2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Markayi taniyacagini sanmiyorum yurtdışındayim ben, natalben kullaniyodum
sigir jelatini oldugunu tahmin ediyorum ama buyukbas herhangi baska bi hayvan da olabilir
Alla alla ilk kez duydum o zaman kullanma güvenilir marka varsa onu kullan canım

Bugün eşim ikili test sonucunu almaya gitti ben çalışıyorum, sonra birlikte gidecektik ama başka bi sebepten başka dr la devam etmeye karar vermiştim.
Benim biyokimyasal trizomi 21 sınıra yakın bi tek, diğerleri iyi. Dr ürkütücü konuşmuş biraz ya da eşim korkmuş. Bana kötü gelmedi. Kötü düşünmek de istemiyorum. Bakalım yarın yeni dr nasıl karşılayacak. Benim gibi olan var mı?

evet ben vıdeolarını falan izliyorum çok iyi açıklamalar yapıyor

Usg nasildi? Muhtemelen daha ayrintili testler yaparlar. Ama insallah bisey cikmaz. Ben henuz almadim sonucumu. Bazen diyorum keske yaptirmasam mi cunku hamilelikte bunlari dusunmek insana agir geliyor. İlk bebegimde herseyini yaptirdim. Ayrintili ultrasonda bile gozukmeyen seyler oluyormus. Bir kulagi yapisik dogdu. Once cok zorlandim kendimi sucladim vs. Sebebi bilinmiyor. Hamile iken nasil gormediler diye soyleniyordum hamile iken ogrensem zehir ederdim kendime onuda biliyorum. Bundaki hayrin bu oldugunu dusundum. Cok sukur yavrumun dis kulagindan baska sorunu yok. Yani icimizdeki yavrularin halini ancak Allah bilir. Rabbim insallah iyi etsin hepsini..

son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bir ağrı ne göğüs hassasiyeti inşallah her şey yolundadır

Kızlar iki gündür rahmim çok seğiriyor özellikle yatarken hep bir yerde toplandığını hissediyorum göbeğimin 3 parmak altında taş gibi toplanıp kalıyor daha erken değilmi bunlar için benzer şeyler yaşayan varmı aranızda.

Kizlaaar yine ikili testte sknti yasadim neden benim basima geliyo bu ya gulsem mi aglasam mi bilemedim. Ultrason icin randevu aldigim yeri kacirmayim bari dedim carsamba gittim. Carsamba ultrasonda da bebis 12+6 ckti. Yani 4 gun eksik cikyodu yine o sekilde cikti. Ense kalinligi 1.49 mm olculdu. Burun kemigiyle alakali yazi yok ama 3 ayri fotograf verdiler bebegin yakinlastirilmis halini. Sanki burun yapisi ordami olculmus oyle geldi bana.. sonucu doktora goster dedi doktor yok o sonucu gosterip doktor bi form veriyo ve kan oyle verilyomus pazartesi gelecekmis doktor.. pazartesi gunu de bebek 13+4 olacak ikili test de kan icin gec kalinmis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz cunku 11-14 hafta arasi yapiliyo ya

Bende de oluyor normal bence bebek yukari çıkıyor artik yeri genisliyor umarim iyidir hepsi

son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bir ağrı ne göğüs hassasiyeti inşallah her şey yolundadır
Bebislerimiz buyuyo 2.trimesterin rahat dönemlerine girmişsin darısı başıma bı ben rahat döneme giremedim normal seyrinde korkma bence bende arada pıt pıt karnimda bişi hissediyorum ama minnak bişey her zaman ve düzenli olmuyo gün içinde bir kaç defa o his olmayınca da ben panikliyorum

Kızlar dün gece kanama başladı bende yine apar topar acile gittik. Ultrasonla bakti doktor kesenin yakininda kanama alani daha devam eder bir süre dedi. İlgisizlikten ölüyor zaten adam kendi doktorunuza da görünün ilaca devam ediyormuşsunuz zaten şu an ek yapılacak birşey yok diyip yolladı. Doktorumla da görüştüm yarın kontrole gideceğim. Tam kanamayı toparladık artık bitti bitiyor derken bir anda başladı böyle çok sinirlerim bozuldu...

teşekkür edeirm canım bana kendi kadın doğum doktorum gerek yok dedi bu kadar işleme şehir hastanelerinin kota doldurma çalışmasına kurban gittim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…