2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

dün doktorda bana baş ağrım için aynısını dedi bide minoset kullanabilirsin böyle böyle 9. aya gelcez yapcak bişeyimiz yok başka dedi
Yok canım benim baş agrimin çözümü çok su içmek de olmadı migren bildiğin senede iki en faa üç olan atak haftada ikiye çıktı parol yazdı ama kullanmadim henüz böyle 5 ay geçer mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla

Ben de bugün gideceğim 13+4 teyim. Kan ilacını fazla kullanmak iyi değil diye okudım ben de. Hamilelikte zaten kan basıncı arttığı için vücuttaki fazla kan iyi gelmiyormuş bebeğe
Canım doktor kan sonuçlarına gore veriyor dün banada verdi hemoglobin düşük çıkınca verdi kadın doğum doktoru,ama herkese veriyor mu bilmiyorum

bence önemli canım ya doktora bir sor istersen

şu vazelin kutularında buyukçe hindistan cevizi yağı var.ondanaldım kullanıyorumçbaya iyi geldi.aynı benimde atletimde deri döküntüm oluyordu.tavsiye ederim.lierac filan çok pahallı.bide doğal olan herşey güzel.dr bunu ve zeytin yağını önerdi

çözüm banada olmuyoda işte öyle psikolojik su içip duruyorum

kızlar ya benimde ara bildiğiniz adet sancısı gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda.nrmaldi değilmi bu haftalarda

Normalde de suyu sade içmeyi sevmem ince bir şekilde armut dilimi ya da elma dilimleri hoşuma gidiyodu ama biseyler hazırlamak için dahi halim yok gibi amann bosver modundayim bu ara ise zar zor geliyorum zaten
Anne olucaz boşver demeyelimmm iki dilim kes üçüncü dilimi ağzına at

Ben de migren fln yok ama hamileliğimden beri çok baş ağrısı yaşadım :/ sadece susuzluk mu kalsiyum eksikliği de etkiliyor mu bilmiyorum. İnşaallah geçer sizin de tekrarlamaz

Bende kullanıyorum ilacın adını unutmusum bıan 100 lük kullanıorum ben.Senın degerın kaç çıktı

Sana da geçmiş olsun, ilk hamilelikte yaşamadım hiç böyle bir şey, bu hamileliğimde öğrendim TSH denilen değeri, benimki de hamilelikte oldu zaten, çnce 5.76 çıktı, daha sonra 3lü birşeydi, sonra 2lere inmişti bir iki ay önce, ama doktor buna rağmen 50mg kullanıyordum 75mg yükseltti, doğuma kadar devam edicez dedi

kızlar ya benimde ara bildiğiniz adet sancısı gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda.nrmaldi değilmi bu haftalarda

Benimde dün oldu korktum hatta bir an, wcye gitmeye korkar oldum, normaldir umarım.Bir de benim sabah uyandığımda ayak bileklerim ağrıyor, ağırlıktan diyorlar ama daha 14. haftada ağırlıktan oluyorsa, son aylarda nolacak biilmem

Sancınız olduğuna üzüldüm ama tek olmadığıma sevindim benmde adetlerim çok sancılı geçerdi serum bile takılırdı kendime gelemezsim. Bu hafta iki kere aynısını yaşadım

Ödem ağrı yapıyor olabilir mi bileklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…