belkide canımm normalde düşüktü ama gebelikte oldu sanırım heyecan korku vs benim ekstra korkularım vardı ilaç kullanırken hamile kaldım oda etkili oluyor sürekli bi düşünce.heyecandan olmuştur ben randevuya girdiğim anda ölçerlerse 19 ya da 20 çıkıyor. randevu bitiminde ölçerse normal seninki de öyledir
Hadi ya. Ayrıntılı ultrason dışında bişey yine de isterler mi yaUsg nasildi? Muhtemelen daha ayrintili testler yaparlar. Ama insallah bisey cikmaz. Ben henuz almadim sonucumu. Bazen diyorum keske yaptirmasam mi cunku hamilelikte bunlari dusunmek insana agir geliyor. İlk bebegimde herseyini yaptirdim. Ayrintili ultrasonda bile gozukmeyen seyler oluyormus. Bir kulagi yapisik dogdu. Once cok zorlandim kendimi sucladim vs. Sebebi bilinmiyor. Hamile iken nasil gormediler diye soyleniyordum hamile iken ogrensem zehir ederdim kendime onuda biliyorum. Bundaki hayrin bu oldugunu dusundum. Cok sukur yavrumun dis kulagindan baska sorunu yok. Yani icimizdeki yavrularin halini ancak Allah bilir. Rabbim insallah iyi etsin hepsini..
bence normal bende tarif ettiğin noktada hareket hissediyorum 2 haftadırKızlar iki gündür rahmim çok seğiriyor özellikle yatarken hep bir yerde toplandığını hissediyorum göbeğimin 3 parmak altında taş gibi toplanıp kalıyor daha erken değilmi bunlar için benzer şeyler yaşayan varmı aranızda.
kanıda ultrasonla birlikte almışlardı benden aradan zaman geçmemişti doktor ayarlıyor zamanı geçmeden yapmalıKizlaaar yine ikili testte sknti yasadim neden benim basima geliyo bu yagulsem mi aglasam mi bilemedim. Ultrason icin randevu aldigim yeri kacirmayim bari dedim carsamba gittim. Carsamba ultrasonda da bebis 12+6 ckti. Yani 4 gun eksik cikyodu yine o sekilde cikti. Ense kalinligi 1.49 mm olculdu. Burun kemigiyle alakali yazi yok ama 3 ayri fotograf verdiler bebegin yakinlastirilmis halini. Sanki burun yapisi ordami olculmus oyle geldi bana.. sonucu doktora goster dedi doktor yok o sonucu gosterip doktor bi form veriyo ve kan oyle verilyomus pazartesi gelecekmis doktor.. pazartesi gunu de bebek 13+4 olacak ikili test de kan icin gec kalinmis olabilir mi siz ne dusunuyorsunuz cunku 11-14 hafta arasi yapiliyo ya
çok geçmiş olsun dikkat edin dinlenin bol bolKızlar dün gece kanama başladı bende yine apar topar acile gittik. Ultrasonla bakti doktor kesenin yakininda kanama alani daha devam eder bir süre dedi. İlgisizlikten ölüyor zaten adam kendi doktorunuza da görünün ilaca devam ediyormuşsunuz zaten şu an ek yapılacak birşey yok diyip yolladı. Doktorumla da görüştüm yarın kontrole gideceğim. Tam kanamayı toparladık artık bitti bitiyor derken bir anda başladı böyle çok sinirlerim bozuldu...
bunlar istatistiksel veriler başka 3lü test ister büyük ihtimal moralini sakın bozma bunlşar net veri değil kesinlikleBugün eşim ikili test sonucunu almaya gitti ben çalışıyorum, sonra birlikte gidecektik ama başka bi sebepten başka dr la devam etmeye karar vermiştim.
Benim biyokimyasal trizomi 21 sınıra yakın bi tek, diğerleri iyi. Dr ürkütücü konuşmuş biraz ya da eşim korkmuş. Bana kötü gelmedi. Kötü düşünmek de istemiyorum. Bakalım yarın yeni dr nasıl karşılayacak. Benim gibi olan var mı?
Bende öyle oldumda dün bebegımı gördüm sendede bi skntı yoktur canımson birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bir ağrı ne göğüs hassasiyeti inşallah her şey yolundadır
Kızlar iki gündür rahmim çok seğiriyor özellikle yatarken hep bir yerde toplandığını hissediyorum göbeğimin 3 parmak altında taş gibi toplanıp kalıyor daha erken değilmi bunlar için benzer şeyler yaşayan varmı aranızda.
Kızlar dün gece kanama başladı bende yine apar topar acile gittik. Ultrasonla bakti doktor kesenin yakininda kanama alani daha devam eder bir süre dedi. İlgisizlikten ölüyor zaten adam kendi doktorunuza da görünün ilaca devam ediyormuşsunuz zaten şu an ek yapılacak birşey yok diyip yolladı. Doktorumla da görüştüm yarın kontrole gideceğim. Tam kanamayı toparladık artık bitti bitiyor derken bir anda başladı böyle çok sinirlerim bozuldu...
İnşallah ..Bende de oluyor normal bence bebek yukari çıkıyor artik yeri genisliyor umarim iyidir hepsi
İnsallah herşey yolundadır ..bence normal bende tarif ettiğin noktada hareket hissediyorum 2 haftadır
Evet canım hamileliğimi ilk öğrendiğimde 1 cm lik bir miyomum olduğunu söylemışti doktorum .Ama 1 hafta önce kontrole gittiğimde özellikle sordum miyom ne durumda diye çok inceledi hayret miyom çok küçülmüş genelde büyür hamilelikte dedi.sende başka bir sorun sıkıntı olmadı inşallah miyomdan dolayı.Benilkinde de bunda da aynı şeyler oluyor ve cevremde hiç bir arkadaşımda olmaması beni düşündürüyordu. Ta ki miyomların bu kasılma sertleşmelerde etkili olduğunu duyana kadar. Beni sağ olsun yalnız bırakmayan bir miyomum var, doktorum dedi ki rahim büyürken ağrır ama miyom da gebelik boyunca büyür ve o da ağrı ve kasılma yapar. Eğer sende de varsa belki ondandır. Yalnız 3 dr göremedi de son gittiğim ve devam ettiğim perinatologum görebildi miyom olduğunu. Daha önce kime söylesem abartıyorum muamelesi yapıyorlardı
Çok geçmiş olsun, sinirini bozmamaya çalış, progestan ve yatış devam demek ki.. Bu da böyle nazlı bir bebek olacak diye düşün
Evet canım hamileliğimi ilk öğrendiğimde 1 cm lik bir miyomum olduğunu söylemışti doktorum .Ama 1 hafta önce kontrole gittiğimde özellikle sordum miyom ne durumda diye çok inceledi hayret miyom çok küçülmüş genelde büyür hamilelikte dedi.sende başka bir sorun sıkıntı olmadı inşallah miyomdan dolayı.
Ben hiiç bişey hissetmiyorum ya arada ağrım sızım oluyor ama onun dışında bebek nerde napıyo anlayamıyorumKızlar iki gündür rahmim çok seğiriyor özellikle yatarken hep bir yerde toplandığını hissediyorum göbeğimin 3 parmak altında taş gibi toplanıp kalıyor daha erken değilmi bunlar için benzer şeyler yaşayan varmı aranızda.
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun dikkat edin dinlenin bol bol
İlk gebeliğim korkuyor insan böyle tam geçti derken yeni kanama olunca. Ben sürekli yatıyorum eşim ne yapacağını şaşırıyor. Güzel nazlı olacak galiba bizimki. Sağlıkla gelsin de başka isteğim yok.Çok geçmiş olsun, sinirini bozmamaya çalış, progestan ve yatış devam demek ki.. Bu da böyle nazlı bir bebek olacak diye düşün
inşallah canım randevumuza tam 1 hafta var zaman geçmiyorBende öyle oldumda dün bebegımı gördüm sendede bi skntı yoktur canım
Ben hiç randevu zamanına kadar dayanamıyorum ya kendimi frenlemem lazıminşallah canım randevumuza tam 1 hafta var zaman geçmiyor
O geçmyn zamanları çok iyi biliyorum.Doktorum 1 ay sonra gel dedı bende dedım ben okadar duramam bide en sonkını ıkılıden sonra kaybettım oyuzden hiç bkleyemm dedım tamm ne zamn glmk istersen gel dedıinşallah canım randevumuza tam 1 hafta var zaman geçmiyor
Ben hiiç bişey hissetmiyorum ya arada ağrım sızım oluyor ama onun dışında bebek nerde napıyo anlayamıyorum
Bencede sebep miyom ya başka ne olabilirki insallah bu kadarla kalır ağrıya sızıya razıyım ve evet baştan beri var bu ara magnezyum kullanıyorum iyi geldi baya ağrılara ama yeterki bebişe bişey olmasın.Bende sürekli yatıyorum biraz yorulayım hemen ağrılar başlıyoYok çok şükür olmadı ama geçen sefer ilerleyen aylarda göbek deliğinin az üstünde hissediyordum azıcık yürüsem dinleniyordum, hareket etmemi çok kısıtladı fazla kilo aldım son 3 ay. Belki rahim arkasında bir yere saklanmıştır seninki de, bazen benimki de gözden kayboluyordu sonra ce eeişin şakası tabi de kasılma ve ağrı yapıyor gerçekten
Hep bir panik halindeyiz işte hissetsek bir dert hissetmesek ayrı bir dert nasıl geçicek bu aylarBen hiiç bişey hissetmiyorum ya arada ağrım sızım oluyor ama onun dışında bebek nerde napıyo anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?