2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şubat anneleri grubuna bakıyorum da bir çoğu bu aralar doğumu yapmış bizler de hazirana mı kayarız acaba
İnşallah kaymayız ben zaten erken sezeryan olcam iki hafta kayar dedi şimdilik doktor ama o zaman çocuğa göre değişebilir dedi.Yengeç burcunu yakalayalım o bana yeter babası 1 temmuz doğumlu.doktoruma eğer bir sıkıntı yoksa 1 temmuz alalım diyeceğim.

Canım benimde ayak bileklerim ağrıyor.Ama vitamin ve kan değerlerim normal.hergün bir şişe maden suyu iyi geliyor

1 temmuz bana da uyar nikah tarihimiz bir taşla iki kuş ama belki normal doğururuz biz bilmiyorum

Eğer günü gelmediyse sırf aynı tarıh olsun diye istemeyin bence benek ne zaman gelişimini tamamlarsa o zaman gelsin. Benim bir tanıdıgım sırf aynı dogumgünü olsun diye doğurdu ve cocuk kaç ay sarılıktan kurtulamadı tarihler gelip geçici önemli olan bebeğin sağlıklı olması

Bugun dr gittim cok sukur yavrum iyi durumda cok rahatladim elhamdulillah ama cinsiyeti hala ogrenemedim 15. Haftadayim dr daha erken dedi tahminde dahi bulunmadi ya

Arkadasım soyledıı Devlet hastanelerınde bebek cınsıyetlerını erken soylemıyorlarmıs.Hala kız cocuklarını istemeyen aileler yüzünden.. Acaba Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz.?

Cok gecmıs olsun Güzel haberler alırsınız inşallah..

gyno ferro sanol bende cok kabızlık ve sıyah dıskılamama sebep oluyordu. 4 günde bir içiyordum. Bu gidişimde bir daha yazmamasını ısteyecektım Gebelık sonuna kadar okuyunca

Benımde 13. haftada bir hafta boyunca cok küçük her sabah burun kanaması yasıyordum. Doktora sorduktan sonra bilgi verebilir misiniz.

çözüm banada olmuyoda işte öyle psikolojik su içip duruyorum

Kafayı sıcak tutmak, saçlar ıslak gezmemek ve duzenli su içmek .. Baş ağrısını hafıfleten sebebler...

Şubat anneleri grubuna bakıyorum da bir çoğu bu aralar doğumu yapmış bizler de hazirana mı kayarız acaba

Benım muhtemel dogum tarıhı 01/07/2020 :) Ben kesin hazırana kayarım diye dusunuyorum. Ne kadar erkene hiç bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…