2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçenlerde kuyruk sokumumda ağrı oldu diyen bir arkadaş vardı sanki.. Bugün ben de yaşadım ya.. Uzun süreli bir şey değil ama ara ara ağrım oldu.

Mide bulantısı tamamen geçmedi, bazen fazla bazen biraz daha az oluyor. Daha iyi bir şekilde beslenmeye başlayamadım.
Havalar soğudu çok, kan değerlerim iyi olmasına rağmen çok üşüyorum zaten hep üşürdüm şu ara daha da çok.
Yarın ikili testim var, aç olmak gerekmiyor değil mi?
Dizimi karnıma çekerek oturmayı severdim artık yapamıyorum :) karnım belirginleşmedi ama mümkün olmuyor. Yatakta dönerken ufaktan zorlanmaya başladım karnımdaki kendini hissettiriyor. :) son aylar feci oluyor zaten ama unutmuşum demek ki şimdiden başlıyormuş.
Çabuk acıkıyorum, bulantılarım kesilse iştahım iyice yerine gelir diye tahmin ediyorum. Bazı geceler midem gurulduyor açlıktan. Ama cesaret edip bir şey yiyemiyorum tabi, sonra daha sıkıntı yaşıyorum.
Sizde ne var ne yok?

Ben de bıraktım ama benim omeganın içinde yine folik asit var sizlerinki de öyle mi?

Aç olmana gerek yok canım.kan alıp ultrasonla bakıyorlar.Kan sonucu 1 hafta 10 güne çıkıyor

Merhaba kızlar benim karnım da cikmayanlar arasında,burda iç karnın büyük yada küçük olması ile alakalı diye birkaç yorum okumuştum.. biraz araştırdım ve dr.kaan kocatepe nin sitesinde bunu buldum...bu doktorun yazilari cok hosuma gitti takip edeniniz var mi?

Eklentiler

• 20200109_212043.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 59
Ben hic kullanmadim canim kavrulmamis kuru yemis yedim genelde. Ki yedigimiz baklagillerde de var. Ben bu vitamin ve ilaclari cok takmiyorum. Bebekler depolarimizdan aliyor zaten bizim onlari doldurmamiz lazim :)
Aslinda seninle hem fikirm yani ilk cocugumda hic almadim
Cok sukur saglikli dogdu

Ben folik asiti bugün bıraktım kutu bitince bırak demişti öyle yaptım.
Aslinda Benimkide biterdi simdi ye ama ben 2hafta birakmistim
Tiroid icin kan vericem icin
Folik asitte de demir Var oda degerleri degistirebiliyo oyuzden
Ama simdi ben kendim doktoruma danismadan birakmis oldum

Geçenlerde kuyruk sokumumda ağrı oldu diyen bir arkadaş vardı sanki.. Bugün ben de yaşadım ya.. Uzun süreli bir şey değil ama ara ara ağrım oldu.
Evet kuyruk sokumu agriyan varmi diye soru soran olmustu bende ayni sorunu yasadigimi ve ortepedist doktoruma gittim oda bana Fiziktedavi ye basla demisti diye cevaplamistim

Aslinda Benimkide biterdi simdi ye ama ben 2hafta birakmistim
Tiroid icin kan vericem icin
Folik asitte de demir Var oda degerleri degistirebiliyo oyuzden
Ama simdi ben kendim doktoruma danismadan birakmis oldum
Birşey olmaz canım bol ceviz kaju ye.benim doktorum 3buçuk ay olunca bırak o zamana kutu da biter dedi öyle de oldu.Hatta bana b12de vermişti ilk 3 ay onu da bıraktırdı.Ayın 15inde randevum var multivitamin d vitamini falan vercem dedi benim d vitamini düşük çünkü.

Bugünki ultrasyonumuz ense ölçümü gayet iyi çıktı.Cinsiyet için henüz erken dedi doktor zaten şaşardım söleseydi.12+3 çıktık hergün farklı öıkıoruz Artık son haftamda bi doktor daha 1 haftan var dıyecek, biri bugün doğurman lazım, biride oo günün çoktan geçmiş koş koş doğuma diyecek
Buarada tahminleri alayım sizce neye benzio

Canim ben cinsiyeti tahmin edemicem cunku bebege benziyo
Aramizda 1 gun Var ozaman bende bugun 12+2 deyim
21 temmuz Dogum, seninkide 20 oluyo sanirim
Hersey yolunda olmasina sevindim canim masallah

13+1 yaziyo ultrasonda

Canim ben cinsiyeti tahmin edemicem cunku bebege benziyo
Aramizda 1 gun Var ozaman bende bugun 12+2 deyim
21 temmuz Dogum, seninkide 20 oluyo sanirim
Hersey yolunda olmasina sevindim canim masallah
Bana hwr doktor farklı bi tarıh verdgi için daha dün 12 haftalıktı başka doktra göre 11+ 4 ve büyük ultrasyonda 12+3Aman saglıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…