2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende 3,5 mm ense kalınlığı çıktı ama burun kemiği ve diğer organlar vs herşey normal ve yerli yerinde
Eğer babada ense kalınsa ya da ailede öyle görünebiliyor.Bi arkadaşıma 20.haftada çocuğun kafa çapı çok büyük bir anomalisi var almak zorunda kalabiliriz demişlerdi onlarda perinatoloğa gidip gösterdiler perinatolog eşine kardeşim sen kafana hiç bekmadın mı bu cocuğun birşeyi yok sana çekmiş demiş garçekten de çocuk sapasağlam doğdu bi de o ölçümler doktorun becerisine göre de değişebiliyor.

Ben gece ilk defa aş erdim ölcem sandım ya.Var mı aş eren.
2 gün önce falan mutfaktan su almaya gırdım nasıl lahmacun koktu yukardekılermı yapmıs ne ya bıse dıcem ınanmıcaksın oturdum agladım lahmacun dıye ahahaha eşimde işteydi bide gelirken getirim dedi ama gönlüm geçti o zamanada

hemde ne kalınlık eşimin ensesi :) sağol canım içim dahada rahatladı

Benim de mercimek köfte çekmişti gece kalkıp yapamadım az önce yapıp yedim gerçekten rahatladım.bazen insan kendine hakim olamıyor

Benim de mercimek köfte çekmişti gece kalkıp yapamadım az önce yapıp yedim gerçekten rahatladım.bazen insan kendine hakim olamıyor
Çok tuhaf bırsey bıde o an yemen sart ılla cok kotu oluyor ınsan bide buaralar herşeye aglar oldum hastanede cok sıra bekledık dıye oturdum agladım tasınacam bu sehırden nefret edıyorum dedım eşim şok

Çok tuhaf bırsey bıde o an yemen sart ılla cok kotu oluyor ınsan bide buaralar herşeye aglar oldum hastanede cok sıra bekledık dıye oturdum agladım tasınacam bu sehırden nefret edıyorum dedım eşim şok
Ya çok şükür ben de hiç duygusallık mide bulantısı yorgunluk kusma tiksinme iştah kapanması vs olmadı.Yani kötü hiç birşey yaşamadım hatta daha enerjik oldum daha az uyur oldum.iştahım baya açıldı herşeyi yiyorum çok şükür bu hafta hiç kasık ağrısı da yaşamadım.İnşallah hep böyle gider.Umarım herkesin hamileliği de böyle geçer.Hatta güzelleşmişim herkes öyle söylüyor

Ben benimde yüzümde bir sürü sivilce çıktı ten rengim soldu. Aynaya bakmak istemiyorum o derece yarın nifty yaptırmak için perinatologa gideceğim bakalım söyler mi cinsiyeti. Ama kızımdan alışkanlık sanırım kızım diye seviyorum karnımı

Benimde hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta acayip sivilcelerim çıkmıştı ergenlikte bile öyle sivilcelerim olmamıştı hatta hayatımın hiç bir döneminde olmadı.arada küçük bi çıkardı geri kaybolurdu.çok şükür onlar geçti.

Uyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri

valla hep bi sağ bi sol yana yatıyorum.benimde uykuya dalmam 1 saati geçiyo.sabahlarıda kalkamıyorum.işkence gibiama ne yapalım mecbur

zaten sola yatmak lazımmış ama ben de sola yatamıyorum aynı durumdayım malesef

Canım sola yatmalısın diyor benim dr çünkü en iyi sola yatarken rahime kan akışı sağlanıyormuş. Hatta b12 iğnesi için sağlık ocağına gittim alışkanlık yüzüstü yattım hemşire sola yatın rahim en iyi o şekilde olur dedi

Solda rahatım ama sürekli yatamıyorum sola.

Solda rahatım ama sürekli yatamıyorum sola.
Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorum Karnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye

Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorum Karnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye
yüzüstü yatmamaya çalış canım doktorum bu konuda özellikle uyardı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…