2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi ya. Ayrıntılı ultrason dışında bişey yine de isterler mi ya Ultrason ölçümleri çok iyi. Kombine risk falan da düşük. Onlara bakıp rahatlatıyorum kendimi zaten.
Ben dr soyledigine gore diyorum zaten sıkıntı gormezse yapmaz muhtemelen ayrintili usg yaparlar.

bunlar istatistiksel veriler başka 3lü test ister büyük ihtimal moralini sakın bozma bunlşar net veri değil kesinlikle
Bozmamaya çalışıyorum aslında. Diğer risk değerleri iyi, ultrasonda da iyiydi. İnşallah diyorum dr da benim gibi düşünür.

Bende de çok kötü çıktı 3 ü tamamladık boyatsam mı diyorum bir yandan 4 de bitsin bakarız diyorum kararsızım
Benim eşim aşırı aşırı aşırı pinpirikli zaten muhakkak arada dolup buraya yazarım Allah korusun en ufak bir skntida sen bunu yaptın da bundan oldu der öyle biri başımın etini yer bence bir mahsuru yok boyanin doktorum sknti yok dedi hatta doktorum iciyosan alkolle ilgili bile komple yasak yok dedi ama escagizim pinpirikli natürel boyaya bile yok diyo

Bana hwr doktor farklı bi tarıh verdgi için daha dün 12 haftalıktı başka doktra göre 11+ 4 ve büyük ultrasyonda 12+3Aman saglıklı olsunda
Benimkide oyle oldu 8 haftadan 9a atladil 12 diye gittik 11 cikti
Ama buyuk ultrason dogru diyo
Hayirlisiyla saglikla gelsinler bebisler

Benimkide oyle oldu 8 haftadan 9a atladil 12 diye gittik 11 cikti
Ama buyuk ultrason dogru diyo
Hayirlisiyla saglikla gelsinler bebisler
Amin amin benım kızım zaten 31 haftalıkken gelmeye çalışmıştı çok şükür biraz daha durdurdu doktrlar buda ona çekerse erkenden gelir gnünü beklemez

Ne yaptın canım cıktın mı
Çok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi

Çok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi5 gün sonra kayserideki doktorum netleştirir inş.

Maşallah canım çıkıntı varsa değişmez o erkektir

Ya hani diyolar ya annelik delilik diye sizde dibine kadar hissedenlerdesiniz demek ki:) ağlayın ben eve gelince ağlıyorum konuşuyorum onunla tutamıyorum kendimi diye Evet çok şükür büyüdük ama muayeneye gidip görmek istemek ve tedirginlik hissi açısından hiç bi değişiklik olmadı bende

Aynen öyle hayırlısıyla doğuncada daha farklı endişeler başlayacak hiç bitmez:))

Kizlar bebeğin haftası ultrasonda hep bir hafta ilerde her gittiğimizde öyle bu doğum zamanını degistirir mi
Dogum zamani zaten bebege bagli, insalllah hepsi gelisimlerini tamamlayip gelirler kucaklarımıza ultrasonlar tahmini olcu verir o sebeple ileri geri diye takilmamak lazim. Vaktinde dogsunlar insalllah

Çok sevindim canımBen bu haftalardan sonra düşük yapmıştım ve bebege baktım aa dedım erkek bu neyse patolojiye gönderdik cinsiyeti kız çıktı.bacagının arası böyle kabarmış şişmiş şekildeydı oyuzden dedım erkek.Doktorun dedıgı gbi şuan yanılma ihtimalleri yuksek hakkında hayırlısı olsun

Oh hadi gözünaydın canım cok sukur ıcınde rahatladı en azından, seninde cınsıyet başka bahara kaldı desene benim gibi

İnşallah bir daha hiç birimiz kayıplar yaşamayız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…