2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

heyecandan olmuştur ben randevuya girdiğim anda ölçerlerse 19 ya da 20 çıkıyor. randevu bitiminde ölçerse normal seninki de öyledir
belkide canımm normalde düşüktü ama gebelikte oldu sanırım heyecan korku vs benim ekstra korkularım vardı ilaç kullanırken hamile kaldım oda etkili oluyor sürekli bi düşünce.

Hadi ya. Ayrıntılı ultrason dışında bişey yine de isterler mi ya Ultrason ölçümleri çok iyi. Kombine risk falan da düşük. Onlara bakıp rahatlatıyorum kendimi zaten.

bence normal bende tarif ettiğin noktada hareket hissediyorum 2 haftadır

kanıda ultrasonla birlikte almışlardı benden aradan zaman geçmemişti doktor ayarlıyor zamanı geçmeden yapmalı

çok geçmiş olsun dikkat edin dinlenin bol bol

bunlar istatistiksel veriler başka 3lü test ister büyük ihtimal moralini sakın bozma bunlşar net veri değil kesinlikle

Ben ilkinde de bunda da aynı şeyler oluyor ve cevremde hiç bir arkadaşımda olmaması beni düşündürüyordu. Ta ki miyomların bu kasılma sertleşmelerde etkili olduğunu duyana kadar. Beni sağ olsun yalnız bırakmayan bir miyomum var, doktorum dedi ki rahim büyürken ağrır ama miyom da gebelik boyunca büyür ve o da ağrı ve kasılma yapar. Eğer sende de varsa belki ondandır. Yalnız 3 dr göremedi de son gittiğim ve devam ettiğim perinatologum görebildi miyom olduğunu. Daha önce kime söylesem abartıyorum muamelesi yapıyorlardı

Çok geçmiş olsun, sinirini bozmamaya çalış, progestan ve yatış devam demek ki.. Bu da böyle nazlı bir bebek olacak diye düşün

Evet canım hamileliğimi ilk öğrendiğimde 1 cm lik bir miyomum olduğunu söylemışti doktorum .Ama 1 hafta önce kontrole gittiğimde özellikle sordum miyom ne durumda diye çok inceledi hayret miyom çok küçülmüş genelde büyür hamilelikte dedi.sende başka bir sorun sıkıntı olmadı inşallah miyomdan dolayı.

Yok çok şükür olmadı ama geçen sefer ilerleyen aylarda göbek deliğinin az üstünde hissediyordum azıcık yürüsem dinleniyordum, hareket etmemi çok kısıtladı fazla kilo aldım son 3 ay. Belki rahim arkasında bir yere saklanmıştır seninki de, bazen benimki de gözden kayboluyordu sonra ce ee işin şakası tabi de kasılma ve ağrı yapıyor gerçekten

Ben hiiç bişey hissetmiyorum ya arada ağrım sızım oluyor ama onun dışında bebek nerde napıyo anlayamıyorum

çok geçmiş olsun dikkat edin dinlenin bol bol
Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun, sinirini bozmamaya çalış, progestan ve yatış devam demek ki.. Bu da böyle nazlı bir bebek olacak diye düşün
İlk gebeliğim korkuyor insan böyle tam geçti derken yeni kanama olunca. Ben sürekli yatıyorum eşim ne yapacağını şaşırıyor. Güzel nazlı olacak galiba bizimki. Sağlıkla gelsin de başka isteğim yok.

Kizlar bebeğin haftası ultrasonda hep bir hafta ilerde her gittiğimizde öyle bu doğum zamanını degistirir mi

inşallah canım randevumuza tam 1 hafta var zaman geçmiyor
O geçmyn zamanları çok iyi biliyorum.Doktorum 1 ay sonra gel dedı bende dedım ben okadar duramam bide en sonkını ıkılıden sonra kaybettım oyuzden hiç bkleyemm dedım tamm ne zamn glmk istersen gel dedı

Ben hiiç bişey hissetmiyorum ya arada ağrım sızım oluyor ama onun dışında bebek nerde napıyo anlayamıyorum
Bencede sebep miyom ya başka ne olabilirki insallah bu kadarla kalır ağrıya sızıya razıyım ve evet baştan beri var bu ara magnezyum kullanıyorum iyi geldi baya ağrılara ama yeterki bebişe bişey olmasın.Bende sürekli yatıyorum biraz yorulayım hemen ağrılar başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…