2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar vitamin olarak ne verdi doktorunuz ? bana GYNO FERRO SANAL VE Ocean Mummy Omega3 (sanırım balık yağı vitamini) verdi doğuma kadar artık bunları kullan dedi Folik asiti bırak dedi
Bana elevit, gyno ferro ve colledan d vitamini birde b12 iğnesi verdiler

Oo maşallah ya benim geceleri şişkinlik oluyo sabahları sıfır göbek

malesef bende 38 haftada çatladım ikinde.ikincide hemen üstüne olunca oğlum karnımı haritaya cevirdi.canlarısağolsun.5 yıl oldu çoktabelli olmuyordu çatlaklar

İlaçla duzenlı oldu 5 aydır düşünüyoruz.
Canım öncelikle adetin 3.günü hormon testi yaptır ve bunu iyi bir doktora yorumlat.Yumurta takibi yaptır çünkü düzensiz adet olduğun için yumurtlama günün belli olmaz.bi de testeredişli aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu çayı al saraçoğlundan.Onlar hormonları dengeliyor ve yumurtlamayı sağlıyor.inşallah güzel haber alırsın.

artık karnım tuhaf gelmiyor.çok erken çıktı diye düşünüyordum ama değilmiş maşallah hepimiz aynı gibiyiz:))

artık karnım tuhaf gelmiyor.çok erken çıktı diye düşünüyordum ama değilmiş maşallah hepimiz aynı gibiyiz:))
Benimki de çıktı baya.öğrencilerim hocam siz bir anda nasıl bu kadar kilo aldınız diyorlar halbuki hamileyim bunu anlamıyorlar.Çünkü benim yanaklar da tombikleşti

kucukbikadin canım beni listede kız diye yazmışsın Allah mı yazdırdı benim daha belli değil 12. Haftamda doktorum şu an için erken dedi Allah nasip ederse 17 Ocak ta kontrol günüm. 15. Haftam bitecek o zaman belli olacak ama yinede kalsın yanına biri de erkek derim onu eklersin inşallah

Ben yaptırdım
bu konuyu kuzenım ıcın sormuştum aslında teşekkür ederım bende bebek düşünüyorum ve hormon testı yaptırdım prolaktınım 34 çıktı dostınex dıye bır ılac kullanıyorum ıkı aydır 3. Ayın sonunda tekrar yaptırıcam testı

Canım o ilaç çabuk etki eden bir ilaç.inşallah olur sanin de yakında

aaaa siz yazmamış mıydınız öğrendik kız olacakmış diye ben karıştırdım demek ki başkasıyla pardon

prolaktin benimde hamile kalmadan önce 30lardaydı ilaç kullandım ve hamile kaldım kolay düşürüyo o ilaç

ben 4 boyutlu ayrıntılıya girdim canım downdan şüpheleniyorlardı değilmiş çok şükür 4 boyutlu olduğu içinde net göründü
Canım o şüpheye kan testinde mi sahip oldular yoksa ultrasonda mı.ben de kan verdim cuma günü alcam sonucu.ensesi burnu iyi çıktı ama kan önemli dediler.

ya herkes 12 de öğrenmiş cinsiyeti. benim doktor 16. haftada söyleyecek
Bende varım canım üzülme bugün gittim kontrole ikili test sonucuma baktı zorlamasam cocuga bıle bakmıcaktı ultrasonla cınsıyetı hıc soylemedı zaten 2 hafta sonrayı beklıcem mecbur bende

Canım o şüpheye kan testinde mi sahip oldular yoksa ultrasonda mı.ben de kan verdim cuma günü alcam sonucu.ensesi burnu iyi çıktı ama kan önemli dediler.
bende 3,5 mm ense kalınlığı çıktı ama burun kemiği ve diğer organlar vs herşey normal ve yerli yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…