- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
aktarlarda satılıyor.Bulamam onuda malesef kayısı yiyim olmadı
Eğer babada ense kalınsa ya da ailede öyle görünebiliyor.Bi arkadaşıma 20.haftada çocuğun kafa çapı çok büyük bir anomalisi var almak zorunda kalabiliriz demişlerdi onlarda perinatoloğa gidip gösterdiler perinatolog eşine kardeşim sen kafana hiç bekmadın mı bu cocuğun birşeyi yok sana çekmiş demiş garçekten de çocuk sapasağlam doğdubende 3,5 mm ense kalınlığı çıktı ama burun kemiği ve diğer organlar vs herşey normal ve yerli yerinde
2 gün önce falan mutfaktan su almaya gırdım nasıl lahmacun koktu yukardekılermı yapmıs ne ya bıse dıcem ınanmıcaksın oturdum agladım lahmacun dıye ahahaha eşimde işteydi bide gelirken getirim dedi ama gönlüm geçti o zamanadaBen gece ilk defa aş erdim ölcem sandım ya.Var mı aş eren.
Hiç sorun değil. Hayırlısı ile on güne belli olursa o zaman ekleme yaparız duruma göre :)))aaaa siz yazmamış mıydınız öğrendik kız olacakmış diye ben karıştırdım demek ki başkasıyla pardon
hemde ne kalınlık eşimin ensesi :) sağol canım içim dahada rahatladıEğer babada ense kalınsa ya da ailede öyle görünebiliyor.Bi arkadaşıma 20.haftada çocuğun kafa çapı çok büyük bir anomalisi var almak zorunda kalabiliriz demişlerdi onlarda perinatoloğa gidip gösterdiler perinatolog eşine kardeşim sen kafana hiç bekmadın mı bu cocuğun birşeyi yok sana çekmiş demiş garçekten de çocuk sapasağlam doğdubi de o ölçümler doktorun becerisine göre de değişebiliyor.
Benim de mercimek köfte çekmişti gece kalkıp yapamadım az önce yapıp yedim gerçekten rahatladım.bazen insan kendine hakim olamıyor2 gün önce falan mutfaktan su almaya gırdım nasıl lahmacun koktu yukardekılermı yapmıs ne ya bıse dıcem ınanmıcaksın oturdum agladım lahmacun dıye ahahaha eşimde işteydi bide gelirken getirim dedi ama gönlüm geçti o zamanada
Çok tuhaf bırsey bıde o an yemen sart ılla cok kotu oluyor ınsanBenim de mercimek köfte çekmişti gece kalkıp yapamadım az önce yapıp yedim gerçekten rahatladım.bazen insan kendine hakim olamıyor
Ya çok şükür ben de hiç duygusallık mide bulantısı yorgunluk kusma tiksinme iştah kapanması vs olmadı.Yani kötü hiç birşey yaşamadım hatta daha enerjik oldum daha az uyur oldum.iştahım baya açıldı herşeyi yiyorumÇok tuhaf bırsey bıde o an yemen sart ılla cok kotu oluyor ınsanbide buaralar herşeye aglar oldum hastanede cok sıra bekledık dıye oturdum agladım tasınacam bu sehırden nefret edıyorum dedım eşim şok
peki canım haberlerinizi bekliyorumHiç sorun değil. Hayırlısı ile on güne belli olursa o zaman ekleme yaparız duruma göre :)))
Benimde hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta acayip sivilcelerim çıkmıştı ergenlikte bile öyle sivilcelerim olmamıştı hatta hayatımın hiç bir döneminde olmadı.arada küçük bi çıkardı geri kaybolurdu.çok şükür onlar geçti.Ben benimde yüzümde bir sürü sivilce çıktı ten rengim soldu. Aynaya bakmak istemiyorum o dereceyarın nifty yaptırmak için perinatologa gideceğim bakalım söyler mi cinsiyeti. Ama kızımdan alışkanlık sanırım kızım diye seviyorum karnımı
Benimde hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta acayip sivilcelerim çıkmıştı ergenlikte bile öyle sivilcelerim olmamıştı hatta hayatımın hiç bir döneminde olmadı.arada küçük bi çıkardı geri kaybolurdu.çok şükür onlar geçti.
[/QUOT
benimde yüzüm pürüssüzleşti.başlarda çenemde kocaman sivilceler çıkmıştı.geçti bitii.3 hamielğimde blantıdan çok çektim.maşallah bunda ara ara olup geçiyo zorlamıyo.iştahımında maşallahı var.100kilo doğuma gitmezsem iyi.diğerlerini 10 kiloyla tamamlayan ben şimdiden baya kilo almışım.olsun sonra veririm inş.sağlıkla geçsinde bu dönemler
valla hep bi sağ bi sol yana yatıyorum.benimde uykuya dalmam 1 saati geçiyo.sabahlarıda kalkamıyorum.işkence gibiama ne yapalım mecburUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
zaten sola yatmak lazımmış ama ben de sola yatamıyorum aynı durumdayım malesefUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
Canım sola yatmalısın diyor benim dr çünkü en iyi sola yatarken rahime kan akışı sağlanıyormuş. Hatta b12 iğnesi için sağlık ocağına gittim alışkanlık yüzüstü yattım hemşire sola yatın rahim en iyi o şekilde olur dediUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
Canım sola yatmalısın diyor benim dr çünkü en iyi sola yatarken rahime kan akışı sağlanıyormuş. Hatta b12 iğnesi için sağlık ocağına gittim alışkanlık yüzüstü yattım hemşire sola yatın rahim en iyi o şekilde olur dedi
Havalar malum yağmur fırtına gidemem bu haldeaktarlarda satılıyor.
Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorumSolda rahatım ama sürekli yatamıyorum sola.
yüzüstü yatmamaya çalış canım doktorum bu konuda özellikle uyardı biziEvet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorumKarnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?