2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bende 55 kilo idim 2 bucuk kilo almisim bu kusmayla iyi kilo almisim her sabah tost yiyince baska bisey bastirmiyor diye 1.cocugumda 53 kilo ile hamile kaldim 63 kilo oldum en son bakalim bunda nasil olacak

Benim hamileliğimin annemle hiç alakası yok çok zor geçermiş yemek yiyemezmiş bulantı v. s çok olurmuş. Ama benim onun gibi olmadı. Kilo konusunda benzer miyim bilmiyorum
Yok cnm ya, benim annem 30 kilo falan alırmış ben ilk gebeliğimde 8,5 kilo almıştım. Özel bir uğraş sergilememiştim.
Bizim de şimdiye kadar benzer gitmedi annem 9 ay bulantı yaşamış sürekli ona rağmen böyle kilo almış. Benim o derece sorunlu geçmedi bu haftaya kadar. Düzenli alıyorum kilo en azından diye kendimi avutuyorum şu an. Doğurana kadar kaç kilo oluruz artık bakalım :)

Hamile pantolonu konusunda önerebileceğiniz site var mı kızlar? Valla çıldırıcam sanki herkes 50 kiloyla hamile kalmış hafif bir şişkinliği varmış gibi bütün pantolonları düdük kadar yapmışlar ben girecem o pantolonun içine doğuracağım çocuk değil el kadar hepsi karın kısmını biraz bol bırakmışlar al sana hamile pantolonu.
Küçük olmayanların da yanından yöresinden bir şeyler sarkıyor tamam şaman ayinine gidiyormuş gibi efil efil giyinmek güzel de işe giyecek düz, klasik sıradan 3-5 parça bir şey yapmak bu kadar mı zor.
Ya biz şişkoları niye hiç düşünmüyorlar zaten gribim geçmemiş üstüne mantar belasından kurtulamadım valla sinirlerim tepemde Molotof kokteyli atıp kaçacam avm girişlerine

Ya benim bolgeswl değilde genel olarak karın bolgem sert yani sank gunlerdir tuvalete çıkamıyo gibiyim ama anormal bi durum yok dedi

bakalım nasıl olucaz ne hale gelicez artık

Canım bende 12+3um banada kasılma var demişti ultrasonda bakıp.sen nekadarliksin bide bir alnını bu kasılmalar çok kafama takmıştım ben doktorun ne dedi
Bende 14+ 4 üm banada sıkıntı yok dedi magnezyum werdi ara ara iç dedi ama normal olablir dedi

.

Lcw buyuk beden vardı canım ben kendıme almak ıcın gezerken gordum

Bende 14+ 4 üm banada sıkıntı yok dedi magnezyum werdi ara ara iç dedi ama normal olablir dedi
İşin ilginci ben zaten magnezyum kullanıyordum ona rağmen kasılma olmuş insallahgecer de hayırlısıyla sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Allah Allah ben büyük de bir yere gittim ama bulamadım normal büyük beden var ama hamile pantolonuna rastlamadım yarın kontrole gidince bir daha didik didik edeyim
her mağazasında yok dıye bılıyorum sorabılırsın magazaya yoksa hangı subenızde var dıye. ınternet sıtesınde de var bedenını bılıyorsan ordan da alabılırsın

Selam hamis anneler
13+3deyim, doktordan ciktim
Bebisde Hersey yolunda cok sukur, ama bende bi bakteri olmus (cok hijyenden oluyomus, yani vajinayi sabunla falan yikamadan), temiz bakteri ama antibiotik verdi banada esimede. O bitince alttan koymak icin bi ilacdan bahsetti onu yazdi.
Tiroid iyi gelisiyo dedi
Bebisimin kalp atisini duydum
Bende haberler bunlar kizlar
kucukbikadin sende ne haber var nasil gecti kontrolun

lcw ve defactodan aldım ben, oralara baktın mı?
,

lcw ve defactodan aldım ben, oralara baktın mı?
,
İkisinin de mağazalarına baktım hep küçük bedendi trendyolun siteden 2 tane aldım biri çok ince çıktı kışın giyilecek gibi değil diğerini kullanıyorum şimdi Lcw'nın sitede 1-2 tane kestirdim gözüme denemeyince de internetten ne çıkacağı pek belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…