Kizlar bebeğin haftası ultrasonda hep bir hafta ilerde her gittiğimizde öyle bu doğum zamanını degistirir mi
kanıda ultrasonla birlikte almışlardı benden aradan zaman geçmemişti doktor ayarlıyor zamanı geçmeden yapmalı
Çok zor ya sürekli aklımda iyi mi napıyo ne durumda diye:) randevuma 6 gün kaldı ama sanki yıl gibi geliyoHep bir panik halindeyiz işte hissetsek bir dert hissetmesek ayrı bir dert nasıl geçicek bu aylar
Çok iyi anlıyorum canım seni iyi yapmışsın gidip görmekle eşimde bana artık paranoyak muamelesi yapıyo ama napalım içimiz rahat etsinde isteyen istediğini desin düşünsün:)Kızlar dün geceden berı ıkı saatlık uyku ıle duruyorum.yasadıgınız endıselerın aynılarını yaşıyorum.eşimi sabah apar topar bebeği görmeye getırdım.utrasonda ılk bız vardık dusunun.belirtilerimın azaldığını düşünüyorum.gogus hassasıyetim var.arada mıdem de bulanıyor ama ben dıyorum acaba o psikolojık mı?tabi muayene olduk cok şükür hersey yolunda.hemsıre kocama esınız bıraz rahat olması lazım demıs.öyle dıyorda sakın olmak kolay mi birde bana sorsun.tek ben mi böyleyim dıye dusunurken buraya bir girdim bir cok arkadaşım benım gibi.ama ınanıyorım sızın bebeklerınız ıcın de hersey yolunda.Bız onları Allah’a emanet ettık.
Ama Kım ne derse desin en ıyısı gıdıp gormek
aynı durumdayım arkadaşım benim hiç belirtim kalmadı birkaç gündür kafayı yicem sabah sağlık ocağına gittim el doppleri vardır diye 20. haftadan sonra bakabiliyoruz diyo. ne anlamı kaldı 20 haftada bizde hissederiz bebeğiKızlar dün geceden berı ıkı saatlık uyku ıle duruyorum.yasadıgınız endıselerın aynılarını yaşıyorum.eşimi sabah apar topar bebeği görmeye getırdım.utrasonda ılk bız vardık dusunun.belirtilerimın azaldığını düşünüyorum.gogus hassasıyetim var.arada mıdem de bulanıyor ama ben dıyorum acaba o psikolojık mı?tabi muayene olduk cok şükür hersey yolunda.hemsıre kocama esınız bıraz rahat olması lazım demıs.öyle dıyorda sakın olmak kolay mi birde bana sorsun.tek ben mi böyleyim dıye dusunurken buraya bir girdim bir cok arkadaşım benım gibi.ama ınanıyorım sızın bebeklerınız ıcın de hersey yolunda.Bız onları Allah’a emanet ettık.
Ama Kım ne derse desin en ıyısı gıdıp gormek
Birde ben söylemeye cekındım usg ıcın masaya yatıyorsun ya ben her yattığımda ağlamaya baslıyorum.kendıme söz verdim bir 12.haftam dolduğunda hastaneden cıkıp doyasıya aglayacagım.ya artık omuzlarım agrıyor dusunsene ıcımdekı stresi.12.haftadan sonra salacağım kendımı ya gerçekten çok yoruldum.Çok iyi anlıyorum canım seni iyi yapmışsın gidip görmekle eşimde bana artık paranoyak muamelesi yapıyo ama napalım içimiz rahat etsinde isteyen istediğini desin düşünsün:)
Canım bak sen masallah 15.haftalara gelmıssın belırtılerın azalması normal o yüzden ıcını ferah tut.ben ınanıyorum senınde bebegın ıyı ama ıste ne desem boş ınsan yınede gormek ıstıyoraynı durumdayım arkadaşım benim hiç belirtim kalmadı birkaç gündür kafayı yicem sabah sağlık ocağına gittim el doppleri vardır diye 20. haftadan sonra bakabiliyoruz diyo. ne anlamı kaldı 20 haftada bizde hissederiz bebeği
Şimdi de ben geldim hastaneye sıramı bekliyorumBirde ben söylemeye cekındım usg ıcın masaya yatıyorsun ya ben her yattığımda ağlamaya baslıyorum.kendıme söz verdim bir 12.haftam dolduğunda hastaneden cıkıp doyasıya aglayacagım.ya artık omuzlarım agrıyor dusunsene ıcımdekı stresi.12.haftadan sonra salacağım kendımı ya gerçekten çok yoruldum.
sız bızden buyuksunuz bıraz daharahat olun en azından rısklı günleri atlatmısınız.bırde sıtedekı bırcok bızım gıbı endıselenen annelerın mesajlarını okudum.muayeneden sonra yüzde 99 u cok şükür bebegım saglıklı bır sorun yok demıs
Eşiniz götürmüş ne güzel ben öyle desem eşim çok panik yapıyorsun çok streslisin azcık rahatla diyor. Dün doktor 3 hafta sonra gel diyince 3 hafta mı demişim istemsizce. Adam bi şey olursa haberleşiriz erken gelirsin diyince bi rahatladımÇok iyi anlıyorum canım seni iyi yapmışsın gidip görmekle eşimde bana artık paranoyak muamelesi yapıyo ama napalım içimiz rahat etsinde isteyen istediğini desin düşünsün:)
Benım önceden yatakta donerken ağrım olurdu bır haftadır yok ıcım ıcımı yedı.ayrıca gecen haftada ağrım oluyor dıye hastaneye gıtmıstımŞimdi de ben geldim hastaneye sıramı bekliyorumbenimde kaç gündür belirtim yok hamile gibi değilim bakalım ikili sonucum nasıl cıktı?bi de onun için kabuslar gördüm.Allah hepimizin bebişini bize bağoşlasın.
ocean mummyde de folık asıt yok mu ıcındeEvet başka bi sürü vitamin de var benimkinde. Ocean mummy kullanıyorum
Evet canım 12. Haftadan sonra rahatlarım diyordum yok olmadı şimdide tekmelerini hıçkırıklarını hissettiğimde rahatlarım diyorum bakalım sonra ne diycem anlaşılan bebeklerimizi kucağımıza alana kadar rahat yok bizeÇok zor ya sürekli aklımda iyi mi napıyo ne durumda diye:) randevuma 6 gün kaldı ama sanki yıl gibi geliyo
Ne yaptın canım cıktın mıŞimdi de ben geldim hastaneye sıramı bekliyorumbenimde kaç gündür belirtim yok hamile gibi değilim bakalım ikili sonucum nasıl cıktı?bi de onun için kabuslar gördüm.Allah hepimizin bebişini bize bağoşlasın.
Bende de çok kötü çıktı 3 ü tamamladık boyatsam mı diyorum bir yandan 4 de bitsin bakarız diyorum kararsızımBeyaz saclardan benim gibi yılmış olan var mı genetik bizde beyaz saç ve hamilelikte boya da yapmamıştım bugün saçımı kestircem ama şeytan durtuyo boya diyeeşim çok pinpirikli asla boyatma diyo beyazlarim yeter artık boya diyo 4 üncü aydayiz artık boyayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?