2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de bugün kontrolüm vardi , 12+1im ama 12+6 olarak olctu doktor ve cinsiyeti sorunca biraz bakip cikintiyi gosterdi muhtemelen erkek ama kesinlestirmek icin 15. Hafta kontrolunu bekleyelim dedi bir ziplamalar bir hareketler masalllah babasina show yapti bizimki, sonrada uykuya daldi insalllah uykucu olur yaaa kizim uykuyu hic sevmiyor Biz de durumlar güzel yani Buarada bulanti ve kusmalar bu hafta sanki siddetlendi doktor tansiyonun da baya dusuk ama yuksek olmasindan iyidir dedi tuzlu ayran ic dedi. Folik asiti birakalim haftada 2-3 defa decavit kullan dedi. 15. Haftadan sonra da demir ilacina baslariz dedi. Bizden böyle

Ben internetten değil, direk gidip mağazalarından aldım. Kaç kilosun ki? Olmazsa terziye diktirirsin.

Maaşallah minnoşa, sağlıkla doğar inşallah annesi:)

Bu arada çoğu kişinin ultrasonda farklı çıkıyor neden ki? Yani önde gidiyor çoğu, umarım bizim minnoşta önde giderde bir an önce geçsin şu haftalar :)

Lcw ya baktınız mı kumaşta kotta var ben aldım birazda büyük aldım tabiki hatta 64 ten 44 de inmişti fiyatı

Saol canim
Suan bebisler cenin pozisyonunda ya tahmini olcu aliyor doktorlar, o sebeple ileri geri oynamalar normal kabul ediliyor. Kizimda 3,5kg uzerinde dogacak dedi doktorum ama 3.150kg dogdu yani boy kilo bunlar genelde tahmini oluyor, bebisin pozisyonundan oturu tam olcum yapilamiyor o sebeple cokta takilmamak lazim

Aklima gelmisken yazayim, bebisler buyudukce ultrasona tum vucut sigmayacaklar ve hareketlerini goremeyecegiz. Yani 25. Haftalra kadar hareketlerini izleyip isterseniz videoya alabilirsiniz sonra bolgesel ultrason oluyor hareketleri gorulmuyor bugun ki ziplamasi hala gözümün onunde keske cekseydik videoya dedim

Evet ya benimki daha şimdiden sığmadı biliyor musun hocam tam ekran yapamıyor muyuz dedim de artık sığmaz ki dedi keşke bir ay önce kaydetseydim Yarı gövdesini gösterdiğinde kolları oynuyordu

Evet ya benimki daha şimdiden sığmadı biliyor musun hocam tam ekran yapamıyor muyuz dedim de artık sığmaz ki dedi keşke bir ay önce kaydetseydim Yarı gövdesini gösterdiğinde kolları oynuyordu☺
Ayrintili da cekersiniz biraz videoya orda ekran daha buyuk oluyor

Benim doktorum tüm videolarını benim mailime attı renkli olarak.gerçekten çok güzel bir anı oldu bize de.Benim aklıma gelmemişti doktorum kendi verdi sağolsun

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Canım ben bugün 2 dilim baklava yiyip gittim kıpır kıpırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…