeliyor ve yumurtlamayı sağlıyor.inşallah güzel haber alırsın.İlaçla duzenlı oldu 5 aydır düşünüyoruz.
11-14 hafta arasiydi galiba ama genelde bizi 12 de çağırdı en iyi zamanı demistiİkili test tam olarak hangi haftalar arası net bilen var mı?
artık karnım tuhaf gelmiyor.çok erken çıktı diye düşünüyordum ama değilmiş maşallah hepimiz aynı gibiyiz:))Çalışırken zorla eşim çekti valla yukardan aşağı uzaylı gibi çıkmışız ama işte bizben baya bol giyiniyorum ogrendigimden beri annemin 80 lerden kalma gömleği bana iş yerinde arkadaş oldu bu hamile pantolonunu da 4 hafta kadar önce bime gelmişti ordan almıştim aslinda esofman gibi cok rahat ama pantolon gibi gorunuyir onu giyiyorum
Benimki de çıktı baya.öğrencilerim hocam siz bir anda nasıl bu kadar kilo aldınız diyorlarartık karnım tuhaf gelmiyor.çok erken çıktı diye düşünüyordum ama değilmiş maşallah hepimiz aynı gibiyiz:))
Ben yaptırdımCanım öncelikle adetin 3.günü hormon testi yaptır ve bunu iyi bir doktora yorumlat.Yumurta takibi yaptır çünkü düzensiz adet olduğun için yumurtlama günün belli olmaz.bi de testeredişli aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu çayı al saraçoğlundan.Onlar hormonları dengeliyor ve yumurtlamayı sağlıyor.inşallah güzel haber alırsın.
bu konuyu kuzenım ıcın sormuştum aslında teşekkür ederım bende bebek düşünüyorum ve hormon testı yaptırdım prolaktınım 34 çıktı dostınex dıye bır ılac kullanıyorum ıkı aydır 3. Ayın sonunda tekrar yaptırıcam testıCanım öncelikle adetin 3.günü hormon testi yaptır ve bunu iyi bir doktora yorumlat.Yumurta takibi yaptır çünkü düzensiz adet olduğun için yumurtlama günün belli olmaz.bi de testeredişli aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu çayı al saraçoğlundan.Onlar hormonları dengeliyor ve yumurtlamayı sağlıyor.inşallah güzel haber alırsın.
Canım o ilaç çabuk etki eden bir ilaç.inşallah olur sanin de yakındaBen yaptırdım
bu konuyu kuzenım ıcın sormuştum aslında teşekkür ederım bende bebek düşünüyorum ve hormon testı yaptırdım prolaktınım 34 çıktı dostınex dıye bır ılac kullanıyorum ıkı aydır 3. Ayın sonunda tekrar yaptırıcam testı
aaaa siz yazmamış mıydınız öğrendik kız olacakmış diye ben karıştırdım demek ki başkasıyla pardonkucukbikadin canım beni listede kız diye yazmışsın Allah mı yazdırdı benim daha belli değil 12. Haftamda doktorum şu an için erken dedi Allah nasip ederse 17 Ocak ta kontrol günüm. 15. Haftam bitecek o zaman belli olacak ama yinede kalsın yanına biri de erkek derim onu eklersin inşallah
prolaktin benimde hamile kalmadan önce 30lardaydı ilaç kullandım ve hamile kaldım kolay düşürüyo o ilaçBen yaptırdım
bu konuyu kuzenım ıcın sormuştum aslında teşekkür ederım bende bebek düşünüyorum ve hormon testı yaptırdım prolaktınım 34 çıktı dostınex dıye bır ılac kullanıyorum ıkı aydır 3. Ayın sonunda tekrar yaptırıcam testı
ben 4 boyutlu ayrıntılıya girdim canım downdan şüpheleniyorlardı değilmiş çok şükür 4 boyutlu olduğu içinde net göründü13.hafta da net görebildi mi :O
kurutulmuş elma çayı iç canımKızlar sol kasıgıma ve bacagıma vuran bir ağrı var gaz sancısı sanırım yaşayan varmı daha önce
Canım o şüpheye kan testinde mi sahip oldular yoksa ultrasonda mı.ben de kan verdim cuma günü alcam sonucu.ensesi burnu iyi çıktı ama kan önemli dediler.ben 4 boyutlu ayrıntılıya girdim canım downdan şüpheleniyorlardı değilmiş çok şükür 4 boyutlu olduğu içinde net göründü
Bende varım canım üzülme bugün gittim kontrole ikili test sonucuma baktı zorlamasam cocuga bıle bakmıcaktı ultrasonla cınsıyetı hıc soylemedı zaten 2 hafta sonrayı beklıcem mecbur bendeya herkes 12 de öğrenmiş cinsiyeti. benim doktor 16. haftada söyleyecek
bende 3,5 mm ense kalınlığı çıktı ama burun kemiği ve diğer organlar vs herşey normal ve yerli yerindeCanım o şüpheye kan testinde mi sahip oldular yoksa ultrasonda mı.ben de kan verdim cuma günü alcam sonucu.ensesi burnu iyi çıktı ama kan önemli dediler.
Bulamam onuda malesef kayısı yiyim olmadıkurutulmuş elma çayı iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?