2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok şimdi siz benim durumumu bilmediğiniz için çok normal bu şekilde konuşmanız çok da haklısınız.Benim durumum farklı.ben normal doğuramıyorum doktorum 8.ayında alabiliriz dedi çünkü pıhtılaşmam var şu an bile en yüksek kan sulandırıcıyı kullanıyorum ilerleyen dönemde bunun yetmeme durumu var.yani çocuğumun da benimde hayati tehlikemiz var.normal şartlarda 18 temmuz görünüyor doğumum ama en iyi ihtimalle iki hafta önce alırız dedi yani yine dediğim tarihe denk geliyor.Ben bu çocuğu bulana kadar 4 yavrumu kaybettim asla canını tehlikeye atmam.

Anladım canım o zaman durum farklı tabi doktor öyle dediyse vardır bildiği inşallah sağlıkla alırsın kucagına hayırlısyla

Hmm çok yüksek degılmış gecmiş olsn

Renkliyiz bence bizimle sıkılmıyo insanlar ama ikizler bebişi nasıldır zor mudur bilemem
Eee zormuş az önce iş yerimden biriyle konuştuk onun da oğlu ikizlermis inşallah senin oğlun ikizler olmaz dedi dur dedim ben istiyom görürsün dedi bide kızı ikizler olan bir arkadaşım var bir daha tarihleri ayarliycam asla denk getirmiycem ikizlere dedi kız bizde mi sorun var

Kizlar gebelikteki kilo aliminiz ne durumda ? Max kilo alim hedefiniz nedir?
Normal kilomun üstündeyken hamile kaldım şimdi de 14. Haftadayim 2.5 kilo civarinda aldım gibi. Özel bir hedef koymadım kendime emin olamıyorum çünkü genelde anneye benziyor hamilelikler benimki 27 28 kilo almış hep maşallah :) benim o kadar olmaz diye düşünüyorum tabi :)

Ahaha annelerimize bi soralım valla yazık bize şuan yorumlara üzüldüm belki çocukluk zordur ama ilerisi için bence aranan kişileriz

Şubat anneleri grubuna bakıyorum da bir çoğu bu aralar doğumu yapmış bizler de hazirana mı kayarız acaba
Ben kayıyorum kesin. Diğeri sezeryan olunca buda mecbur. 40 haftayı beklemiyor hiçbir doktor böyle olunca. Okul kapanır ben doğururum.

Ayy zaten korkuyorum ikizler olcak diye siz de böyle diyince şimdi kardeşim görümcem kaynım ikizler ve gerçekten çok zorlar sezaryen olcam benim de çook yüksek ihtimalle ikizler olcak kızım

Benim eşim de ikizler ben gayet memnunum ya

Benim hamileliğimin annemle hiç alakası yok çok zor geçermiş yemek yiyemezmiş bulantı v. s çok olurmuş. Ama benim onun gibi olmadı. Kilo konusunda benzer miyim bilmiyorum

Ayy zaten korkuyorum ikizler olcak diye siz de böyle diyince şimdi kardeşim görümcem kaynım ikizler ve gerçekten çok zorlar sezaryen olcam benim de çook yüksek ihtimalle ikizler olcak kızım
Benimde serzeryan ihtimali varmış ikizler ol
Valla bence çok güzel hem kız hem ikizler

Yok cnm ya, benim annem 30 kilo falan alırmış ben ilk gebeliğimde 8,5 kilo almıştım. Özel bir uğraş sergilememiştim.

Arkadasım soyledıı Devlet hastanelerınde bebek cınsıyetlerını erken soylemıyorlarmıs.Hala kız cocuklarını istemeyen aileler yüzünden.. Acaba Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz.?
Bu gittigim 3. Hastane 1 ozel 2 si devlet. Ben bir turlu dr begenmiyorum o yuzden deniyorum cinsiyet icin ozellikle ozele gidecegim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…