Ben dr soyledigine gore diyorum zaten sıkıntı gormezse yapmaz muhtemelen ayrintili usg yaparlar.Hadi ya. Ayrıntılı ultrason dışında bişey yine de isterler mi yaUltrason ölçümleri çok iyi. Kombine risk falan da düşük. Onlara bakıp rahatlatıyorum kendimi zaten.
Bozmamaya çalışıyorum aslında. Diğer risk değerleri iyi, ultrasonda da iyiydi. İnşallah diyorum dr da benim gibi düşünür.bunlar istatistiksel veriler başka 3lü test ister büyük ihtimal moralini sakın bozma bunlşar net veri değil kesinlikle
Benim eşim aşırı aşırı aşırı pinpirikli zaten muhakkak arada dolup buraya yazarımBende de çok kötü çıktı 3 ü tamamladık boyatsam mı diyorum bir yandan 4 de bitsin bakarız diyorum kararsızım
Teşekkür ederim ben de erkek hissediyorum doktor kız gibi dedi ama kesin değil demişti bir sonraki kontrolde bakalım ne çıkacak
Benimkide oyle oldu 8 haftadan 9a atladil 12 diye gittik 11 ciktiBana hwr doktor farklı bi tarıh verdgi içindaha dün 12 haftalıktı başka doktra göre 11+ 4 ve büyük ultrasyonda 12+3 Aman saglıklı olsunda
Ya iste yurtdisinda yasayinca aldigimiz ekmegin, sekerin, yogurdun herseyin etiketine bakmak zorundayiz yoksa Allah korusun neler neler yerizAlla alla ilk kez duydum o zaman kullanma güvenilir marka varsa onu kullan canım
Ben dr soyledigine gore diyorum zaten sıkıntı gormezse yapmaz muhtemelen ayrintili usg yaparlar.
İnşallah dediğin gibi olur ya. Hemen amniyosentez vs diye telaş yaptırmaz.Ben dr soyledigine gore diyorum zaten sıkıntı gormezse yapmaz muhtemelen ayrintili usg yaparlar.
Amin amin benım kızım zaten 31 haftalıkken gelmeye çalışmıştı çok şükür biraz daha durdurdu doktrlar buda ona çekerse erkenden gelir gnünü beklemezBenimkide oyle oldu 8 haftadan 9a atladil 12 diye gittik 11 cikti
Ama buyuk ultrason dogru diyo
Hayirlisiyla saglikla gelsinler bebisler
Çok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dediNe yaptın canım cıktın mı
Çok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi
Maşallah canım çıkıntı varsa değişmez o erkektirÇok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi5 gün sonra kayserideki doktorum netleştirir inş.
Ya hani diyolar ya annelik delilik diye sizde dibine kadar hissedenlerdesiniz demek ki:) ağlayın ben eve gelince ağlıyorum konuşuyorum onunla tutamıyorum kendimi diyeBirde ben söylemeye cekındım usg ıcın masaya yatıyorsun ya ben her yattığımda ağlamaya baslıyorum.kendıme söz verdim bir 12.haftam dolduğunda hastaneden cıkıp doyasıya aglayacagım.ya artık omuzlarım agrıyor dusunsene ıcımdekı stresi.12.haftadan sonra salacağım kendımı ya gerçekten çok yoruldum.
sız bızden buyuksunuz bıraz daharahat olun en azından rısklı günleri atlatmısınız.bırde sıtedekı bırcok bızım gıbı endıselenen annelerın mesajlarını okudum.muayeneden sonra yüzde 99 u cok şükür bebegım saglıklı bır sorun yok demıs
Aynen öyle hayırlısıyla doğuncada daha farklı endişeler başlayacak hiç bitmez:))Evet canım 12. Haftadan sonra rahatlarım diyordum yok olmadı şimdide tekmelerini hıçkırıklarını hissettiğimde rahatlarım diyorum bakalım sonra ne diycem anlaşılan bebeklerimizi kucağımıza alana kadar rahat yok bize
Dogum zamani zaten bebege bagli, insalllah hepsi gelisimlerini tamamlayip gelirler kucaklarımızaKizlar bebeğin haftası ultrasonda hep bir hafta ilerde her gittiğimizde öyle bu doğum zamanını degistirir mi
Çok sevindim canımÇok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi5 gün sonra kayserideki doktorum netleştirir inş.
Pek güvenemiyorum doktora ama inşallah hayırlı bir erkektir.Maşallah canım çıkıntı varsa değişmez o erkektir
Oh hadi gözünaydın canım cok sukur ıcınde rahatladı en azından, seninde cınsıyet başka bahara kaldı desene benim gibiÇok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi
İnşallah bir daha hiç birimiz kayıplar yaşamayız canım.Çok sevindim canımBen bu haftalardan sonra düşük yapmıştım ve bebege baktım aa dedım erkek bu neyse patolojiye gönderdik cinsiyeti kız çıktı.bacagının arası böyle kabarmış şişmiş şekildeydı oyuzden dedım erkek.Doktorun dedıgı gbi şuan yanılma ihtimalleri yuksek hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım evet 5 gün sonra umutluyum kendi doktorum söyler banaOh hadi gözünaydın canım cok sukur ıcınde rahatladı en azından, seninde cınsıyet başka bahara kaldı desene benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?