2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben evlenmeden tüm vücut için yaptırmıştım ce bitmişti. Doğumdan sonra aynen geri geldi hatta hamileyken çıkmaya başladı. O yüzden 2. Yi doğurduktan sonra emzirme bitsin lazer yaptıracağım yine
İkinciyi dusunmedigimden bebiş doğsun hemen yaptıracam bana şimdiden yetti bir tane

Benide rahatsz edıo canım bide şimdi kan sulandrıcıda içiyorum ya oda arttrdı sanırım tıroıd ilacıda arttrıomuş hepsi biyandan gürp gürp gidioz bakalım
Sende de sürekli baş ağrısı oluyo mu yani bildiğin zonkluyo basım böyle gidemez 6 ay

Anladım cinsiyeti öğrenirsin inşallah

Kizlar aranizda Folik asiti kullanmayan varmi?
Ben bugün biraktim, cunku icinde jelatin Varmis yeni farkina vardim

Ben canım 8. Hafta içinde bıraktım. Nedenim var ama enzim değerim arttı o an doktorumun kes diyebileceği tek ilacım oydu. Tedavi ile gebe kaldığım için iğne hap jel bırakamazdım. Folik asiti de haziran ayında beri içtiğim için onu kestik.

Evet ya ilginç rüyalar görüyorum. Ben de oğlumun el parmaklarını saydım rüyamda. Eksik mi fazla mı diye...

Bu arada aile hekimi çağırdı bugün beni. Bebeğin kalp atışını dinletti, atış hızı normal dedi çok şükür. Onlarda cihaz var arkadaşlar haberiniz olsun :)
Bide folik asiti bıraktın dimi dedi. Kullanmıyorum dedim. Artık gerek yok zaten dedi.

Ben folik asiti bugün bıraktım kutu bitince bırak demişti öyle yaptım.

Yok canım çooook şükür bazen uyku düzenszlği olursa enseden bi agri grıo
İşte bende o düzen yok sürekli uyaniyorum akşam uykuya dalmak ya sknti çekiyorum işte de uyukluyorum sürekli Allah'tan iş yerinde sknti olmuyo idare ediyolar halimi simdilik

Ben hic kullanmadim canim kavrulmamis kuru yemis yedim genelde. Ki yedigimiz baklagillerde de var. Ben bu vitamin ve ilaclari cok takmiyorum. Bebekler depolarimizdan aliyor zaten bizim onlari doldurmamiz lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…